Josefine, hon dör inombords!

Jag lyssnar på Flickan med Shazaam, den är väldigt sorlig...

" En flicka tog sitt liv, hon hette Josefine.
Josefine växte upp med brustet liv, ville ha något positivt
men det slutade med tragedi."

Halloween.

Idag är det påriktigt Halloween, och om inget händer. Så ska vi på Gustavs idag, jag vet inte om jag riktigt ser fram emot det. Men det kanske blir roligare än vad jag hoppas på!

Igår såg jag och Sara på idol, Las Vegas-tema. Jag anser att det var ett fruktansvärt tråkigt tema, man var inte så noga med att höra alla låtarna. Vi pratade mest, hehe.
Under den långa pausen spelade vi Buzz, det var skoj. (Jag vann ju,hihi) men man ska nog vara lite fler, då blir de mer stressigt och mer tävlingsinriktande!

vad är äkta vänskap?

vad är äkta vänskap för er?
vad anser ni egentligen?
för jag tror vi har alldeles för olika åsikter om detta.

Fredag.

Idag är det fredag. Jag har tränat lite med Angelica & Sara.
Först på gymmet, sedan en promenix på 45 minuter. Det kändes skönt att få igång kroppen på morgonen! Det var meningen att det skulle bli utgång idag, men vi skiter i det. Jag och Sara var ganska opeppa på att åka till Tandådalen, så vi ska se på Idol istället. Det kan vara trivsamt det med!
Imorgon blir det troligtvis utgång, ska bara försöka bli pepp på det först.


Hjälp

Jag behöver D som säger till mig att jag valt rätt beslut, att jag inte ska falla för frestelsen. Att jag inte ska be om ursäkt, att jag inte har gjort något fel. Men du är inte inne. Jag behöver veta att jag ska låta bli knapparna.
Rädda mig, innan jag gör något jag får ångra sedan. hjälp mig!

Vänner.

Utan vänner skulle man inte vara någonting!

Drömmar...

Inatt vaknade jag upp ur en dröm, kan tyvärr inte återberätta den. Men mitt hjärta bulltade hårt så det nästan gjorde ont, det hjälpte ju knappast att min jacka som hängde på kroken såg ut som en människa. Dock somnade jag om lika snabbt igen, men som liten hade jag inte somnat om förrän några disneyfilmer har rullat.
Nu har jag iallafall vaknat, och min nacka gör ont. Kanske för jag bara sov på tre kuddar inatt istället för fyra? :)


aja.
Idag trodde jag att jag skulle få pengar ifrån a-kassan. Men icke. Det blir väl nästa vecka. Och jag kan ju ärligt talat säga att jag ska aldrig göra om det misstaget! :) Tur jag har betalat alla räkningar förra veckan, så att jag inte sparade dem till denna vecka.. Då kanske det hade slutat illa..
Jag vet dock inte om jag kan festa så hårt i helgen, jag kanske ska vara nykter och ta hand om mina vänner ist : ) Ja, vi får se vad som sker.

Jag är iallafall lite fattigare än vanligt :)

My hell´s Kitchen.



Nu är köket klart, det känns så jävla härligt!

Mitt hem..

Nu har färgen torkat, och jag godkände det. Det får duga. Jag har dock ingen ork att lägga upp bilderna än. Men dem kommer. Idag, men senare! :)

Lattebrun.

Idag ahr jag fått en kick i röven, fick lite hjälp med första målarvändan av amanda. Nu har jag målat två gånger på väggarna. Hoppas det blir bra, annars får jag måla igen.
:)
Imorgon ska jag till Lars och äta fruktsallad, mums! =)

I-landsproblem.

Vi har väldigt mycket i-landsproblem.. Våran dator funkar inte, eller så funkar inte telefonen som den ska. Mitt ilandsproblem idag är att jag inte har så många likadana örngott.. Och jag har ju massor med kuddar, det kanske är något jag måste lösa.. Men jag ska försöka tänka att det finns folk som har det värre ..

Bild



Linda..

tack.

jag får tacka alla medverkande för kvällen i lördags, den var mycket rolig. Det blev dans, sång och en hel del alkohol. Det var länge sen jag hade så roligt! Det måste bero på det trevliga människorna jag umgås med :)


Dock hade jag inte lyckats fånga Josse på något kort, så jag får väl skriva ett särskillt tack till henne :)
Det var dock lite fler jag missade att fota, men ni vet vilka ni är..

