Sökt jobb.

Nu har jag sökt jobbet i Älvdalen, jag hoppashoppashoppas att jag får det!!
Nu vill jag ha en säker sommar!

Tiden går fort när man har roligt

Det sägs ju att tiden går fort när man har roligt, och det kan verkligen stämma att tiden går sakta när man har tråkigt. nu har jag suttit och kollat på klockan i snart åtta timmar, min rygg gör ont och jag vill bara gå hem. jag vet inte om det handlar om att vintersäsongen lider mot sitt slut, och därför dör alla turister ut, eller så handlar det om att det är sol ute och ingen vill väl sitta inne en sån här dag. saken gör ju inte bättre när jag önskar och hoppas att det ska bli onsdag, så jag får åka till borlänge, jag ser verkligen fram emot att få träffa sara och umgås med henne. fick även en till fripassagerare, jonas. alltid trevligt med sällskap i bilen, jag hoppas dem tar med några bra cdskivor, för det lyser med sin frånvaro i min bil, antingen är dem sönderlyssnade eller så finns dem inte helt enkelt.


Blaha.
Ni får ha en bra dag!

(dessa skor fick jag inte reklamera, lite dåligt tycker jag. men jag förstår vad hon menade, men samtidigt är jag missnöjd. aldrig mer blend, aldrig mer sälens skoaffär.)

Lunch snart? Tack.

Min mage bullrar och har sig, den är tom och behöver en refill. Men klockan tickar på alldeles för sakta, vid halv ska jag få styra över växeln till Åre, jag räknar minutrarna med spänning, och inte ringer det mycket heller. 61 samtal har jag haft sedan klockan åtta idag, inte speciellt mycket.
Så, kan klockan bli halv så jag får vräka i mig maten, så jag sedan får magkramper. :P

På återseende.

Mitt bloggande dessa två dagar är som kompensation för att jag varit så dålig på det den senaste tiden.
Pusspåer.

Katt!!!!!!!!!!!!!!1

Nu ska jag förklara lite om min kattskräck som ingen jävel förstår sig på. Dem kan inte förstå hur jag kan vara rädd för en liten "söt" katt, och absolut inte en kattunge. Nej, men det ska jag försöka förklara för er alla. Och jag hoppas att ni kan acceptera det, för det är sjukt jobbigt.
Detta är vad ni ser hos en katt.. Folk verkar tro att denna lilla kattunge är världens goaste, men jag anser inte det. Jag har nämnligen blivit biten av en katt som kom och strök sig vid mitt ben, alltså går inte katter att lita på. En hund skulle aldrig komma och stryka sig om dem inte vill bli klappade. En annan gång satt jag hos en kompis och pluggade, när plötsligt katten hoppar upp och rullar sig i min plastpåse. Och när jag inte vet ordet av så biter den mig i benet. Så detta har gjort att jag utvecklat en rädsla för katter, en rädsla som t.o.m gjort så jag fått en panikattack. Jag får verkligen panik när det kommer en katt.
Ungefär så här ser jag katten, medans ni ser dem som ovanstående.




Jag vill även poängtera att jag en gång hade en bästa kompis som hade ungefär 8 katter hemma hos sig, och dem hade jag inget problem med, tills jag träffade dem andra katterna som gjorde att jag blev rädd för alla katter. Kattunge som stor katt. Jag skiter i om ni säger: Men min katt är världens gulligaste och snällaste.
Jag skulle aldrig tvinga någon människa som har en fobi eller är rädd att träffa på sin rädsla, aldrig.
Och därför önskar jag att alla andra inser att jag VERKLIGEN ÄR RÄDD. Att det inte handlar om fjanteri. Jag tycker inte själv att det är skoj, för alldeles för många är ägare till en katt. Varför ska alla ha katt, är det en modefluga? Eller handlar det om att dem inte orkar ta hand om sitt djur, för katter är väldigt självständiga. Medans hundar är mer beroende av oss människor.

Och visst, jag är en hundmänniska. Men det kvittar. Hade jag inte haft dessa problem med katter under åren kanske jag skulle våga träffa folk med katt. Men nu blir det nästan så jag är rädd för katten och ägaren.

Jaja, tyck jag är löjlig, men en fobi är en fobi.

Kläder.



Ibland går jag in på ginatricot när jag har tråkigt eller när jag bara är sugen på att titta på massor av fina kläder. Jag tycker att de där shortsen är så jävla snygga. Och en högkjol har jag letat efter ett tag, för jag tycker det är grymt snyggt på folk, men jag vet ju dock inte om jag passar i det. Och en bikini skulle jag behöva, jag tycker om det här stucket på bikini. Jag vet att jag och Sara ska åka till Borlänge imorgon, så jag behöver inte gå på nätet för att handla. Plus att jag ska till Norrköping.

