Oviktig rubrik

Händelserikt liv eller inte, vem bryr sig? Det handlar om att bry sig om hur personen ifråga mår, inte om den skriver så intressanta och kloka inlägg. För saknar man personen är man bara glad att veta att det lever, och blogga är ett bra livstecken!
Idag slutar alla tidigt på jobbet utom jag, man slutar tydligen tidigare före en röd dag, vilket jag inte rikigt kan begripa, men okej. Svenskarna vill vara ledig lite då och då, det kan jag förstå! (:
Som det ser ut så lär vi ska jobba varannan söndag jag och katarina, det kommer bli så förbannat segt alltså! Men man tjänar ju lite bättre på söndagarna iallafall, det är ju fint! Men det kommer kännas som man bara sitter av pengarna.

Jag har beställt av en tjej som sålde för WWF-panda. Och nu har jag fått det, så nu ska jag slå in en till Paulina och en till någon jag känner för. Paulina ska få den som tack för att jag inte behöver betala någonting för att hon och jag åker och tränar, hon är en av de snällaste jag känner!
Vi skrattar ihop och har trevligt jämt!

Jag försöker förjäves hitta något bra att ge till Alfred i julklapp, jag har ju handlat lite redan men något mer vill jag hitta på. Typ keps eller någon schysst hood. Men vart fasen ska jag beställa ifrån? Hjälp mig! Tipsa mig! rädda mig!

För övrigt är jag klar med mina julklappar. Tänker inte köpa så många som jag brukar, det får bara bli något litet.
Tror jag bara kommer handla till min lillasyster i julklapp, hon är väl den enda som verkligen är så noga med det där. Men ja, vi får väl se. Jag får ju ingen saftig lön denna månad direkt. Har ju inte jobbat hela månaden, tappade ju en vecka, men det skiter jag i!

Nu ska jag sitta här i min ensamhet till klockan fem, sedan ska jag hem och laga mat. Bah!
Ring mig!

Vägverket, skärp er!

http://www.aftonbladet.se/bil/article3660442.ab

Ursäkta mig, men vem bryr sig? Inte jag!
Haha, ibland funderar man på vad vägverket har att göra om dagarna. Jag skulle inte kunna komma på den där idén alls, men dom kanske måste göra så? Vem vet? Men jag fattar inte heller varför just den personen ville ha den skylten, kanske hade den personen tänkt på vad man skulle se i backspegeln?

Jaja, vad tycker ni?

Missnöjd.

Jag är fruktansvärt missnöjd med denna blogg, det tar tusen år innan nästa inlägg kommer ut på webben, hur bra är det liksom?  Och vissa har tappat halva texten, miss-miss-missnöjd!

Hahahahaha. Nu ger min gamla chef tillbaka! Jag dör av skratt!
Någon lycka här i det trista gråa vädret :Dbara är så

Utkast: Så här ...



Så här såg det ut igår, nu har vi mer snö. Jag har satt på mig mina vinterskor, dom var lite varma att ha på sig inomhus så jag var tvungen att sätta på mig sandalerna, snyggve! (Ska ta ett kort senare idag!)

Igår när vi gick ut ifrån sporthallen så fick jag världens julkänslor, snön som var nyfallen och det snöade även och sedan mörker och ljus i folks hus. åh, det var vackert. hör ni hur jag låter? vad fasen! jag hatar ju snö? men ändå kändes det mysigt igår. har man gått och tränat bort allt hat? vad skönt det skulle vara! kanske kommer man gilla snön i år? vem vet?

Jag fick julklappen till mamma igår, jag ser fram emot att ge den till mammsen. :) Riktigt nöjd! Den blev dyrare än vad jag trodde, men vad spelar det för roll? Ska sätta mig och räkna på vad jag ska ha utav Alfred. Han ska ju inte betala den julklappen, så han kan vara lugn :)

I helgen

I brist på läsning

I brist på att ni skriver i era bloggar, så får väl jag ta och skriva i min.
Vi har fått massor av snö här uppe, och det är väl det som är det största som hänt justnu!
( det nya blogg-samtals ämnet)

Det är lite mer än en timme kvar nu, jag ser bara en dataskärm framför mig, blä!
Nu är jag så trött så trött.

Har ni några tips på andra intressanta bloggar att läsa så är ni välkomna att kommentera !
Annars också!

Jag saknar mina klasskompisar, varför tappades ni bort efter studenten?

Puss/ LindaA

Ett gott skratt förlänger livet!