Det finns en människa som jag inte tänker ens försöka nämna vid namn, personen får ta åt sig om den vill. Jag ber om ursäkt, jag skäms. Så, Is it to late to apologize?

ont i skallen

idag har jag ont i skallen, det hade jag när jag började dricka också, men jag pallar inte gå upp och hämta en imbumetin. har lite ågren också.. tror nog kanske jag är lite bakis faktiskt. :)

Fredag

Idag är det fredag, har firat Angelica. Hon fick en suuuuperstor chokladboll av mig och Sara, sedan en vindunk av mig, emelie och sara. Hihi. Det var supertrevligt som vanligt! Ska snart gå och lägga mig, är skittrött..

Vad vill du bli känd för?



Jag undrar ibland varför en människa vill bli känd, och hur den egentligen vill bli känd. Jag läser löpsedlarna på aftonbladet + expressen och ser att flickor som kissie som ligger etta på bloggportalen, en brud som förespråkar plastikoperationer. Jag tycker inte att hon ser riktigt naturlig ut, och i längden tror jag att det är det som vinner. Eller jag hoppas att killarna tänker lite mer än på perfektion. Jag har fått en bild publicerad i en tidning, en tidning som nästan 80.000 medlemmar får till sina hem. Och jag är riktigt stolt över mig själv, jag gick inte sängvägen för att få den bilden där. Utan att jobbade på stället, och eftersom det stod i mitt CV att jag gillade att fotografera, så blev det ett givet val att låta mig göra det. Och även om jag inte är känd för detta, så kan jag vara stolt över mig själv. Jag har inte sprutat in botox i mina läppar, och jag har inte något silikon i tuttarna.
Jag är naturlig, jag har några skavanker, men jag tänker inte lägga mig unden kniven för att nå perfektion, för jag tror nog inte att det finns något som heter det.
Tillbaka till detta med känd och hur man vill bli känd.
Att göra en bra sak är ju något jag hellre blir känd för än att posera naken i Playboy. Men det är tur att vi har olika värderingar i livet.


en lattebrun effekt.

jag hade tänkt att stänka lite färg idag, har t.o.m satt på mig "målarkläderna". Men jag insåg snabbt att jag inte ens når upp till hela ytan jag måste måla, och jag vill ju gärna att det blir fint och inte fläckigt.
Så jag få sätta min målarkarriär åt sidan idag, och hoppas att jag kan låna en stege utan min kära mamma i helgen.
Tills dess kan jag maskera lister med den värdelösa tejpen som går sönder direkt jag drar lite i den, mitt tålamod kommer ta slut ganska fort om jag känner mig själv rätt!


Lägger iallafall in en före bild, så kommer det droppa in en efter bild på köket lite senare!

Tell me

jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny

jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu


jag skulle sitta på ett tåg mot Paris
och låta Stockholm va
jag skulle få den tiden över för mig själv
som jag sagt att jag vill ha
jag skulle unna mig att drömma
hundra mil genom Europa
om en främling
lika tillitsfull som du
jag skulle pröva mina läppar mot nån annan
om du lämnade mig nu


jag skulle kunna leva utan den där blicken
som får mig ur balans
jag skulle sakna den där stunden som vi har
när vi till slut har blivit sams
jag kanske skulle söka upp
kontakter som jag tappat
som jag varit med
förut nånstans

jag antar det finns nån du skulle ringa
om jag inte fanns

jag kanske skulle leta upp nån yngre
som en fjäder i hatten
det skulle bli för tomt om ingen fanns där
som värmde mig i natten
men jag skulle aldrig ha tålamod nog
att bli förstådd
ingen känner mig
så väl som du
j
ag skulle fastna i min ensamhet igen
om du lämnade mig nu


Jag vet inte hur jag ska beskriva hur jag känner mig justnu. Jag känner mig otroligt ensam, jag tror jag försökt dölja denna känsla så gott de går.
Men den har kommit ikapp mig, på nätterna. Mina tankar är som en bergodalbana. Jag vill så mycket, men jag får så lite.
Jag är iallafall glad att den jag levt med i tre, nästan fyra år, är min bästa vän. Men justnu .. Ja. jag kan inte alls beskriva vad som rör sig justnu i mitt huvud.
Trivs inte alls med känslan som jag har i mitt hjärta, vad har jag gjort ??

...



Jag och Amanda var ute & gick igår, och vi pratade av oss om allt möjligt. Det var så skönt att få ventilera riktigt ordentligt, känns skönt att ha någon som håller med en ibland :)
Imorgon så fyller Angelica år, det ska bli trevligt att dra ihop ett tjejgäng och fika lite. Jag ska försöka dra ut min tumme som jag verkar ha långt uppe, för det tar tid att göra saker när det gäller mitt kök. Jag ska försöka se till att börja måla en vägg imorgon iaf, minst! Jag får skämmas om jag inte gör det heller..

suck.