Från det ena till det andra.
När jag kom hem till mamma igår så stod två brev och väntade på mig vid bordet. Första var ifrån A-kassan och det andra ifrån Arbetsförmedlingen. Jag måste söka jobbet som receptionist i Älvdalen, och jag önskar och hoppas att jag kan få det, för att vara ärlig. För sedan kommer det väl jobb i Skåne osv. Men jag måste iallafall redovisa att jag sökt jobbet i älvdalen, hur tar dem reda på det? Ringer till arbetsgivaren och frågar. Då lär jag ju absolut inte få jobbet. Vem vill ha någon som tvingas söka? Jag hade ju tänkt söka utom dem. Ja, vi får väl se.
Sedan fick jag en miljon a-kassakort. Nej det fick jag inte, men det kändes lite som det. Jag hoppas hoppas att jag får a-kassa pengar, annars grinar jag!

På återseende.

Klockan är fyra.

Klockar slår precis 9 minuter över fyra, jag har snart avklarat denna dag, jag känner mig sjukt trött. Jag somnade aldrig igår, jag låg och vände och vred på mig. Har snart kollat klart på Gossip Girl säsong 1, så om planerna håller så ska jag lämna in dvd till pappa. Jag sover i Transtrand inatt, känner ingen anledning till varför jag ska åka till Torgås. Imorgon jobbar jag ihop åtta timmar till.
Med det menas att jag har tillgång till internet hela dagen idag, dock har jag lite svårt att tro att jag skulle vilja sitta vid datorn så mycket mer denna dag. Men det finns risk, men jag tror inte det..

När jag kommer hem så ska jag värma risgrynsgröt och äta, tills jag spricker. Jag är väldigt sugen!
Sedan ska jag nog ta min lilla krigare ut på en promenad, mitt energi är inte riktigt lagd för ett friskis pass.

Ja, imorgon ska jag lämna in mitt larmkort. Så då kommer jag inte in på Skistar något mer, men det spelar ingen roll. :)

Ni får väldigt gärna ringa till mig, jag är uttråkad. :)

På återseende.
45 minuter kvar, tills jag får åka hem och äta tomtegröt.


En lånad lista ...

Du&Han

Vad heter ni?
Linda & Alfred
Hur träffades ni? Alfreds lillasyster fixade så jag lärde känna honom, men träffades gjorde på Oskars fest..
Hur länge har ni varit tillsammans? oj. 3 år.
Är ni förlovade? Ja, sen den 9/7 -06.
Bor ni ihop? Tyvärr inte..
Har ni barn? nej.
Har båda körkort? Nope, jag har..
Isåfall, vem kör bäst? Jag :P
Kommer du ihåg er första kyss? Ja, jag var sjuk som fasen..
Vem sa "Jag älskar dig" först? Alfred tror jag..
Vem är äldst? Jag
Vilka stjärntecken är ni? Me Fiskarna Algot Kräfta.
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Alfred!
Vem sjunger bäst? Inte är det jag.
Håller ni i handen på stan? ibland, det var mer förr..
Kände ni varann innan ni blev ihop? mjoa, inte som vi gör nu..
Vad har ni gemensamt? både ja och nej. vi kompliterar varann.
Blev du kär i första ögonkastet? Nej. det tror jag inte.
Har ni någon speciell låt? hm.. tror inte riktigt det.
Har ni stora framtidsplaner? ja men vi har olika planer dessvärre.
Har ni gråtit i varandras armar? ja.
Har ni varit utomlands tillammans? Ja, första flygresan gjorde jag med honom, till Grekland.
Vilket är ert bästa minne? Det finns väldigt många!.
Vem lagar bäst mat? JAG!.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? han spelar xbox i lägenheten, och jag ligger i huset och glor.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja, men kanske inte kastar mig i armarna :).
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nej, typ 10 min...
Brukar ni bråka? Ibland..
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringar, alfred är emot textmeddelande.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Rumpan :D.
Vad använder ni för preventivmedel? Mini piller.
Brukar nån av er prata i sömnen? Nej. Fast ibland har han dödsryckningar..


Lunch

Jag har lunch, i en kvart till. Det är alldeles tomt i fikarummet, inte en människa. Hela ekonomi är på erfa, så det finns ingen att prata med. Lite tråkigt. Men det är ju bara imorgon och några minuter till idag som jag måste härda ut.
Jag ska sätta mig och göra lite restaurangenkäter, skit tråkigt.