Förra veckan kom en av mina gamla chefer ifrån Fastighet och pratade lite om hans hår (han har inget) han sa typ något som: man vill ju inte ha en bad hair day :P
Och idag när han kom in så sa jag: men guud. har du klippt dig?
Han: den var bra!
Jag: Ja, jag vill ju fortsätta på dina hårresande historier.
Sedan skjrattade vi hysteriskt.
Han tappade talan. :D Helt stum.

Haha, det var roligare än vad jag beskrev nu! :D

Tankar.

Idag är en sån här depp dag, en sån dag man bara blir trött av. Snön faller ner ifrån himlen, och folk blir som barn på nytt. Har ni glömt att vi kommer ha snö i ett halvt år framöver? Att vi kommer hinna tröttna flera gånger om? Tydligen. Jag vet att jag lever på snön, men att den ska komma nu och stanna, det håller jag inga tummar för ska ni veta!


Jag ser fram emot min födelsedag, egentligen fattar jag inte varför medtanke på att jag fyller 20, nu kommer allt börja kosta onödigt mycket, det enda bra är att jag får komma in och handla på systemet! Det är ju några månader kvar till dess, i Mars månad.
För att vara exakt.


Jag kommer sitta här i växeln till den 17:e April, sedan är jag arbetslös. Jag sitter och funderar på vad jag ska göra då, och jag har inte en jävla aning!! Alla säger att jag säkert kommer få jobba mer hos Skistar, men jag är inte så säker på att jag vill räkna porslin på fastighet nästa år, jag kände mig ju inte direkt som en i gänget, och det tycker jag är viktigt. Man vill ju trivas, jag vill ju trivas! Någon annan arbetsuppgift kanske? Vad vet jag, jag får ont i huvudet bara av att tänka tanken.

Det är tre dagar kvar på den här månaden, oktober. Vad har jag gjort i oktober? Jag har jobbat, men sedan har jag nog inte gjort något nyttigt.  Och inte lär november bli bättre heller, men vem vet? Det kanske blir mer händelserikt!

Ta hand om er!


de snöar.

Det snöar utanför Skistars huvudkontor, och de sprutar snö i backarna. En lycka för vissa, och jag förstår det. Ni som aldrig sett snö måste ju vara lika lycklig som en annan var när snön kom när man var liten, eller?
Snart ringer folk och frågar om vi öppnar i helgen, jag är helt säker. Vi öppnar itne förrän det finns snö att åka på ! :|

Jag har mitt röda nya linne på mig idag, det passar till snön nu.

måndag eftermiddag

Det börjar mörkna utanför mitt fönster, det ser dystert ut. Dock var det väldigt ljus ute när vi kom till jobbet idag, så de kändes som man kommit försent på jobbet, och för några dagar sedan hade det varit så också.
Jag är så jävla nöjd med min vistelse i Falun, det var ett riktigt lyckorus! Gåshud hade jag nästan hela konserten, fast det berättade jag ju i ett tidigare inlägg.

Tänk om Håkan kunde komma upp till oss i vinter, allltså till Sälen, lyckorus!

Jag slutar snart, skönt!

Puss på er!

HH

HåkanHellström.

Jag hade gåshud hela konserten, eller mer ofta än inte alls. Jag ångrar inte alls att jag gick med Emma, hon och jag har samma syn på att man ska njuta av en konsert och inte stå mitt i smeten och bli ihjälklämd. Vi såg Håkan alldeles perfekt, okej, jag fick inte hålla hans hand, men vadå? jag såg honom iallafall!

nu ska jag sluta, pratar mer sen.

// LInda

chokladbollar och en platt punschrulle.

Om bara några timmar så är jag påväg, till staden där allt händer. De som bor i Borlänge kan inte säga att det aldrig händer något i deras stad, men det kan jag säga. För vad händer i Sälen på hösten? Vädret speglar sig i vad som händer. Men en sak händer nästa helg, det är Harrys på fredagen och två fester på lördag. Och man ska klä ut sig? Hata! Jag vill ju ha något bra och snyggt på mig, dock har jag svårt att tro att det hinner att komma hem till mig på fredag. Jag litar inte på postorder. Varför? För att jag beställde ett par vinterskor från ellos.se, jag skulle få dom den 25:e nov, nu får jag dom inte förrän i december, det är INTE OKEJ! Jag behöver vinterskorna, INNAN vintern helst. Så min bussresa till Borlänge, får innefatta leta vinterskor till Linda. Det ska nog inte bli några problem.

