Juldagen = Jobb

Hejsan

Jag har varit på jobbet i två timmar nu, och jag kan säga. Att jag sitter av tiden bara. Enbart. Kommer inte ha någon lunch, utan får äta vid telefonen, det gör ingenting. Ringer det något? Nej 51 samtal på två timmar, det är ju ingen höjdare direkt.
Ska jobba till fem idag, sen vet jag inte vad som händer.
Jag hade ju velat åka ner till Malung, men att betala 200kr för att gå på lodparken kändes lite väl häftigt..

Snart ska jag slå igång Gubben Pettson, visste ni att han som spelar petsson är samma person som är becks granne? Nui vet ni. Jaja.

God jul på er.

Julen är över nu.

Ja, vad fick jag av tomten?
OC-boxen, Pippi-Boxen, Vantar, Strumpor, Trosor, Tröja, Morgonrock, Skor, Pengar, Trisslott med 50kr vinst, drinkbok, Trolltider dvdn, Paris Hilton parfym men sen får jag två julklappar utav alfred när han kommer hem.
Han vann, han är skit mycket julklappar kvar här under julgranen.

Familjen fick plankor så snart kan vi äta plankstek. MUMS!

Imorgon börjar jag jobba kl nio. Jippie, not! :(

Godjul.

Jag sitter nästan själv på jobbet, alla på ekonomi gick hem vid ett, och nu är klockan två.
Min handledare kom och gav mig en strut med godis, tack säger jag bara!
Detta kallar jag lite personligt, då har hon handlat säkerligen för egna pengar, och ger till alla sina anställda.
Vi fick ju av företaget ett valfritt klädesplagg från profilbutiken. Jag har valt en grå zip hodd.
Såg lite mer som jag hade velat ha, men det får bli en annan gång.

Tidningarna skriver inte så mycket nytt, de hinner inte. Jag hinner se den minsta uppdatering dom gör.
Kan klockan bli fem nu?

God juL på er

En dag kvar.

Det är en dag kvar nu.
Imorgon får man sovmorgon, sova tills man vaknar. Fast känner jag mig själv så kommer jag vakna alldeles för tidigt, men jag ska försöka hålla mig vaken ikväll ganska länge, så jag kan sova ut imorgon. Vill inte vakna klockan sex.
Alla fyra ljusen är tända, och julgranen ska jag klä ikväll när jag kommer hem. Alla på kontoret slutar vid ett idag, utom jag. (och kanske någon på IT-avdelningen)
Äntligen har dagen kommit som jag längtat efter! Hoppas alla i min omgivning blir glad för julklapparna dom får..
Imorgon blir det ingen dator tror jag, eller det blir det antagligen.
Jag kommer dö av tristess. Jag ska fira julafton med mamma och Göran, och Alfred med sin pappa och familj.
Men men.

Hoppas ni alla får en riktig bra julafton!

P.s Ska jobba själv på Juldagen också, jippie. d.s

NaLLEbALLE


Ville bara tala om att jag älskar min hund väldigt mycket!

Julen är snart här ju.

Idag är det tre dagar kvar tills jag får öppna julklappar igen. I lördags fick jag en döskalle-kakform, en svart fleecepläd, ett par solbrillor med döskallar och så fick jag och Alfred en varsin döskallekopp. J Fick även 500kr. Det var nice. J

Sen blev jag av med fem par jeans, som jag växt ur sedan jag börjat träna, skoj!! L Fick en hundralapp av syster för hon ville vara snäll, så jag fick därifrån med 600kr mer i fickan än vad jag hade tänkt. Så det var ju bra i alla fall.

Nu måste jag köpa mig nya byxor, som går över mina breda höfter och min nya rumpa. K

Min lillasyster fick en skiva som hon önskat sig av mig, och ett blått cocacola glas, så hon blev glad, kul att se någons lycka rusa upp i total lycka!


Jag är sämst på den lyckan, för jag är lycklig. Men det känns inte som det syns.

Men jag ska försöka visa den bättre.


Min man blev av med sin väska på bussen i fredags, hans kompis skulle ta med den ifrån Borlänge och la den där nere i de gemensamma facken, sedan hade någon tagit väskan när de kom fram till Malung. Det innehöll hans favorit tröja som han fått utav mig, en batteriladdare till hans mobil, smutskläder i storsta allmänhet. Han var inge vidare på bra humör i helgen, men det kan jag förstå. Varför snor man andras grejer, och speciellt smutstvätt?


