Liten tanke

Det är bra intressant att mår man inte bra på en front, så blir alla andra fronter i ens liv lidande. Man mår inte bra, och då går det ut över fel saker. Men ibland kanske det även är rätt.
Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur jag menar, antingen förstår man eller så förstår man inte.

Jag har

..

Eftersom min man inte höll vad han lovade, ingen ny bloggmall.
Men Elin har sagt att hon villigt kan hjälpa mig, så det tackar jag och tar  emot för.
Det ska krävas en tjej för allt.
:D

Intressant hur folk tänker

Jag tycker det är väldigt intressant hur människor säger hur dom själva vill bli behandlade men  när det gäller de och hur de behandlar andra, så verkar de bara jobba emot sig själva. Jag säger inte att jag alltid gör som jag själv vill bli behandlad, men jag försöker.
Två dagar innan så säger dom: Är det något problem med mig så vill jag att du säger det till mig, annars kan jag ju inte ändra på mig.
Nej fine. Det accepterar jag.
Men sedan när man sitter med chefen och diskuterar jobbet och annat, så kastar man fram ett personligt påhopp, som är rent av fruktansvärt löjligt att man inte kunnat säga tidigare, då vet man inte om man ska skratta eller gråta.
Skratta tror jag?
För jag tror nog att man aldrig kan sluta förvånas hur människor vänder.
Vissa är som en bergodalbana.


Jag funderar på att starta eget, dock vet jag inte om det kommer att gå runt.
Jag hoppas på det.
Skulle nog verkligen trivas med det!

Ingen titel

Du är
Fantomen
83%
Kattkvinnan
71%
Batman
70%
Hellboy
65%
Robin
62%
Stålmannen
60%
Spindelmannen
54%
Wolverine
49%
Hulken
44%
Du är en levande legend
som har ditt hem i djungeln.

Ett test från testportalen.se



Inlägg som skrevs igår.

Ja, vad ska man säga?

Tandläkaren i Sälen var nöjd med min prestation gällande att borsta tänderna. Hon hummade glatt att det inte kan vara lätt att borsta tänderna när man har fullt med järnskrammel i munnen, men det gör mig ingenting alls längre. För nästan två år sen var den en päst att ha denna tandställning i munnen, men justnu tänker jag inte ens på att den finns där. Dock när jag spänner den nedrans tandställningen så gör det ont i en dag, eller två om jag har otur. Och ibland har jag otur, men de senaste gångerna har jag överlevt.

Inga hål, men lite tandsten hade jag i alla fall. Men vilken normal människa har inte det? Jag älskar den nya sprängmetoden de har mot tandsten, det var inte ens jobbigt att hon tog bort det åt mig. Jag bara tackar och bockar.
Jag kan inte låta bli och tycka att bananlacken är barnsligt god, jag har inte mycket kvar av det i munnen efter jag lämnade sälens vårdcentral. Men vad gör det? Marie gav mig ju flourtuggummin som tack för att jag hämtade och skjutsade henne en helg för ett tag sen.

Idag ska jag boxas igen, jag kommer väl inte kunna röra mig denna helg heller, men jag har lovat mig själv att jag måste stretcha! (stavas det stretcha?)

I helgen är jag ensam, ingen Alfred. Han är i Jönköping.
Så jag ska nog gå på julmarknaden på söndag i alla fall.


Ta hand om er allihopa!
Kärlek!


Ny dag, nya tag

Det är en ny dag, och dags för nya tag.
Jag ska åka till tandläkaren idag i Sälen, så det är ju skönt iallafall.
Sista kontrollen innan det börjar kosta pengar.


Snabbt inlägg

Jag har aldrig varit med om värre psykisk mobbning. Idag brast det.

En kommentar kan bryta ner mig totalt.

Jag vet inte om jag är extra känslig mot allt, eller om jag bara inte tål vissa kommentarer som kommer ifrån vissas mun.
Just i detta nu vill jag bara gå hem och skita i hur dom löser det här.
Ska bli skönt att man ska få boxa av sig all skit imorgon, jag behöver det.
För kommer det en till kommentar idag, då börjar jag nog gråta.
Jag pallar inte mer, det är svårt att återberätta.
Men med tonvalet & just den kommentaren gör att det skär i hjärtat.