Sängproblem

Jag letar efter säng! Jag har hittat två stycken på ikea, men storlekarna stämmer inte med min storlek på madrass. Jag har en 120 säng, och dessa kräver minst 140, dock kan inte min älsklingspojke byta med mig, så jag vet inte rikitgt hur jag ska lösa mitt sängproblem. Vet ni vart man kan köpa sängar i ungefär samma stuk som dessa? Hjälp mig!

"Lägenheten"

Jag och min familj (en bråkdel av den egentliga procenten, men iallafall mamma, alfred & göran) kollade på lägenheten som jag troligtvis ska hyra. Beroende på om jag får a-kassa eller inte. Den är inte alls dyr, och det är en trea! Men tvättmaskin!! Jag är överlycklig!

Ungefär så här ser det ut, när man kliver in genom dörren så är det en liten hall, går du till vänster så kommer du till toaletten och ett "gästrum" går du rakt fram kommer du till Vardagsrummet/Köket. Det är öppenplanlösning (kök/vardagsrum alltså). Sedan längst in är det en dörr till sovrummet. Det är inte superduper stort, men det duger åt mig!
Utomhus finns det en liten damm, eller vad man vill kalla det. Som en tidigare person haft guldfiskar i fick jag veta. Jag kanske ska köpa mörtar och stoppa i där. :P Nejdå.

Jag kikade på ikea, och hittade massor av fina sänggalvar, men vadå, 160? Nej, jag har ju en 120säng!
Ja, jag ska leta vidare efter min dröm säng.
För jag tänker inte köpa en ny madrass, när jag har TVÅ 120 sängar.
Vi får se hur jag gör.

På återseende.


...

Jag vet inte om det handlar om min personlighet eller om jag inte riktigt sätter spår på mina "nära" och "kära".
Varför jag oftast glöms bort & varför jag aldrig blir spontant medbjuden? Är jag verkligen en hemsk människa? Eller är jag mest en person som tråkar ut andra?
Ja, något har jag ju troligen gjort för att förtjäna att bli bortglömd, av t.o.m "FAMILJEN".

Något jag faktiskt är STOLT ÖVER, är att mitt självförtroende har växt så pass att jag inte alls är blyg längre, jag kan prata glatt med nya människor, jag är mycket mer öppen. Möjligen att jag kan vara svårare att komma in på djupet, men det spelar ingen roll.

Jag vet att jag inte uppdaterat på ett tag. Men som sagt: INGET INTERNET.

Nu sitter jag på mitt "fd. jobb" och extra jobbar lite. Så med det menas 8 timmar framför datorn. Jag ska jobba imorgon med så jag får ihop 16 timmar till denna månad, inte helt fel!

På onsdag åker jag & Sara till Borlänge. Vi ska umgås som förr. Det ser jag verkligen fram emot! Sedan på torsdag blir det Norrköping.

Igår btw. Bytte jag (Göran och Jimmy) däck på min bil, så nu har jag "sommar"däck. Jag vet att det har tagit tid, men det handlar faktiskt om att fälgarna satt på fel däck. Så det var inte bara..

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan ska jag förhoppningsvis öppna posten..

På återseende.
Linda

Att marknadsföra sig..

Jag sitter och försöker knåpa på mitt CV, för tidigare har det ju inte växt något intresse hos de olika arbetsgivarna. Man funderar på vad man gör för fel, om det är alltihopa, eller om det är för lika alla andra och inte sticker ut. Jag tycker det känns surt att inte veta vad som är fel.
Men samtidigt så är det svårt att marknadsföra sig själv, skriva massor av inbjudande och bra saker om sig själv. Varför ingen annan förtjänar jobbet mer än mig. Jag är ingen överlägsen person, men jag försöker visa attityd att jag är bra.
För jag är bra, egentligen. Men jag kanske inte är bäst. Men nu ska jag satsa på bäst!

Imorgon är jag tvungen att åka hem för att träffa Arbetsförmedlingen, det suger. Men vad gör man då?
Sedan nästa vecka blir det norrköping efter jobbet ..

NU har jag iallafall felanmält till blogg.se att jag inte kan lägga in bilder på min blogg, så snart kanske jag kan hotta upp bloggen lite, kanske. :)

På återseende.

Första dagen som arbetslös.

Jag är numera arbetslös, dagen A som jag fasat för så länge, jag vill inte vara det, jag vill ha ett jobb jag trivs med, och ha bra arbetskamrater. Men nu har jag ingenting. Mitt enda jobb är att söka jobb, och det är fan inte underhållande. Tio miljoner NEJ, innan man får ett positivt svar. Jag har redan gett upp mitt sökande, men det kan jag ju inte säga till arbetsförmedlingenshandledare. Nej, då måste jag le och tycka att det är ett nytt nöje jag skaffat mig.