Jag har hunnit med att uppvakta Amanda, varit på julafton till pappa, varit i öje och sagt godjul. Och sett på bio, " Vi hade i alla fall tur med vädret - igen"

Jag har inte ätit hemma på hela helgen, så jag hade ingen matdosa med mig idag. Tänkte jag skulle få prova den här bacon & broccolipajen, men ja. Det fick bli en ost och skink paj. Jag hade velat haft något annat, men jag orkar inte bry mig.


Jag ska bara jobba den här dagen, och imorgon. Sedan får jag ledigt i en dag, och sedan jobbar jag mellan 9-17 på juldagen. (Ingen lunch)


Men nu ska jag fortsätta jobba

Ha det bra!

/ Linda


Hej.



Det är inte direkt denna bil som jag önskade mig av tomten, men ändå :D (Och jag fick betala för den)

Saaben är min.

Jag äger fr.om. IDAG en bil!
<3

Imorgon kommer min man.

Imorgon kommer Alfred hem, och det ska bli skönt.
Jag älskar att få ligga och mysa med honom i sängen, och kanske få pill på ryggen? :)
Vid samma tid som han kommer så ska jag på boxning dock, men men..

Ska jag vara ärlig så trodde jag att det var fredag imorgon, eller jag hoppades innerligt på det.
Men det är  iallafall bara fyra dagar kvar som jag ska jobba innan det är julafton.


Satt mig och paketerade de sista julklapparna idag, det ska nog inte vara något mer nu, tror jag iallafall..
Jag längtar tills jag ska få träffa familjen (läs: på pappas sida) på lördag.. Äta god mat, Julskinka och sådant gott.
Ser även fram emot att ge folk de julklappar som de önskat sig, Hoppas alla blir glada, för då blir jag gladast!

Detta inlägg blev också trist.
Men jag vet inte. :)
Puss / Linda


7 dagar kvar.

Jag tänkte sätta mig ner igår kväll och skriva blogg men det glömdes bort så ni blev utan uppdatering.

Jag pratade om tidigare att jag funderade på att köpa sele till min hund, och det har jag gjort och gud vad han tyckte det var skoj att få springa framför sparken. I lördags var han ritkigt duktig, skulle lägga in en bild igår tänkte jag, men ja.. Det får bli sen? :)

Jag har ÄNTLIGEN bokat in en tid till frisören. 7januari kl 18. :) Klipp & Färg!

Var upp till min handledare idag, eller vad det heter. Hon tyckte det var konstigt att jag inte hade någon mail till jobbet. Så nu kanske jag får en? Maybe!

Gud vad dåligt inlägg det blev. Ska sluta skriva ..
Förlåt
/ Linda

Livmoderhalscanser vaccin..



God kväll kära läsare!
Idag har jag fått äta julskinka för första gången detta år, och gud som jag njöt av varje tugga. Jag har även fått smörgåstårta idag som Anders på mitt jobb bjöd på. Även denna gång njöt jag. Jag tror inte jag riktigt har hunnit bli hungrig igen sen dess, men jag fick väl tvinga i mig lite mat som Göran så snällt hade lagat. Och nu är jag som en ballong. Egentligen skulle jag försökt orka mig ut i kylan, men jag pallar inte. Några sit-ups och lite hantlar får räcka för idag.
Jag vet att jag klagar mycket, men jag måste verkligen klippa mig nu! Ska nog ta och ringa Ingela och fråga om hon har någon tid här framöver. I need it.

Mamma funderar på att köpa mig vaccin mot livmoderhalscanser i födelsedagspresent, inte direkt den rockigaste presenten, men lätt prisvärt. Dock kostar det 4000kr.. :|
Tre sprutor måste man ta, jag gillar inte sprutor. Jag tycker de är obehagligt. Men ja, jag får se om jag får detta av henne. Det vore ju bra iallafall.
Någon av er som har någon erfarenhet av detta vaccin som dem visar på tvn hela tiden?
Jag 'är nyfiken på hur det funkar....