Jag längtar tills jag ska få äta på Lammet den 9:e, Personal-tisdag!


Need you.
/ Linda

Varför gick jag inte HP?

Varför gick jag inte HP? (HandelsProgrammet)
Jag hade kunnat fått ett fast jobb ist för detta säsongsjobb.

Den 17 April är sista dagen jag jobbar. Vad ska jag göra sen?
Plugga kanske? Hm.
Troligtvis inte, men men.

Blev lite ledsen nu, menmen..................
Behöver prata någon.....

/ Linda

Ny design.

Halloj!

Jag har sagt för flera månader sedan att min blogg kräver och behöver en ny design, som skriker lite mer Linda, än denna fula med blommor. Men min man som är så duktig på allt, är inte den snabbaste på att hjälpa till. Men nu har han lovat mig att det ska ske, denna vecka helst! Så inom en snar framtid blir den mer personlig! En snyggbanner ska nog få pryda där det står LindaAntonsson idag!

Jag funderar starkt på att byta till en annan opertatör, typ Parlino eller Telia eller något.
Någon som har något tips på ett billigt kontaktkortsgrejjs? :)

Ha en bra dag!

Julafton

Har ni någonsin känt att ni skulle vilja vara på två platser samtidigt, så är det för mig vid jul.
Jag vill fira jul med min pojkvän, men jag vill även fira den med min familj.
Så han valde sin familj, jag väljer min.
Det är fruktansvärt tungt!

Varför ska julafton vara så svårt?

Jag har sagt att jag iallafall ska få sova med min man på julafton, det är mitt enda KRAV! Sen jobbar jag dagen efter, 9-17. jippie!


Nu slutar jag snart!
Då blire att kasta i sig någon form av middag och sedan åka på friskis för att slåss om brädorna!


// Linda


Julen är snart här.

Min mamma sa till mig igår när jag pratade om att jag längtade till julen och att jag längtade efter att alla ska få öppna och givetvis att jag skulle få öppna ett och annat paket. Så sa hon: Det känns som du tycker det är roligare att ge än att öppna själv, och det stämmer. Jag har 8 julklappar till Alfred. Och om ekonomin tillät så skulle folk få mera, men jag har inte råd. :)
Förresten så hittade jag en superfin jacka, men jag tror jag får nöja mig med min jacka som jag har i ett år till, dock luktar den bensin som fan, lika så mina skor och vantar. Så dom får tvättas när jag kommer hem, skit ont i huvudet tack vare det! :(

På söndag ska jag gå på julmarknaden hade jag tänkt, antingen med Sara om hon fortfarande vill, eller mamma. Alfred är i Jönköping då. På "data"mässa. Eller som i folkmun kallas: LAN, Datanördarnas nöje osv. Men okej.

Nu ringde det massvis, ha det bra! (L)


Ring inte med insalmad ilska.

Det värsta jag vet vem det här jobbet är att folk samlar på sig en sån ilska över något, och den kastas över mig. Och jag kan få en hyvling, och sedan ska man försöka avbyta personen på ett fint sätt och säga: Ja, jag får koppla dig här.
Åh gud, dom blir ännu mer förbannade då.
Jag skulle vara så tacksam om folk inte ringde förrän de lugnat ner sig.

Annars trivs jag superbra med mitt jobb!
Vid dåliga dagar tar man vissa otrevliga gäster personligt, en dålig egenskap.

Fredag

Hej den som faktiskt läser min blogg.

Jag sitter själv i växeln idag och har tagit emot 128 samtal, för er kanske det låter mycket, men jag pratar inte så många sekunder med varje människa, så det är ingenting. Jag har även haft världens största fakturahög idag!
Om sisodär en halv timme så ska vi fira Kerstin som fyller 60 år imorgon!
Det blir väl tårta eller något annat gott förstår jag!
Det ska jag unna mig efter att ha tränat stenhårt i veckan!

Jag har så fruktansvärt tråkigt, och det resulterar i tråkiga blogginlägg. Jag är ledsen för det. Men jag vill fördriva tiden, och att skriva blogg får tiden att flyta på snabbt.

