Men vafan.

Jag måste sluta låsa duscharna, det rullar alltid in folk så jag måste springa och öppna, dock lär jag ju vänta tills jag slutar. Nej fan, jag är int bitter. :)
Det är super skoj att det kommer folk, men måste dem komma just när jag låst? Kan dem inte komma innan jag hunnit låsa?
Ja, jag ska låta bli att stänga av duscharna, iallafall när jag är själv.


KLänningen


Jag var in på Ginatricot i Borlänge innan vi åkte på fest i Falun, jag hittade den klänningen som jag förälskat mig i på internet, dock så fanns inte den rosa i rätt storlek, så jag fick bli färglös som vanligt, men den är så jävla snygg. :)

Det är v.31 och vi gör våran sista dag den 31 augusti, den är första dagen på v.36. Helt helt sjukt!!
Sommaren har bara sprungit iväg, dock så har regnet bara öst ner, men ja. vad ska jag säga? För min del så spelar det ingen roll, när jag ändå sitter i en reception fyra timmar om dagarna, och de andra fyra så ska man måla och städa. Då spelar det mig ingen roll.

Jag har ju hunnit tatuera mig sedan jag sist skrev, det blev en bild på min hund Nalle. Den är så jävla bra gjord, fyfan. Gå in på min facebook eller på bilddagboken så får ni se den.

Vad har mer hänt? Hmm.. Jag var på diggiloo i fredags, vädergudarna visade på strålande sol, men när man satt sig i stolen så bara tokregnade det, i princip nästan tills showen började, sedan hade vi turen att slippa regnet t.o.m en halvtimma innan det slutade. Men jag fick se min älskade Niklas Strömstedt, han som jag lyssnat på så länge jag kan minnas. Han är bäst. :)

Nu avrundar jag det här inlägget.
Ha en fin fortsättning på sommaren...
På återseende.

Tisdag

Idag kommer nästan alla gäster att checka ut, endast en gäst kvar. Snacka om att vädret förstör campingsuget för folk, och jag förstår dem. Man är ju inte jättesugen på att sitta i husvagnen hela dagen och glo, man vill ju ut och göra något, och dem gästerna vi har, åker ju hit för att få se fjället och gå en liten promenad.
Ja, men det är synd för campingen att det är så få som kommer.

Imorgon kommer min kollega tillbaka, hon har varit i Norge och åkt snowboard, helt sjukt :D
Så ska vi jobba en dag tillsammans sen ses vi inte igen förrän  på onsdagen igen, vi har verkligen nästan enbart onsdagsträffar, men de blir väl så när alla vill vara lediga, alla två. :)

Jaja, ha en bra dag allihopa, i regnet.

Rhodos

Nu har alla pengarna kommit in till solresor, så nu kan jag sova lugnt på nätterna (hm, det gör jag ju ändå? :)) Jag har fått mig skjuta upp mens-piller, för jag hade tur att man kunde blanda mina minipiller med dem, happyhour!
Nu kan jag inte sluta längta tills den 2 september, känner verkligen att jag behöver sol och semester.

Det är den såkallade frunttimmersveckan, men jag får inte ihop det. På lördag & söndag har ju två män namnsdag? Men Jakob o Jesper kanske är kvinnliga namn ifrån ur forntiden? Vem vet. Något har jag missat iallafall..

PÅ återseende

Måndag

Jag kan erkänna att efter jag jobbar vissa helger så ser jag inte en måndag som en vardag, jo det gör jag ju givetvis om jag jobbar som jag gör nu. Sen kan jag ha helg mitt i veckan, visst vill jag inte riktigt ha det så. Men så är det iallafall nu.
Jag längtar tills torsdag då jag slutar tidigare, sen är jag samtidigt nervös, ska ju tatuera mig då. Det är med blandad förtjusning som jag längtar dit. Dock tror jag att tiden går ganska fort.Jag hoppas det för jag börjar inte jobba igen förrän på tisdag då, jag ska njuta av varje sekund som finns..

Idag ska jag lägga på papp på golvet på Toa3, så får vi se hur lång tid det tar, hinner jag (och om jag inte har allt för ont i skallen) så kanske jag kan börja måla några av de båsen som är klara.

Låt denna dag rusa iväg med snabba steg!!

Bra lön.