Nu är det bara 9 dagar kvar tills julen står och knackar på min dörr. Kanske får man öppna en och annan julklapp, kanske inte. Har jag varit snäll? Det beror ju på tomten. Jag skrev ju ett blogg-inlägg till honom, för jag hoppas ju på att tomten läser det..

Nedräkningen har börjat .... 9 dagar kvar



Så här såg man ut i somras innan håret växte ut och blev blekt.

Nu ser det ut så här.. Vackert? Nope.

Nu ska jag hoppa in i duschen, och värma mig!

Ta hand om er.
Mycket kärlek / Linda

Alva kommer hem till jul.

Tjejen som flytt byhålan Lima för våran storstad Sthlm ska komma hem över jul, hon stannar inte särskillt länge. Men jag har inte sett henne på flera månader. Och jag kan säga att jag saknar och tänker på henne ibland. :)
Hon kommer hem på fredag, och blir kvar till på nyårsafton. Så vi kommer inte fira nyår ihop direkt, men hon får göra det hon anser är skoj på julafton och det glädjer mig.
För denna tjej föddes på fel ställe, stockholm är hennes stad.
Men ibland vill Transtrand låna denna tjej. :)

Kul att du kommer hem Alvieh!

sweet sunday

idag är det söndag den 14:e december, det är tio dagar kvar tills jag och alla andra i sverige får öppna julklappar. Det kan jag ärligt talat säga att jag ser fram emot. Men redan den 20:e, sex dagar dit så kommer jag nog iallafall få öppna ett paket ? Sen får jag även öppna julklappar den 30;e .. Jag gillar att ta bort pappret och ha en förvänat att kanske, kanske är det något man önskat sig! :)
Eller något man borde önskat sig, men slapp. :)

Jag ska kolla på One Three Hill nu snart, och sedan Gossip Girl.
Så som hon säger.

XOXO/ Linda (läs: Gossip girl)

Luciatåg

På lördag är det Lucia, och min arbetsledare kom och sa att min arbetskamrat är nu hemma pga av sjukt barn, tidigare i veckan var den hon själv som var sjuk. Och då kom jag på, fan när jag var liten missade jag alltid Lucia i skolan för att jag var sjuk, jämt! Det var inte många luciatåg jag gick, men ett alldeles speciellt Luciatåg som jag faktiskt gick var när vi på Utsjö Skolan fick vara "Malungs Lucia", först var det meningen att en tjej i klassen skulle vara "Malungs Lucia" men det blev sådant tjafs trottsatt en person valdes ut av hela klassen. Jaja, skitsamma. Jag var Lucia två gånger, och det kan jag säga kändes som en ära. Först var jag lucia för vårdhemmet i Lima, då fick jag gå med plastljus på skallen, men jag minns lyckan i de gamlas ögon. Sedan fick jag vara Lucia på Taket i malung. Man blir ett huvud längre när man står som lucia, även om jag inte var den längsta direkt. Iallafall åter till spåret. Jag missade som sagt lucia som litet barn, så jag fick hålla min egen lucia hemma, och vi har det inspelat på VHS, och jag tycker man är charmigt liten och blyg när man väl ska sjunga. För jag vet ju att jag kunde låtarna utan till, men ja. Jag stakade mig iallafall. Undrar varför man gör så som barn?
 
Jag kommer aldrig mera gå Lucia, men det var kul och är säkert än idag.
 
Jag kanske ska berätta om min middag på lammet, jag kan börja med att jag inte tycker att dom är lika bra längre, skulle aldrig betala 395 kr för den maten, jag är ledsen. Ni har tappat mit intresse. Men det var personaltisdag och julerbjudande så det var 50% så då var det väl OK iallafall.
Jag, mamma och Marie var dom som tillslut slöt oss till bords vid halv sex, Paulina fick ta hand om hennes man som brytit 7 revben tidigare i veckan. Efter en halvtimme eller så.. Så satt sig en annan som jobbar på Skistar, och hennes man.. Och..... ahha. en kille som varit med i ensam mamma söker, fast förra året. Så vi blev väl lite chockad och mamma och Marie skrattade glatt. Suck :) Så det blev mycket flams och trams, (läs: Marie är en "ensam mamma som söker") men det var fruktansvärt trevligt iallafall. Men jag tänker inte åka dit något mer i år.
Då går jag hellre på en pizzera :P haha.

Hallo



Jag tycker det är intressant, vad gjorde jag den 7:e december som gjorde allt väldigt intressant?