Jag vill ha ett jobb till sommaren, KAN DU GE MIG ETT JOBB, TACK?

Bildblogg

Bara för jag skulle göra min blogg lite mer intressant så skulle jag lägga in massor av bilder ifrån vad som har hänt och så. Då blir det error på bildsidan, tack då. :)
Ni kan ju låtsas att det finns bilder här.. :)

Skita i träningen eller inte?

Jag har lite ångest, jag vet inte om jag orkar. Jag har haft ont i magen hela eftermiddagen..Vi får se.

Ont i magen.

Jag vill bara lägga mig ner och gråta, jag har så jävla ont, konstant smärta i min mage.
Jag försöker räta ut magen, men eftersom jag har ett jobb som kräver att man måste sitta vid datorn hela tiden så går det inte så bra, och stå gör inte saken bättre. En varmvete kudde hade nog gjort susen, Samarinen hjälpte då inte, och snacka inte om toalettbesök för det är inet sån smärta, det kan jag lova er.

Gah, två timmar kvar, jag vill hem nu!
Pust, på återseende.

94 samtal

Ja, jag sitter själv i växeln idag, och förtillfället har jag även Åre´s växel, det ringer ingenting. Jag har haft 94 samtal sedan klockan 8 och nu är klockan 11,48 när jag skriver det här.
Jag är jävulskt hungrig, dock har jag ingen jätterolig mat. Jag har en paprika och grillad kyckling! Jiihoo. Plus att jag har pannkaka från i torsdags, dem kanske man kan äta, jag hoppas på det!
Två samtal sedan sist jag skrev :P Jag förstår inte varför det är så segt.

Jag ska gå upp och scanna mitt slutbetyg, det skulle jag gjort för väldigt länge sedan, men jag tänkte att det kunde vara bra att även ha det digitalt.

Den 30;e ska jag och Alfred åka till Norrköping, det ska bli väldigt intressant, jag har aldrig varit där. Så det ska bli kul att få se en ny stad. Vi stannar kvar till på söndag, vet ingen tid vi åker hem, men det blir väl på förmiddagen så det inte blir försent.
Mamma fyller år på fredagen dock, men hon vet att jag älskar henne fast jag åker bort på hennes födelsedag. Hon fyller inget speciellt heller, så jag tror ingen skada är skedd, jag hoppas inte det iallafall! :)

En sak jag reagerade på är att om man är fler än 1 person så är det dyrare att åka buss/tåg än att ta bilen själv, vad tror folk att man väljer? Ja, har man ingen bil och inget körkort är ju valet kanske givet. Men det är det även om man har körkort, visst är det bekvämt att åka tåg/buss, man slipper tänka. Men det är så skönt att man kan stanna och ta en korv osv. Ja, vi tar iallafall bilen, helt klart!


Även denna rubrik och dess innehåll reagerade jag på: http://www.dt.se/nyheter/falun/article421374.ece
Tänk om jag får vänta i tre månader innan jag får några pengar, då dör jag! Jag hoppas att min a-kassa funkar bättre, annars blir det knapert. Då får jag leva på vatten och bröd!

På återseende.
Linda

Måndag.

Hej!

Idag är det måndag, jag ska jobba mina åtta timmar, sedan ska jag inte tillbaka hit förrän på måndag nästa vecka. Imorgon ska jag till Tandläkaren i Mora, och jag ska även in på ams och berätta att jag är väldigt arbetslös förtillfället.
Jag hoppas att jag ska få kolla på lägenheten idag, annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra, i hope!

På återseende
Linda

Sista dagen.

Egentligen skulle detta varit min sista dag på Skistar, men jag fick ju jobba på måndag också. Sedan ska jag extrajobba 27-28:e .. Jag håller på att göra rent på min sida, och ska väl så småningom kasta allt skräp, jag började kasta lite igår, men det är alltifrån allt. Jag vet inte hur jag ska göra med min mail, jag kan inte sätta ett autoreplay för då tror jag att alla som skickar till Växel mailen får det, och det är ju inte bra. :P
Men de är iallafall min sista dag med min arbetskollaga, hon ska till riga i helgen så det är därför jag ska jobba på måndag, och veckan efter det ska dem på ERFA.
Jag ska iallafall avsluta alla påbörjade arbeten, och sedan gör jag mitt för idag klockan fem.
Efter det börjar jag inte med några fler rapporter osv.