Jag har tänkt på Carro, tjejen som tog livet av sig i Malung. Och jag tänker på hennes mamma och hennes vänner, för vad jag kan se så såg hon ut att ha en hel drös med vänner. Det måste kännas som ett misslyckade för en som vän att ens vän har gått och tagit livet av sig, för går man in på hennes lunar så lyser det varningstecken. För en person som lägger ut en bild på massa olika sätt att ta livet av sig och det står SJÄLVMORD med stora svarta bokstäver. Personen skriker ju på hjälp. Och jag tror säkert att hennes vänner gjort allt det kunnat, men om jag hade varit hennes vän hade jag tagit det så personligt, jag skulle tycka att jag inte räckte till för att hon skulle må bra. Men jag hoppas att hennes familj o vänner slipper den tanken. Jag hoppas hon och hennes vän Freddy som dog för ett år sen (eller om det är två, tiden går så fort) har träffats i himlen och tar hand om varandra, för dom behöver iallafall inte vara ensamma längre.
Jag kan ändå inte låta bli att undra: VARFÖR? Varför går det så jävla långt att man vill ta sitt liv på det brutala sättet? Det måste ha tagit en sån jävla tid innan hon somnade in. Jag mår illa av tanken, tänk om man ändrar sig mitt i alltihopa, och kan inget göra. För vad jag förstår så tog hon massor av piller och sedan gick i (hoppade i), men jag vet inte om jag ska lyssna på alla olika rykter som figuerar här omkring om just Carolines självmord.
Jag hoppas att de hon lämnade kvar har starka personer som kan stötta dom, för det kan dom behöva! Jag stöttar på håll, med tanken..

Ha en bra helg nu allihopa!

08-nummer.

Stockholmsnummer skrämmer mig.


Varje gång jag ser ett stockholmsnummer så hoppar hjärtat till. Jag vill inte prata med personen jag pratade med igår. Jag vet inte riktigt vad han ville ha ut av att ge mig Aktier i Skistar. Först trodde jag han skämtade, men han var verkligen seriös. Han skulle prata med Kerstin, hon är vd sekreterare och har hand om den årliga bolagsstämman. Och jag sa: Ja, gör det du. För jag trodde verkligen att han bara skojade. För vilken människa vill ge bort aktier till en okänd människa som sitter i växeln på Skistar AB Sälen? Ja, han tydligen! Men jag trodde verkligen inte att det fanns sådana människor, med så mycket pengar (?). Han har i alla fall pratat med Kerstin, och han tänker köpa det till mig. Jag fattar ingenting. Vad ska jag med dem till? Och vad vill han ha ut av att ge dem till mig? För ingenting är väl gratis va? Nej. Vad ska jag säga?

Jag sitter också och funderar vad 1 aktie kostar hos oss. Den är nog inte billig. Tänk om det bara är en snäll farbror som tyckte jag var trevlig och ville uppmuntra mig? Och inte alls hade några onda anledningar till att ge mig aktier.  Vad tror ni?


Igår var jag på boxning till Risätra Skolan, det roliga var att min gamla kompis Cizzi (Josefine) höll i boxningen och jävlar vad det tog! Träningen började vid sju, och vi var klara vid halv nio. Snacka om att jag känner mig mörbultad idag. (Det var ingen som slogs på varandra, utan på sådana där paddar eller vad fasen det heter) När det var folk som man inte kände som var med så ville man inte ge upp i första taget, så jag kämpade på som fan, och jävlar vad det tog! Herrejävlar! Det blir samma visa nästa vecka också! Tur det är fredag idag : ).

Nu sitter jag och väntar på frukt, jag är lite sugen på typ kiwi eller en GOD mandarin, inte dom som serverades i onsdags, typ ruttet.  Vi får väl se vad Jalse har att bjuda på idag!


Trevlig helg!

Kram från en tjej med skakig kropp. :D


positivet.blogg.se

Jag tittar omkring på Alvas blogg, inte läst den på ett tag insåg jag precis. Men jag ler lite smått när jag ser alla hennes blogginlägg, många innehåller "Hej Pappa".
Jag ler åt tanken på att han faktiskt följer sin dotters blogg. Skulle min pappa någonsin göra det?
Jag tror faktiskt inte det. Min mamma kanske skulle läsa min blogg om hon visste att jag hade en, eller jag har två. :D Men hon frågar inte.
Det är lite så jag saknar Alva ska ni veta, hon är stortstad flicka nu.
Och jag är fast i Sälen, Jag har valt det själv. Jag vet!