Kära tomten.

Kära tomten.


Detta år har jag lärt mig äta både broccoli och att tycka om att träna. Så förtjänar inte jag en massa fina julklappar?

- Inte?

Det var otur, jag som hade en stor lista på allt jag önskar mig.

Jag har ju önskat mig vissa av julklapparna av min kära mamma, eller någon annan kär person.

Men jag har ju ingen garanti att jag får detta av dem jag önskat det av, så jag önskar mig samma ska av dig Jultomten.

Jag önskar mig en bil av märket Saab, Modell: 9-3 Aero Sedan 06-08 Färg: Svart.... Jag skulle inte gråta om jag fick den här av dig tomten, för jag har haft mitt körkort i över ett år och äger ännu ingen egen bil.

Något jag egentligen inte behöver men gärna skulle vilja byta ut är en mobil av märket Sony Ericsson, modellen där är z770i, den svarta skulle sitta fint.

Nu tomten tänker du, gud vad hon är en svart människa, men det är inte så ... Jag tyckte dom var finast, jag gillar inte den gråa färgen som både mobilen och bilen har att erbjuda. Så jag tyckte den svarta var finast.

Och du tomten, som du säkert har märkt så gillar jag film och sådant, så jag har en lång lista över vad jag önskar mig hos de olika filmbolagen, man vill ju gynna dom stackars skådespelarna, för annars hade jag ju kunnat ladda ner filmerna, men sån är inte jag justnu tomten. Så jag vill ha Gossip Girl Säsong 1, Grey´s Anatomy Complete series Säsong 1-4, The OC-Complete Series (Läs: denna har jag önskat mig av mamma), Från A - Ö (läs: för jag kommer ihåg programmen som liten..), Vi på Saltkråkan Tv-serien, Irene Huss - Hela samlingen. Och där tomten har jag idétorka. Men jag tror visst att detta ska räcka ett tag, det är en förmögenhet och jag vet att jag aldrig skulle kunna var så här snäll i hela världen. Men jag vill ju bara önska mig, och önska kostar ingenting Tomten, ellerhur?

Men nu när du vet vad jag vill ha, så undrar jag vad en tomte kan önska sig i julklapp? Önskar han sig samma sak som min pappa brukar göra? Snälla barn? Det måste du göra, eftersom man inte får någon julklapp om man inte är snäll och äter sin spenat. Och det vill jag poängtera tomten, jag älskar spenat! Både som soppa och till stuvning.

Kan det finnas något mer du önskar dig? Julgröten varje år kanske? För annars blir du så kinkig, och vem vill bråka med världens snällaste man? Ibland undrar jag om du är så snäll. För du ger elaka barn kolbitar och blir rasande om du inte får det du vill ha? Skämde din mamma bort dig som liten? Det verkar inte bättre ..

Jag har förstått att du är sur på mig, för du kommer aldrig hem till mig. Men Snälla tomten gör ett undantag!

Ingen i familjen tycker det är vidare kul att läsa upp julklapparna, och det kan bli lite mysigare om någon annan gör det, tex du.

Kom inte med någon löjlig plastmask, för det är bara obehagligt. Kom som du är.


Jag hoppas att du läser det här tomten.

God Jul så länge, tills vi ses!

/ Linda


Gaah.

Jag har verkligen haft fullt upp idag! Jag hinner inte andas mellan samtalen. Och varje samtal får jag be dom återkomma, för att det är 45minuters väntad. Och ingen vill ju vänta så länge. Tänk att ett driftstopp kan vara så sårbart. Hela Skistar har varit svårt nodd om man ska boka stuga.
Och jag, den förbannade jäveln får ta emot alla ´klagomål´, dom är fruktansvärt irriterade över att få vänta i 45 minuter. Och jag förstår det.
Jag tycker synd om dom, så dom säger: Inte är det ditt fel, du behöver inte känna någon skuld.
Nej det är klart. Men jag vill visa att jag inte skiter i gästen.
Jag är ju trottsallt deras första röst dom pratar med, om inte den är vänlig, vill dom då ringa upp igen?
Nej, tveksamt.
Jag hoppas jag gjort Skistar en tjänst genom att verkligen vara superduperduper trevlig idag,

Kommer åter imorgon!