Man ska aldrig förlita sig på en man, då blir det aldrig gjort.

Linda - den nya bilbarnstolen!

Idag har jag medverkat som en bilbarnstol, och jag tror att jag själv hade velat haft en när jag var liten. Vad gör man inte för de små liven? Speciellt om dem säger: Näämen.. Gud så söt!

Jag har umgåtts med Amanda idag, väldigt trevligt. Vi åt nudlar (jag vet att detta inte är GI-lunch, men de skiter jag i) och så har vi tagit en promenad runt broarna. Så lite träning har jag allt fått mig idag med.
Vaknade med träningsverk imorse iaf, härligt!

Haha.

Idag har jag tränat en del faktiskt, efter promenaden med Sara försökte jag mig på att springa upp för fjällvägen, men jag är inte riktigt så duktig än, men nästan :D Haha. Imorgon ska jag försöka mig på att gå lite mera, kanske på förmiddagen, och lite på eftermiddagen. Måste dock försöka få tag på batteri till min mp3. Men den som lever får se vad som sker imorgon.

På fredag fyller iaf Angelica år, och idag fyller Tobbe. Grattis :)

Tränat

Idag har jag haft hemma friskis och hemma gym. Jag tror jag tog i för hårt med hantlarna, har lite ont i armen. Men det skiter vi i. Jag har precis duschat och ska snart åka ner till byn (hade gått om jag inte skulle ha handlat så mycket) och handla.

Städat med min rosa bandet moppsett idag, så nu är dammet borta iallafall.

Blogg.

Jag gillar att blogga, jag gillar att lyssna på musik. Men jag gillar inte att inte ha ett jobb att gå till. Nu är jag uttråkad.
Jag kommer nöta ut desperata, så har jag inget roligt mer att sysselsätta mig med.
Vill verkligen att det ska bli den 1 dec..

Spotify + webbtv.

Jag kan inte beskriva i ord hur skönt det är att ligga i Transtrand och lyssna på spotify eller kolla på webbtv. Jag saknar verkligen den friheten. Comhemhus hade jag ju där jag bor, men dem har ju inte uppgraderat det så man kan ha bredband, jävla skit tycker jag. Jag har nästan lite svårt att slita mig ifrån Transtrand bara för det är så skönt att kunna lyssna på musik i datorn samtidigt som man sitter brevid och sjunger i takt med musiken.
någon som har något tips på olika internet operatörer, telia är ju knappast gratis liksom!

Sitter i Transtrand..



Min käraste vovve bor ju hos mamma och göran i transtrand, så jag är och hälsar på honom och dem andra också så klart. Jag har fått mat här idag, och det var skönt att få sällskap vid matbordet på ett tag. Gott var det också!


Bilderna ovan är på min toalett i lägenheten, bordet som jag satte ihop helt själv, och stolarna jag fick lite hjälp med,hihi. Sara, min vapendragare och jag själv. Snart kan jag le med tänderna! Så härligt det ska bli!

....

Idag har jag varit på kalas i Transtrand. Jag drack ingenting och det kändes skönt, för då kunde jag ju köra hem! :) Det är ganska trivsamt att vara nykter medans alla andra är fulla. Haha :) Man minns ju lite mer än dem andra.
Nu kollar jag på desperata och försöker värma mina isbitar till fötter.

Tycker det är skönt att jag lagt ner nu iallafall, ingen idé att fortsätta i de banden..













Vad är det med mig och killar som gilalr snö?

Montering

Idag har jag monterat mitt nya bord, det blev riktigt maffigt. I love!
Saras pappa berömde mig för att jag är stark, höhö. :) Första gången ever jag hört det. Kändes skönt att höra..

Har även druckit te, i massvis. Med apelsinhonung, riktigt gott för den som inte smakat! Tack för idag Sara, trevligt :)

.........

The way you make me feel.

Jag måste sluta skriva till dig. Måste försöka ge upp. Blaha säger jag bara. :/

Tur man har killkompisar som man kan rådfråga och snacka med :)

Förkyld i näve.

Jag  är fortfarande snuvig, men jag tänker trottsa det och gå en promenad i solen med Joni :)

Min dag.