Jaja. Ta hand om er nu!
Ta hand om dig Alva om du ser det här!
Hoppas du stannar lite längre på jullovet!

Puss / Lindie

Boxning...

Idag ska jag och Paulina boxas. Om hon inte bangar ur, hon känner sig lite krasslig, så vi får se..
Jag har blivit något av ett träningsfreak, tycker det är asskönt och skojsigt! Men jag blir fan inget smalare, mina ben har blivit mycket större. (Ja det är väl säkert muskler) Men jag vill ju bli "smal-liten".. Men det blir jag då inte.

Jag har fått en påminnelse på 776kr från arbetslöshetskassan, men ja. Jag har inte ens fått en faktura, men jaja. Jag ska betala den nu, så är allt frid och fröjd. Men jag HATAR posten, dom verkar inte kunna sköta sitt jobb. Det är ju fan typ det enda dom gör. Kör ut post och sorterar. Kan dom inte lyckas med en liten sak som att sortera till rätt person? Nej, tydligen inte!
Sen skulle jag fått en till faktura för denna månad på nästan 400kr, så jag ska punga ut över 1000kr till arbetslöshetskassan. Så det känns ju mäkta skoj! :( Sen har jag massa utgifter till denna månad. Lagom till julen. Tur att jag typ är klar med julklapparna då. Att jag bara har kvar till lillasyster..
Nu vill jag att det ska bli den 24:e så jag kan få mina pengar! Börjar få en aning panik.

Ha en bra dag!
Själv är jag lite upprörd.
// Linda

Rosahjärtpostit

Jag sitter på jobbet, som vanligt.
Ígår fick vi svaret om vi skulle jobba söndagar, eller inte.. Och det skulle vi inte, det skulle sparas på pengar.
Dock ska vi jobba på juldagen och annandagen. Så en röd dag jobbar jag ju iallafall.
Sen är jag ledig, och det är ju skönt.
Så här är jag ledig vid jul:
Julafton, Annandagen, Nyårsafton, Nyårsdagen.

Nu har vi bestämt datum troligtvis om alla kan, till julafton med pappa. Den 20:e december. Veckan innan jul, eller rättare sagt fyra dagar innan, så det blir väl bra? :)
Så Amandas kalas får bli alkoholfritt för mig. :)
Men det kan bli trevligt iallafall.

Ha en bra dag.
Puss!

Deprimerad.

Hm. Det finns så mycket jag skulle vilja prata om justnu. Prata av mig lite skit. Alla mår bra av att få ruska av sig det man bär på sig, ibland blir väskan där bak väldigt tung att bära på helt själv,man behöver släppa på lite vikt och gå vidare.
Jag känner mig väldigt tung och omotiverad. Justnu hoppas jag att denna säsong kommer gå fruktansvärt snabbt, att vi snart är inne i April. Men när det är April är det kanske inte lika kul. Men justnu så vill jag inget mera.

Imorgon kanske är en sån där dag som man är glad på? Kanske?

Men justnu är det depp som gäller.
Får träna bort lite frustration och prata med Paulina ikväll då.


Ha det bra.

Längtar efter julafton!

Åh, jag vet ju nu att det inte alls är långt kvar tills det är julafton och jag får ge mina julklappar till dem jag älskar och håller av.
De jag är extra nöjd med är till:
Mamma, Göran, Alfred, Anna-Maria. Det är dem jag verkligen längtar till att ge, för jag har lyssnat på vad de önskar sig och jag är nöjd själv med det jag köpt. Ja, herregud. Jag längtar, vill se lite lyckliga ansiktsuttryck. Jag säger inte att dom går och är sura hela dagarna, men det är något visst med att ge folk något, de ger mig ett stort lyckorus i kroppen!