Fullt upp

Jag har haft fullt upp hela dagen tills nu.
Jag märker av att jag inte varit med om stress på länge, men idag har det varit stressigt.
Klockan har bara tickat på och nu är den kvart i tre. Så nu mår jag illa och jag vet inte om det beror på att jag är hungrig eller vad det är.
Efter jobbet ska jag på Lammet, det ska iallafall bli gottt.

P.s Ansträng i ögonen idag, ont i skallen. d.s

hallo



Jag sitter hemma nu, har varit ute och gått med Nalle och mamma. Paulina hann inte till sju så vi kunde inte gå på brändan, men det gör ingenting. Det var fruktansvärt skönt att bara vara ute och gå idag. Nalle blir bara duktigare och duktigare.
Jag ska nog köpa en sele till honom, så ska vi ta och åka spark jag och min lilla gofis. :) Så får han springa av sig lite.

Åh, imorgon ska jag äta mat på Lammet, och gud vad jag har längtat. Jag kommer säkert inte orka äta någonting, men men. Både jag, mamma och Göran ska dit. Göran ska dit med några från hans jobb, och vi ska dit med Paulina och Marie från vårat jobb. :)

Annars har jag inte hunnit med så mycket mer idag.
Imorgon ska jag få veta vad mina nya arbetsuppgifter blir. R2-rapporter någonting. Det säger mig inte så mycket, men det blir nog bra. Det skulle komma in 10 rapporter om dagen, så. Det ska jag nog hinna med. :)

Jag skulle vilja ta med mannen på HC på lördag, men han kommer inte in, de är 20 .. så det sög ju. Han tycker ju om Afasi och Filthy, jaja. det är som det är...

Ha en bra dag!

Ont i huvudet.

Hej!

Jag sitter på jobbet, det är lite mer än en timme kvar, jag har spänningshuvudvärk.
Vill bara hem och ta det lugnt. Ser fram emot friskis-passet! Hoppas Paulina hinner hem tills dess.
Imorgon blir det lammet och grisen! Fan vad gott!
Skriver mer ikväll.
Puss på er.

ÄNTLIGEN

Nu är den där, en ny design.
Vad tycks?
Tack Alfred, ÄNTLIGEN!

....



Mamma har fått sig en ny kamera, och jag har fått mig ett par matchande täckbyxor, köpte dom förra helgen.

Bloggfria helger

Jag och Blondinbella kör med bloggfria helger.
Men nu är jag ensam, och har ingenting att göra.
Är så fruktansvärt nere och deppig justnu. Vet inte om det beror på vädret  eller om det beror på att det blir mörkt vid tre halv fyra..
Jag vet inte vad jag ska skriva om, för jag tappar tråden hela tiden.
Alla åker utomlands i min omgivning, eller ja. dom planerar utomlandsresor. Men jag är inte inplanerad!
Jag ska få sitta i kalla sverige, ge mig soool!

Ja.

15.15
Jag sitter på jobbet, och ja. Vad ska man säga? Jag har inte haft så mycket att göra. Svara i telefon mestadels såklart eftersom att det är min arbetsuppgift, när jag skulle jobba i ett program som heter Optimizer så var det för många inne i programmet så jag blev utslängd, så det har jag inte kunnat jobba med på hela dagen. :) (Optimizer är ett program som gör att ett annat program läser av fakturorna lättare)
Ja, skitsamma, det var inte så noga egentligen.

19.17
Jag tänkte berätta lite för er om mitt schema för de kommande veckorna innan jul! :)
5/12 Julbord (blev inställt såklart)
9/12 Lammet och Grisen
11/12 Fira min Stephanie
12/12 Tandläkaren
19/12 Fira Amanda
20/12 Julafton hos pappa
24/12 Julafton
25/12 Jobba 9-17
30/12 Fira julafton med A-m

Fullspäckat :)

Blogg, vad du gör det till.

Min pojkvän tycker inte om den här idén med att ha en egen blogg osv, han anser att dagböcker en gång var personliga, som folk gömde och låste in. Och ja, jag håller med honom.
Men det är ju inte riktigt samma som stod i dagböckerna förr som står i bloggarna nu förtiden.
Det står om tankar, men inte alls på samma sätt.
Jag tycker det är skitkul att skriva blogg, och det är mitt sätt att lufta tankarna lite.