Som jag skrev tidigare, vi får se hur det blir med bloggandet under den här tiden jag är arbetslös. Jag har ju inget mobilbredband längre, men när jag besöker Borlänge så har jag ju Alfreds bredband men om jag känner mig själv rätt så vill jag nog inte vara där speciellt länge. Jag tycker det är skönt att få ha ett privatliv och Alfreds lägenhet innefattar inte privatliv, inte alls. Hans rum är en samlingspunkt. Tyvärr.
Men vi får väl se, jag ska försöka iallafall.
Jag behöver ju egentligen internet om jag ska kunna söka jobb, hmms..

Den nya lägenheten som jag ska åka och kolla på, den har telefonjack, Happy! Då kan jag fixa bredband iallafall, och det är inte helt fel..
Men det beror på om jag har råd. I hope so.

PÅ återseende.

P.s A-M läs din mail. :( d.s

Att blogga..

Att skriva blogg är något jag faktiskt brinner för. Jag tycker det är väldigt roligt, och jag inspireras av många bloggar som jag följer dagligen. Jag vet att jag aldrig kommer bli i närheten av lika stor som Blondinbella och Katrin Zytomerska men det är inte vad det handlar om heller. För man behöver ett kändisskap för att kunna komma någonstans, det är vad jag inbillar mig i alla fall.

Man får ju även träna på svenska språket en hel del när man skriver några inlägg om dagen. Egentligen så tror jag inte det spelar sådan stor roll om någon läser bloggen, det är ju bara ett sätt att skriva av sig lite. Visst blir jag glad om någon även följer min blogg, men det är inte så att jag tänker sluta om ingen läser den. Glöm det. : ) så lätt blir ni inte av med mig!


Dock vet jag att några bilder lite då & då kan höja bloggen lite, men jag är lite dålig på det, för jag sitter ju oftast inte vid min dator när jag dikterar ett inlägg. Jag ska försöka i alla fall! Jag lovar.


Middag igår med kollegorna och avskedslunch idag.

Ja, igår var vi på Tandådalens Wärdshus, servisen var dock inte alls bra, men maten var supergod, jag är jättenöjd med mitt val av restaurang. Billigt var det också (läs: när man var personal).
och idag blev vi bjudna på avskedslunch, jag fick en blomma.. jag blev faktiskt lite chockad, trodde det bara var avskedslunch till Carina som slutade idag. Jag är mätt och belåten idag.

Jag har även fått reda på att jag får inget jobb på Lindvallens Reception, inte heller på inventeringen i sommar, det suger. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, jag tycker livet känns ganska hopplöst justnu.
Dock fick jag iallafall ta lägenheten i Sälen.. Så det är jag supernöjd över!
Ska kolla på den och jag hoppas det är en bra lägenhet.

Kan inte jobben bara slängas över en som förra året? bajs på allt.

Jag vill ha ett JOBB!!

Kläder.



Igår beställde jag kläder med Sara på Ginatricot.com, dock när jag går in idag så har dem fått en kjol och lite toppar som jag var sugen på, men en annan gång! :)
Jag vet att jag är tråkig med att aldrig köpa färg, men jag vill verkligen ha den där klänningen i svart, den är så jävla snygg. Och ett par helsvarta shorts har jag velat ha ett tag, har ju ett par med glitter, men dem här är ju helsvarta.
Där av det svarta.
Inga vår färger här inte.

Jag saknar Alfred lite extra idag!

Ibland kryper sanningen fram

Jag har gått och muttrat om att Alfred aldrig bryr sig om att läsa min blogg, men i helgen kröp det fram att han faktiskt läser min blogg ibland, och det värmde mitt lilla dalahjärta. Så jag vill bara säga; JAG ÄLSKAR DIG ALFRED!

Ut och äta middag

Idag ska jag och fyra till damer ifrån mitt jobb ut och äta, vi ska på TD wärdshus. Det ser jag fram emot, få äta gott med trevligt sällskap. Imorgon ska vi ut och käka lunch med hela avdelningen på Appetito. Jag har redan checkat in menyn och hoppas att vi får välja vafasen vi vill, isåfall vet jag nog vad jag vill ha.. Fast vi får se.
Igår var jag på träningen, som varje vecka. Dock var vi bara 4 personer + 3 ledare, ingen höjdarkväll. Men det var riktigt skönt, för man tar i mer, man vill ju inte vara sämst! :D

Ja, nu ska jag ut och läsa lite bloggar!
På återseende.

Internet.

Jag har ett stort bekymmer, eller stort och stort. Men för mig känns det som det är ganska stort.
I huset i Torgås finns det inget telejack, inget alls. Det skulel kosta flera tusen att sätta in det, och en sådan där dóngel är lite för dyrt för att få sådan dålig mottagning.
Plus att mitt andra bekymmer är om jag ska bo kvar eller flytta med Alfred till västerås.
Kan inte någon av mina vänner hjälpa mig råd? Jag är i desperat behov av råd och stöd...