Jag och Kattis har möblerat om i växeln nu, känns som vi sitter mycket bättre än vad vi gjorde tidigare. Nu sitter vi mot trappan, vi ser alla som går ner. Mycket bättre! Ibland är jag bra smart! :)

Jag sitter själv sista timmen för Kattis ska på linedance. Själv ska jag träna på friskis idag, den är Camilla från jobbet som har passet idag!
Det var mycket bättre musik än den ordinarie personen som har det passet. Synd att hennes pass i Lima är på onsdagar, när vi anser att det är det VIKTIGASTE passat i Sälen, menmen.

På torsdag ska jag och paulina kanske till Lima och boxas. Det kan bli kul, eller så är det inte alls kul. Det kostar 25kr gången, ganska dyrt kostnad, men det får gå.

Jaja, ha en bra dag!
En vecka kvar precis tills jag får lön! <3

Puss på er / Linda

helg.

Vad har hänt i helgen? Vad hände med helgen? Den gick lite för fort, som vanligt. Vad hann jag uträtta? Ingenting. Jag skulle ju sätta in min cykel på vinter-förvaring. Hann jag med det? Möjligt att jag hade gjort, men det glömdes bort. Själv letade jag i panik efter en superviktig mapp, som bara försvunnit. Jag kan ärligt säga att jag grät en hel del över det här.. Hur kan en mapp bara försvinna?! Fan alltså. Jag hoppas den dyker upp, för jag måste verkligen veta vart den är, så jag får någon ro i kroppen!

Hjälp ifrån ovan kanske?

Artikel ur http://www.expressen.se/Nyheter/2.2670/1.1369007/hundstallet-tar-emot-hundar-som-vanvardats

http://www.expressen.se/Nyheter/2.2670/1.1369007/hundstallet-tar-emot-hundar-som-vanvardats

Jag blir så ledsen när hundar far illa.
Jag önskar att alla fick den kärlek som min hund får, han får väldigt mycket uppmärksamhet och jag tror nog att han känner sig omtyckt.
De som våldförsig på hundar, tror kanske det är kärlek. Men det är det inte.
Jag mår illa. :(

Djurens rätt i samhället, finns det något som heter det? Det böör det!

hejminvän



Godmorgon! Det snöar och  jag dricker min morgondrog - vatten. Jag kan inte starta dagen på jobbet utan ett stort glas med vatten! Jag sitter själv här i växeln till klockan tio ungefär, min kollega är på möte. Men de gör inte så mycket att jag är ensam för det ringer inte speciellt mycket nu. Men nu när det vräker ner på snöfronten så kanske det kommer ringa lite mer? Kanske?

Vid lunch ska vi åka och fixa våra personalleg! Jag behöver mitt för att få träna, och resten kanske behöver det för att dom ska åka skidor. Nej, en av dem vet jag ju också behöver det för att få vara med på sats! Killen som är platschef där nu, är där hela tiden och kollar om man har träningskort. En liten kort-hitler vill vi kalla honom. Menvadå? Han sköter nog bara sitt jobb, men man är inte van att det står någon där, men det kanske får folk som inte har kort att inte vara där. Då får man kanske plats! :)
Sist jag var på gymmet så var det säkert minst 20pers inne på det lilla gymmet. Det är på tok för mycket! Man går på varandra, det blir inte direkt effektivt!

Jag har hört rykten om en tjej i Malung som är borta, dock står det ingenting på dt.se, men i tidningen stod det igår. Varför står det inte mer om en sådan sak på hemsidan?! Rykterna går från en historia till en annan, och jag vet inte vad jag ska tro. En historia säger att hon hoppat ifrån bron, en annan säger att dom inte hittat henne och inte vet, och en annan säger att hon har rymt och lagt grejerna där för att man ska tro att hon tagit livet av sig.
Ja, vad ska man tro?
Det har väl egentligen inte jag med att göra, men man vill ju veta. För självmord är ingen rolig sak, och allt för många ungdomar har dött i malungskommun på senaste åren, och det är fan inte rättvist! Jag hoppas att hon bara rymt iväg en stund, för alla vänners skull och såklart hennes föräldrars skull. För hon lämnar kvar en stor tomhet hos dem som älskade henne, och jag är säker på att många älskade henne.
Håll tummarna nu allihopa, på att dom iallafall hittar henne, levande!