Idag när jag vaknade, kokade jag ägg, sedan gick jag över till emelie och vi åkte och hämtade den ena Hertz bilen, sedan levererade vi den uppe på statiol. Jag var tvungen att testa volvon, vad den orkade. Och den var inte alls lika pigg som min bil, men annars var den ungefär lika skön att köra. Lite svajjig bara.
Dagen fortsatte med en tekopp hos Emelie, med smak av persika. I love peach!
Sedan hjälpte vi Angelica in med sin extremt snygga soffa, åkte och hämtade paket och pantade på Ica.
Avslutade dagen med montering av min nya byrå och matlagning. En dag som rullat på. Det känns riktigt riktigt skönt.

Jag söker en Kaptens mössa som jag kan ha på mig till Halloween.. Vet någon nån??

En vacker höstmorgon.

Jag ser igenom mina fönster att det är en väldigt vacker höstmorgon idag, dock tror jag att kylan biter in innanför kläderna, så jag stannar inne för att inte bli mer sjuk än vad jag är.
Lite senare efter frukost ska jag hjälpa Amanda och få upp lite Hertz bilar upp på fjället.
Men förhoppningsvis blir den här höstmorgonen, varm och skön.

Tandställningen!

Den 23:e och 30:e november ska jag få ta ur min tandställning, dock kommer jag behöva ha ett sånt där boxarskydd för tänderna (fast lite mer diskretare) i ungefär ett år, men det kan vi ju se som coolt. ellerhur?

jag och mamma fick skita i Gi under lunchen, det kändes inte alls bra. Vi åt en kebabtallrik, den smakade skit! Stripsen var slemmiga och alldeles plaskblöta av allt fett som kebaben utsöndrat, usch och fy!

Min älskade mamma har köpt en byrå till mig, tacktacktacktack för det! Du är den bästa! <3

Tandställningen!

Den 23:e och 30:e november ska jag få ta ur min tandställning, dock kommer jag behöva ha ett sånt där boxarskydd för tänderna (fast lite mer diskretare) i ungefär ett år, men det kan vi ju se som coolt. ellerhur?

jag och mamma fick skita i Gi under lunchen, det kändes inte alls bra. Vi åt en kebabtallrik, den smakade skit! Stripsen var slemmiga och alldeles plaskblöta av allt fett som kebaben utsöndrat, usch och fy!

Min älskade mamma har köpt en byrå till mig, tacktacktacktack för det! Du är den bästa! <3

Förkyld.

Ja, jag är en aning förkyld förtillfället, inte alls så roligt. Men man måste ju vara sjuk ibland också, men jag är ju inte sängliggandes, men nästan :P Idag vid ungefär elva ska jag åka till Mora, ska in vid jysk och lämna tillbaka gardinstångar och annat jox. Sedan blir det tandläkaren, och jag hoppas verkligen att det blir som det var tänkt. Annars tänker jag gråta, för nu är jag trött på den här skiten!

ska se på wallander sidetracked

Villospår med andra ord. Den boken har jag faktiskt läst. :)

När sker det?!

Justnu har jag skallebank, och det har jag haft hela dagen idag. Det är ett sånt jävla tryck i bihålorna att jag inte orkar någonting. Och nu undrar jag: Vart fasen handlar man huvudvärkstabletter när inte apoteket har öppet. Tydligen inte på Ica iallafall, när kommer det ske, att jag kommer få handla alvedon var jag vill.
Jag får leva med huvudvärk tills imorgon då apoteket öppnar igen!

Nu ska jag vila huvudet till One tree hill, och tänka lite över saker och ting.

På återseende, håll tummarna att förkylningen slutar snart!

Nä.

Nä. nu tror jag att jag lägger ner min blogg på bubbleroom, 10.000kr blev inte mycket när man måste dela med alldeles för många. Så jag tror jag fortsätter att blogga gratis på blogg.se. Det spelar ingen roll att jag inte tjänar massor med pengar, och då kan jag ha kvar min blogg som jag är nöjd med.

Jag har gått och blivit sjuk på bara nån dag, det bröt verkligen ut snabbt. Kanske för jag började träna så hårt, eller jag vet inte vad det är för fel. Men jag tänker trottsa min kropp och gå ut och gå!

På återseende.

Jag kommer ..

Jag kommer snart vara mer aktiv i denna blogg, jag ska bara prova ett tag på bubbleroom, blir det ingen hitt så lägger jag ner. Och då tänker jag blogga på denna blogg istället. :) men så länge: http://Lindie.bubbleroom.se

jag ger snart upp.

det är skit tråkigt att inte ens få äta frukt. jävla skit diet!

en ny chans.

jag förtjänar nog inte en ny chans..

RSS 2.0