Efter jag blivit arbetslös så hade jag tänkt (läs: om jag har råd vill säga) åka och hälsa på Alfreds mamma, och så måste ju Alfred ha ledigt, men jag tänkte att vid valborg kanske. Dock fyller min mamma år, men jag tror inte hon blir jätteledsen om vi åker bort den helgen, eller jag hoppas inte det iallafall.

Ha det bra..
Om en halvtimma får jag åka hem!

Måtisdagen.

Det känns som det är måndag, fast det är i själva verket tisdag.
Imorse åkte Alfred till Bollnäs för att jobba i två dagar, det är ju alltid någonting iallafall. Själv ska jag underhålla mig med träning och sen ska vi ut och käka imorgon, jag och några ifrån jobbet, mums! Sen är det fredag igen, skönt! ;)
Alla påminner mig om hur jävla arbetslös jag kommer att vara, och det är inte skoj. Men sanningen kommer krypande och lägger sig i knät på en vare sig man vill eller inte, just nu lutar det åt inte.

Min påsk har varit lugn och stilsam.
Jag har ätit påskmiddag med mamma, hälsat på Martin (läs: Alfreds pappa) i stugan, tvättat bilen, festat med sara mfl. Trevligt.
Jag lägger ut bilder ifrån helgen senare idag, om jag får tid..

Blogg-ledigt.

Kan man kalla det bloggledigt? Eller kanske inte riktigt tillgång till internet är bättre och mer passande.
Jag har faktiskt varit ute på fest, i söndags. Det var okej, mycket trevligt!
Annars har det inte hänt så himla mycket.

Mest haft panik över katter som ska närma sig ..

15.00

Om två hela timmar får jag gå hem.

Alfred åker ifrån borlänge 16,30, blää för det! :(

Glad påsk på alla glada i ruskvädret!

Vädergudarna verkar inte vilja vara överrens, på yr.no så ska det vara dystert imorgon också, men på smhi.se så ska det vara lite solchanser med molningt. Ja, vad ska man tro? Om man tittar ut nu så ser det ju inte så ljust ut på det sista nämna, men kanske. Vi hoppas, vi vill och vi tror!
Jag ska iallafall få träffa min man idag, dock vet jag inte när han kommer hem. OM Kina restaurangen i Malung har öppet så ska mamma och Göran bjuda oss på kinamat.. JAG HOPPAS! Men jag vågar inte hoppas för mycket, för Kina mat är verkligen en favorit och jag vill inte bli besviken.
Sen är mina planer att åka till pappa, och möjligen Anna om dem är vakna, jag har ju presenter till lilla Alice. :) hihi. Jag kan ju inte låta bli..

Något som jag mer våndas över förtillfället är att handla, jag skulle behöva köpa bröd, ägg, mjölk, etcetc.. Men jag orkar inte. Jag hoppas att ICA har öppet i Malung lite senare.. För här i Sälen går det ju inte att röra sig när det är skitväder. Alla turister ska ner till Sälens by, och fika, handla mat, göra allt .. Typiskt!
Det där med påskgodis är lite som en pers också, för det är bara Konsum som har billigare här uppe, och jag gillar inte alls att handla på konsum, men kanske måste man bita i det sura äpplet. Ja, vi får väl se vad som händer.

Jag är rädd att detta blir en bloggstorm här, och att jag kikat på alla mina vänners bloggar tusan gånger idag, så får ni en väldigt hög siffra på statestiken så är jag nog skyldig! :)

På återseende!
Lindie.

Vägspärr?



Är detta en varnig, åk inte på min gård?
Eller är det för att han inte vill att... nej jag fattar inte.

Idag är sista jobbdagen på denna vecka, det ska bli skönt att få vara ledig i fyra dagar.
Alla på jobbet (i princip) utom jag och Kattis slutar klockan 13. Vi är lite oroliga hur vi ska få dagen att rulla på till klockan 17, men vi bör ju ska lyckas, tillslut. Men denna dag kommer vara lugn, jag har knappt svarat i telefonen och den är 20 över 8. Ja. Vi får hoppas att det blir lite mer drag senare idag!

På återseende.

Det känns som jag blivit tryckt ner i skorna.

Jag känner mig fruktansvärt nere justnu, jag har en sådan ångest över det här med jobbansökningar och min framtida arbetslöshet. Jag vill bara lägga mig ner och grina, men jag ska inte göra det. Jag ska använda all energi till att söka jobb, jag känner mig just nu väldigt omotiverad.