Jag tänker fortsätta skriva blogg, och de som är intresserade av att läsa den är välkommen tillbaka. :)

julbord.

Jag har just fått reda på att vi får låna Martins (läs: Alfreds pappa) bil. Dock får vi betala bensinen själva, och det förstår jag! Varför ska han behöva betala den? Men frågan är om det inte är lite för dyrt. Och enligt eniro tar det över 4 timmar att åka ner. Och vi ska på julbord kl. 19. Med andra ord kommer vi kanske bli klara vid nio-tio? Sen ska jag åka hem fyra timmar, då är jag fan inte hemma förrän mitt inatten, och jag ska köra. Jag är inte så säker på att jag vill det faktiskt. Men ja, jag blev nog lite opepp på köket nu också.
Så Alfred ska få kolla upp busstider, jag tjuvtittade lite nyss och det ser ut som vi måste stanna kvar i Sandviken tills på lördag, och det går väl inte heller? Fan så jävla struligt.
Jag hade ju kunnat om jag hade egen bil sovit kvar i Borlänge, och sedan åkt hem på lördagmorgon. Men ja. Nu är det så att det inte är min bil, och han ska ha bilen på lördagen. Varför ska allt gå åt helvete?

bugg.se

Jag och Terry snackade om bloggen och att det inte funkade att publicera inlägg nyligen. Då sa hon något smart:
Kanske ska döpa om den till bugg.se. Haha! Skulle passa fint.






Mys
Jag sitter och väntar på att Elenora ska komma så vi kan ta in lilla Nuffe (Nalle).. Världens goaste!

Tankar igen.

Jag funderar på mycket i mina dagar.
Jag såg en undersökning på vilket jobb som var det mest hatade jobbet, och jag röstade tveklöst på telefonförsäljare.
Det finns inga värre människor, och jag tror man måste ha ett bra psyke för att hålla på med det yrket. Jag skulle inte stå ut en sekund på det jobbet.
Något som är ännu värre är folk som tigger över telefon, och inte lyssnar på ett nej.
Nu ska jag försöka återberätta en dialog jag hade med en tjej, som för övrigt ringde på min mobil.
 
" Ja det är Linda."
" Hej, jag söker Linda. Finns hon där?!"
"Ja, det är JAG"
"Ja. Jag ringer ifrån Afrikas Barn, blabla.. Jag skickade papper till dig om blablabla"
"Ja, och då talade jag om för dig att jag inte hade några pengar så jag kunde bidra till det"
"Ok. Ja, jag vill bara berätta att det är många som blablabla. dom kan äta mat. blöaba.
Och nu undrar jag om du skulle vilja bidra med lite mer så dom får kläder också?"
"Nej, som jag sa så har jag inga pengar så jag har råd med det"
"Erhm, nehej. Vadåda?"
"Spelar det någon roll? Jag har inga pengar bara!"
"Ja, det spelar roll. Är du student?"
"Nej, det är jag inte."
"Nej, okej för är man student räcker det om man bara skänker 100kr"
"Jamen, jag är inte student och jag har inga pengar."
"Ok. Hejdå"
"Ja, hejdå"
Ska förövrigt säga att hon ringde vid nio på en fredag kväll.
 
Jag hatar folk som tigger pengar per telefon, vill jag skänka pengar. Då skänker jag pengar, men jaga mig inte tack!
Ett nej är ett nej!
 
Lika så när man går i lugnan ro på Kupolen, så typ hoppar 3 killarna på en, ta det lugnt! Är jag intresserad av eran skit täckning så går jag fram och frågar. Låt mig vara! Dom ser att jag kollar åt ett annat håll, försöker unvika deras ögonkontakt, men ja.
Dom gör väl bara sitt jobb, men det är fruktansvärt påträngande!

Borta bra, men HEMMA bäst!

Jag har bott hemma i snart 20 år, jag har försökt klippa navelsträngen till mitt trygga och hemtrevliga hem, men saxen är slö. Och jag trivs! Provat bott i rövhålet Malung, men inget kunde få mig att trivas där. Så jag bor hemma, tills jag hittar något bättre jobb, och bättre ställe. Jag skäms inte!
Jag sparar pengar när jag bor hemma, betalar ju endast 1600:-

På fredag är det julbord!
Mums!

RSS 2.0