Det är 16 dagar kvar i November, och sedan äre knappt en månad kvar tills vi ska fira jul.
Egentligen är inte själva julen något speciellt, men det är lite mysigt att man umgås hela familjen, det är liksom en tid då alla ska försöka umgås. En gång per år, gör att saken blir speciell. Jag saknar mina syskon fruktansvärt mycket, jag har inte världens bästa kontakt med dom, men dom är trottsallt mina syskon!
Julklapparna är inte så noga i sig, visst är det kul att få en julklapp. Men ingen ska behöva köpa något för att dom känner sig tvugna, utan för att dom vill.
Jag köper till dem jag vill, och jag känner mig inte tvungen!
Jag älskar att se folk bli glada över sina julklappar, och det ser jag verkligen fram emot! Jag hoppas att min älskling blir lika nöjd över sina julklappar, som jag är över det han ska få av mig :)

När julskinkan står på bordet och de fyra ljusen brinner, DÅ ÄR DET JULAFTON FÖR MIG!

Konstigt.

Jag klickade på en knapp som hette Översikt, och där ser jag! Jag hade ju fyra kommentarer! :| Det visste jag inte.
Vad trevligt att se. Tack för kommentarerna :)

Nu sitter jag på jobbet iallafall, som vanligt. Det är en dag innan fredag, egentligen skulle jag och alfred varit i borlänge och festat men jag kände inte för det iallafall. Måste försöka bli frisk :) Men nu kan jag iallafall andas igenom näsan, men lite tung i huvudet är jag ännu.

Jag läste på nätet idag, om djursex. Hallå! Jag spyr, jag mår verkligen illa över att se och höra vad dom tänker. Hur kan man njuta av att plåga sitt eget djur? Och sedan säga att man måste ta hand om sitt djur, är det sexet eller att man visar KÄRLEK. För jag anser inte att det där sexet är något annat än plågeri. "Hade inte hästen velat så hade dom sparkat till en hårt". Mja, är det så säkert det då? Om man ställer fram godis så hästen får äta på medans man pökar på den. NEJ FAN JAG MÅR ILLA!!!!
Detta borde vara olagligt!

Jaja.

Vad händer till helgen då? :)

Kramar / LINDA

Tillbaka!

Jag blir så besviken på mig själv, jag trodde jag hade blivit "frisk", och jag har utnyttjat min dos av nässpray 10 dagar, så nu är det helt enkelt så att jag får låta bli det men jag är fortfarande täppt som tusan, Ont i huvudet och känner mig hängig, jag har inte råd att vara sjuk för jag har nog ingen feber. Så jag får vara "sjuk" i helgen ist.

Jag skulle uppskatta att få andas med näsan igen, och inte känna mig så uppstoppad! Men det får väl bli en annan dag, inte idag tydligen! Jag som såg fram emot friskis ikväll, men jag tror ärligt talat inte att min kropp klarar av Karins pass! Tyvärr.


Jaja, ni får ha det så bra allihopa! Och hoppas att ni slipper bli förkylda!
jag har ju tränat två gånger denna vecka iaf! :(

Nu har jag något på min tråd.

När jag sitter och läser andras bloggar, ser jag att det är minst fyra st som faktiskt följer deras blogg dagligen. Jag är en av dem, men jag gör mig inte synlig varje dag, men andra gör. Antingen är min blogg fruktansvärt ointressant så ingen läser den, eller så vill ingen kommentera mina inlägg. Jag tror på det först nämnda, men jag vet ju inte.

Jaja. Det var bara en fundering. Jag skriver för min egen skull, och ingen annans. Men man får ju veta lite mer om en annan person om man läser bloggar osv.

Jag kollar i min agenda och ser att vi är snart i mitten på månaden och att vi snart är inne i december. Snart är det ett nytt år, och allt blir svårare.
DÅ har jag inte längre tillgång till upptill20, jag går inte längre gratis till tandläkaren och sjukvården.. Men sen finns det ju fördel(ar) också! Men ingenting som handlar om det nya året, det handlar om NÄR man fyllt 20. Inte året MAN fyller 20. Jag lider med er som fyller år i december! Ni får betala fast ni inte ens fyller år förrän om ett år nästan, menmen. Ni fick barnbidrag på sommarlovet till gymnasiet, det fick fan inte jag :)

Jaja, ha det bra!