Jag trodde inte att det här skulle ta på mig så psykiskt, men det gjorde det sannerligen.
Varje dag är jag inne på ams.se, och hoppas att det perfekta jobbet kommer en dag, och att dem vill ha just mig.
Jag tror mitt CV är alldeles för alldagligt, hur ska jag krydda till det? Hur ska jag få folk att vilja ta just mig?
Jag har inget kort med på CV´t, är det något som skulle försämra eller förebygga mina chanser?

Ja, nej. Nu hamnade jag i deppklaveret!
Nu ska det bli skönt att få åka på träning och få tränaskallen i bitar.

P.s Jag skulle vilja kunna livnära mig på min blogg! d.s

Jävla snö..

Våra torra vägar har gått över till plaskiga och i träden ligger det vad vi kallar snö, något som vi hunnit tröttna på för länge sedan, det är ingen som önskar att det ska vara snö vid den här årstiden. Vi blev lovade fint väder i helgen, jag var in på yr.no nu och ja.. en soldag, och det var lördagen. Det tycker jag är tråkigt.

Jag vill ha vår och converseskor. Eller helst av allt vill jag ha sommar, härliga sommar!


Att känna sig med i gruppen.

Det är ett av de större problem som vi har här på kontoret. Fast vi hör till en viss avdelning så glöms vi ofta bort, mer ofta än sällan, det kan jag klart och tydligt poängtera. Jag trivs superbra på kontoret, och vill för inget i världen sluta här, men man blir fruktansvärt besviken när hela kontoret utom deras växel (som gör allt för alla på det här kontoret) blir bjudna på "fika" "lunch" osv.. Nej, jag vet inte. Men jag tycker fruktansvärt synd om min kollega som ska vara själv här i fortsättningen, jag hade och känner mig förtillfället väldigt ensam. Och ja.. Vad ska man säga? Är det så jävla svårt att tänka före? Tydligen! Det handlar inte om att jag vill ha tårta, utan att man vill ha en fråga.. "Vi ska fira blablabla, vill du fika med oss?" Men idag har jag redan tryckt i mig en semla, så jag klarar mig utan en tårtbit!
Ja, jag blir så fruktansvärt upprörd över att det inte blir bättre i arbetslivet heller.
Helt otroligt!

Jaja, nu har jag fått ventilera lite. Tack för mig! :)
På återseende.

Sista semlan för året

Idag har jag ätit en semla, den sista för detta år. Och jag tror jag spyr, den var mäktig som tusan! Jag får väl försöka träna bort den idag, tss.
Idag har jag börjat med andra minipiller, så vi får se om jag mår bättre både fysiskt och psykiskt av dem här, jag hoppas det, för jag är trött på att ständigt vara känslig mot allt.
Jävla hormoner..

Jag ska försöka få mig en helgskinka idag på ICA för 29,90kr kilot, men jag slutar ju så förbenat sent så jag blir väl utan idag också. Kan inte ni låta bli att köpa skinka ?! Bah.
Någon som vill hjälpa?

Chaufför.

På torsdag ska jag vara chaufför till Malung, Mammi ska på Larz Kristerz.
Så då vet alla som bryr sig! :)

Jag stal denna ifrån SARA!

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Alla på jobbet
3. Hur lång är du? 1,58cm.
4. Vilken är den senaste filmen du sett? Irene Huss - Den krossade tangahästen
5. Vem ringde senast? Alfred
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det innehöll att jag inte ville vara med på Lars Kristerz på torsdagen!  
7. Vad är helgens planer? Ingen aning, Alfred kommer hem på torsdag!
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa!
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? "Skilda"
10. När såg du senast din mamma?  På lunchen.
11. Vilken ögonfärg har du? Gulgröna.
12. När vaknade du idag? 06.45
13. Har du någon gång hittat en katt? Vadå hittat?
14. Vilken är din favoritplats? Hemma i sverige, tryggheten.
15. Vilken plats föredrar du minst? Oj, det vet jag inte.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag fast tjänst någonstans, kanske på Experium
17. Vad skrämde dig om natten som barn? Spöken och madrömmarna.
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? Alfred.
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Tycker jag inte..
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, tycker det är obehagligt!
22. Hur många kuddar har du i sängen? Typ 1000, nej men många!
23. Hur många landskap har du bott i? 1
24. Har du någon gång spytt på någon? Tror inte det. Men kanske.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor såklart!
26. Är du social? Nej, bara på jobbet..
27. Vilken är din favoritglass? Oj, blåbär kanske.
28. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Shoppa, renovera mormorsstuga.
29. Tycker du om kinamat? I LOVE!
30. Tycker du om kaffe? Nej, inte alls.
31. Vad dricker du till frukost? Mjölk, Oboy eller vatten.
32. Sover du på någon särskild sida? Av sängen eller kroppen?
33. Kan du spela poker? Ja.
34. Tycker du om att mysa? Vem gör inte?
35. Är du beroendemänniska? Ja, det är jag nog
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Massor av folk..