I min väska ligger två chokladbollar, en med pärlsocker och en med kokos, undrar vilken den lilla tjejen som ska åka med mig föredrar? Jag tror pärlor, eller jag kanske hoppas på det? Men tänk om hon inte får äta godis. Hur charmar man ett par i 11årsåldern så dom inte hatar en?


Nu är min chef här, det låter som vi inte ska jobba på söndagar. Vågar inte hoppas!


Ett halv år..

Jag sitter här vid 19 års ålder och har iallafall jobb i ett halv år till, och har varit ledig två veckor sedan jag tog studenten i juni 2008. Jag har hunnit med att jobba några månader på skistar ab. Jag känner mig inte speciellt orolig över framtiden just nu. Jag trivs på jobbet, dock inte den bästa lönen, men jag får ju löne förhöjning i mars, 13kr så! Det är under utredning om växeln kommer ha öppet på söndagar eller inte, så jag hoppas att dom säger: nej det kommer inte behövas. Men med min tur så kommer jag få jobba varannan söndag. Då blir det en dag som man får umgås med Alfred den helgen, då kan jag säga att jag kommer bli tråkig med er alla andra!



Telefon
Sedan har jag funderat länge på att köpa mig en ny telefon, jag behöver väl ingen ännu, men jag är ju lite sugen. Så jag har tittat på en telefon, sony ericsson z770i, om det blir den telefonen i framtiden det vet jag inte...

Funderar på om jag ska kolla på sista andra avenyn avsnittet nu på datorn :)

Ha det bra.
// Linda

Ändra bloggmallen.

Jag vill ha en ny bloggmall, en personlig, en som bara jag har ..
Och jag har bett min händiga karl för säkert tre månader sen, men det visade sig att han inte var den händiga mannen jag hade hoppats på, besviken av min upptäckt!
Så man kan ju undra om man ska försöka sig på det helt själv, eller om det är omöjligt för mig?

På lördag kommer Stephanie, så ska vi shoppa lite, sen på kvällen ska jag, emma och håkan ha en dejt, musikdejt! Kan det bli bättre? Dock är jag inte så sugen på att gå på dollarstore, det är liiite för långt för min smak!

Jag är trött och vill hemma och bara lägga mig i sängen..

mörker.

jag trodde inte jag sjäv skulle säga det här, men fan kan det inte komma lite snö snart så man slipper leva i det här mörkret som vi lever i just nu? jag blir så nedrans deprimerad. det enda som håller mig uppe är att jag tränar, då blir jag ju lite piggare och känner mig snäll mot min kropp. Men snart får det ta och ge resultat! Och jag som trodde man inte skulle äta efter klockan sju, men man ska helt plöts..


måste sluta. min skjuits kom..

höstruskväder.

Även denna morgon så är himlen täckt av grått väder. Men solen spricker fram sådär vid nio-tio, så det är ju inte helt gonatt på det vackra vädret. Jag ska snart åka till Mora och få mina tänder torterade, men det går nog bra, tror ni inte?
Jag ska bara jobba några timmar, till klockan ett. Skiter i lunchen, äter och svarar i telefonen samtidigt, det går.

Angående min "nya" lön, så blev ingenting förändrat, står kvar och sparkar på 83.3, ingen höjdarlön, men ja. Det är bättre än ingenting, inte sant? Men min kära älskling får ju typ 20kr mer än mig, och han är 1 år yngre, visserligen är det ett helt annat yrke, men det är surt.

Ja, nu ska jag sluta, men ha det bra allihopa!

Hänvisning till min andra blogg.

Ni som är äckligt sugna på snö - qhinx.blogspot.com.

Den 2 oktober.

Jag tittar ut genom fönstret och till min förvåning är det bäck svart ute. Om det inte vore för våra utelampor så hade man inte sett något alls, för kommunen ville inte ge oss på västsidan gatubelysning, så vill man gå till sälen en dag som denna så ska man gå i tid för att slippa känna sig rädd, för jag hatar mörkret. Det är inte min grej.

Denna vecka har jag tränat tre dagar i veckan, och jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Vi har slutat att äta potatis, pasta och ris på veckodagarna, så det känns skitbra.

Denna vecka har jag blivit klar med två julklappar, skönt!

Och jag har inhandlat grejer till mig själv.
Köpt skor, 3 par strumpbyxor, en tröja och en plånbok. En hårddisk eftersom den jag beställt för länge sen aldrig kom.
Det låter som jag är rik, det är jag inte :)

Mjamja, ha det bäst!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0