Nästäppa

Hm, jag mår bra, men är fortfarande förkyld, snart får jag inte ta till nässpray längre, gah!

Väder i Sälen: Ligger på nollan och det är dystert på himlen. Ingen nedebörd.

Jag har absolut ingenting att prata om, ibland kan afyrabladen bli fulla med kludd och texter, men idag är det tomt. Jättetomt!

Så, bäst att lägga ner fingrarna ifrån tangentbordet och sluta skriva, vem vill läsa massa trams bara?

Ha en bra dag! :/

Snöstorm.

I helgen har det regnat och regnat, all snö som vi hade på marken försvann, men nu är den tillbaka, i en form av snöstorm.

Jag har rakat av min pojkväns hår, gaah! Ont ont! Men ja, han ska på mönstring idag och ville kunna springa!

Pusspuss på er! Hinner inte med merjustnu!

TANT VARNING!

Jag kommer aldrig glömma hur de vuxna (tanterna) envisades om att köpa mjuka julklappar, alltid dessa strumpor! Gud som liten var det rena döden att få ett mjukt paket, dom hårda kantiga var mycket roligare. Men nu ska "ni" få höra.
Vad gör man själv? Inte ens vid 20årsålder. Jo man köper sin pojkvän massor av mjuka paket, visserligen lägger jag dom i hårda kantiga, men inuti är dom ju mjuka. TANT VARNING eller inte. Varför gör man sånt som man själv inte gillade som liten? Visserligen skulle jag själv bli glad om jag fick något mjukt i mina paket ( om jag får några ) t.ex raggsockor! Jag har ett par som jag fick utav Alfreds mormor, de är dem bästa jag vet. Dom är höga och är i fin färg! Jag älskar dom! Men men. Måste nog köpa mig ett par raggisar av någon så jag får lite fler och slipper ha sönder mina favoriter!

Idag kommer ALFRED hem. <3

No title.

LLindie!
Hej!

Jag vill verkligen klippa mitt hår och färga det. Men vilken färg ska jag färga det? Mörkbrun? Chokladbrun? Ljusbrun? Blont? haha.
Idag har jag köpt julklapp till min älskling, mycket nöjd!
Nu är jag nog fanemej klar!
Skööööönt!

Love you guys!

Snorpapper.

Jag har en godispåse full med snorpapper, vad mysigt. Ska jag bjuda dig på en godis? Näe skulle inte tro det va. Hellre det än det blir som han på reklamen, hela rummet fyllt :) haha.

Jag är som en isbit på fötterna, blä. Min näsa är på bättringsvägen. Skönt!
Hade faktiskt lite feber igår, inte mycket men lite och bara det känns ju.. Menmen.

Jag saknar Alfred!
<3

Tappat intresset av att skriva blogg, ingen läser den ju iaf ? :D

Fy fasen.

Jag gillar inte att sitta och skriva inlägg om att det är så synd om mig, för jag tycker själv det kan bli lite jobbigt i längden att läsa. Det är ingen intressant läsning! Men jag sitter på jobbet, och min kollega måste hata mig för jag går på toa så ofta för att snyta mig. Tårarna rinner, jag är inte vacker idag! Jag vill inte ligga hemma, det känns så värdelöst att göra det när man bara är förkyld! För någon feber tror jag iallafall inte att jag har, men snart kanske?

Jag vaknade flera gånger inatt av att jag hostade, så jag är även lagom trött idag.

Jag saknar träningen så fruktansvärt mycket! :(

Men jaja, jag är glad iallafall.

Förkylningen har knackat på, och jag var dum nog att öppna dörren!

Nu sitter jag här, ont i kroppen (har t.o.m ont i fingrarna), känner mig hänging och förkyld. Jag har nyst och snörvlat mig på tok för mycket, min kollega kommer bli tokig på mig. Jag känner mig inte alls pigg.

Alfred åkte hem till Borlänge igår, och då drabbades jag av den förkylningen han haft i en vecka, bah.
Jag som ville träna idag, har ju fläskat hela helgen, suck.

Jag brinner upp!

Nu får jag snart ha lunch. :)

RSS 2.0