37. Vill du ha barn? Nej, absolut inte.
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej..
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder.
42. Äger du dyrbara smycken? Jag är ingen människa som älskar smycken så nej.
43. Har du någon gång testat narkotika? Nope..
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? En banan..
45. Vem är den roligaste människan du känner? Oj, det finns många lovande kandater..
46. Välj ett ärr på din kropp? Det har jag har på min arm, tack vare Jenny Fougstedt ;)
47. Vad har du för ringsignal? Pokerface
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? Ja, en batiktröja som  jag gjorde på dagis..
49. Flirtar du mycket? Nej, det behövs inte
50. Vart togs din profilbild? På toaletten
51. Kan du byta olja på bilen? Byta? Nej, men fylla på..
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej jag är en ängel..
53. Vilken var den senaste boken du läste? Det minns jag inte.
54. Läser du dagstidningen? Ja, flera gånger varje dag..
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej.
56. Dansar du i bilen? Nej, jag kör! =)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Att jag tog ur en faktura ifrån högen.
59. När var du i kyrkan senast? kommer inte ihåg..
60. Vilka personer utmanar du? alla som vill.


Inget internet

Ja, igår blev jag av med det mobila bredbandet, ägaren ville ha tillbaka det.. Så nu är jag alldeles utan, och det suger faktiskt. Jag hade tänkt deklarera igår, men det blev ju inte av. Nu får jag vänta med det, jag lär väl ta med mig datorn till mamma imorgon antar jag, så jag får fixa det.
Men det jag vill ha sagt är att jag inte kommer kunna uppdatera så mycket, speciellt inte efter att jag blir arbetslös, för då kommer jag inte komma åt internet alls, men då vet ni iallafall.
Vi får se om jag får låna tillbaka det igen, eller om jag lär fixa det på ett annat sätt, dock tycker inte alfred att jag ska binda mig på någon sådan skit heller så.

Det tråkiga med stugan är att det inte finns ett telefonjack, och då är de lite svårt att fixa bredband.. Det finns mycket "bekvämligheter" som jag saknar.
1. Telefonjack
2. Diskmaskin
3. Tvättmaskin
4. Mycke varmvatten
etcetc.


Ja, nu ska jag kika vidare..
På återseende.

4 dagars veckor framöver

Det är helt sinnessjukt det är den här veckan, och nästa.. Sedan är jag arbetslös, visserligen får jag jobba den 20april också, men annars är jag helt utan allt som har med jobb att göra.
Jag vet att jag tjatar fruktansvärt mycket om det nu, men det är så fruktansvärt jobbigt!
Jag mår lite smått dåligt över det!

Solen skiner iallafall och det känns skitbra! Jag blir glad utav det, så under omständigheterna så är jag glad, men visst tynger det här med arbetslösheten mig en aning, men det tar inte över hela min dag!

I Mora handlade jag krimskrams, en ny rosa bh (jättefin) och rosa "liknande" converseskor till lilla bäbisen alice. :) <3

Trevlig helg!

Trevlig helg allihopa!
Hoppas vi får fint väder.

Fredag ..IGEN!

Det går fort, lite för fort. Jag hinner inte reflektera, och det är en ny dag.
Helt plötsligt är det helg, sen blinkar jag och så tog helgen slut, ett till ögonblink och det är helg igen.
Vädret skulle bli superfint i helgen, och det tycker jag om!
Så troligtvis blir det min Mora-resa trottsallt.

Var väldigt sugen på att följa med Sara till Stockholm men jag har ju inte träffat min man på två veckor så..
En annan dag Sara? Intesant? :)

På återseende.


Så jävla trött.

Jag är så jävla trött på att få ett nej när man söker jobb, visserligen så måste man få många nej för att tillslut få ett ja. Men det är så tråkigt. Tjänster är redan tillsatt, nej vi behöver inge mer person, nej. nej nej.
Jag vill inte bli arbetslös, det är min fasa. En vecka räckte för mig sist.
Det tar på mitt humör och mina krafter, jag börjar oroa mig mer och mer över att bli arbetslös.
Har ni något tips vart jag kan söka jobb? (Nästan vad som helst, utom något inom vården, för det klarar jag inte av)

RSS 2.0