Att ha bra lön innebär att man inte riktigt tänker på prislappen i början av månaden. Men eftersom jag köpte en resa för 10.445kr så har jag ju spenderat nästan hela min lön för denna månad, plus att jag shoppat tre-fyra gånger denna månad. (Betalat räkningar) Förtillfället är jag väldigt mån om att min lön ska komma in. Om jag räknar ihop allt så har jag öveskridit min lön för länge sedan, men jag hade ju sparat pengar, så det gick ju :) Men ändå.
Endast 5 dagar kvar till lön...
Ska nog leva lite snålare denna månad.... :)

På återseende.

Transtrand - Öje - Malung - Öje - Malung - Öje - Transtrand

Det var ett jävla åkande fram och tillbaka :)
Jag hade en super skön dag på vitensand igår, jag var som alltid dagen efter en fylla hungrig hela tiden, jag fick väl mat lite då och då. :) Men jag var verkligen super hungrig!
Kvällen innan inledde jag i Öje i förtältet, sedan åkte vi ner till malung och satt på tältet. Efter några timmars drickande kom äntligen Stephanie, så då begav vi oss på skoj. Dock avslutades våra vägar när hon gick på parken och jag till Manhattan, vi hade kul så länge det varade iallafall. :)
På manhattan hängde jag m Andreas, vi spelade Black Jack, dansade och levde nattklubbslivet.

Och igår när jag äntligen kom hem, runt halv nio. Så slog jag på One tree hill, och dippade .. :)
Min man kom hem vid tre någongång. Baah :)

Min lediga dag!

Ja, idag jobbar jag endast till klockan tolv på dagen, det ska bli så skönt att få umgås med vännerna över en kall (dock inte öl), sedan jobbar jag stenhårt i 6 dagar till. Eller stenhårt är väl att ta i, men jag jobbar iallafall.
Jag hittade ett litet jobb på Bingo´s blogg som jag höll för direkt! Vi får se vad han säger om att jag är lokaliserad på fel plats i Sverige, egentligen hade jag velat jobba med fotografering med honom, men eftersom jag inte riktigt är beredd att flytta till den stora staden så kan man ju alltid försöka få in en liten fot i hans värld, det är iallafall en start!
Jag hoppas att det går bra.

På återseende.
Ska käka min sallad.

Ont i skallen.

Jag har så fruktansvärt ont i skallen, jag ska jobba i två timmar kvar.. Snabba eller Långa??

VILL VARA LEDIG!


Jag vill vara ledig, inte för att det är Malungs Dansbandsvecka, utan för jag är trött. Jag kommer jobba i 6 dagar i streck, sedan vara ledig 1 dag, sedan jobba i 6 dagar till. Jobbet är ju inte direkt jobbigt, men det är jobbigt att bara vara ibland. Jag ska ju visserligen städa toaletterna och maskera lister på en annan toalett, men det tar inte hela dagen, tyvärr. :) Jag vill iallafall vara ledig. Det är min poäng. :)

Igår kom pengarna in till solresor, 10.000kr betalat 445kr kvar. Skönt.
Men nu får jag vara lite snål till den 25 eller ja den 24..Det är ju baaaara 10 dagar dit, känns som en evighet.

Min sömnbrist kan bero på Alfreds tidiga mornar, och att han har på snooze alldeles för många gånger, jag vaknar!! Sedan blir ju Nalle så glad att någon är uppe, så det blir ett liv av bara det.. Försöker få Alfred att kissa med Nalle lite snabbt, så han slipper väcka mig.. Men ja.. Det går inte så bra. Men men... Jag får väl sova ut den enda dagen jag är ledig denna vecka, fredag!

Nu vart det ett mörkt inlägg, men jag är lite trött bara.. ;) Synd att jag inte gillar kaffe...

Godmorgon!

Jag har grus i ögonen, jag blev väckt av Alfreds väckarklocka tio gånger, jag förstår inte hur svårt det ska vara att gå upp första gången, andra gången är man ju alldeles för trött..
Jag hade iallafall tid att mysa med Nalle innan vi skulle åka bil till Transtrand.
Jag förstår inte hur en hund kan bli så förbaskat glad när man säger " Ska vi åka bil?" .. Han hoppar och studsar som aldrig förr, det är roligt att se. Han förgyller mina dagar :)
Ja, det som är skönt med idag är att jag bara jobbar halva dagen.. Ska åka hem och kolla på One tree hill och tvätta tror jag. Skulle behöva städa också, lillen lossar så mycket hår, det blir både dammigt och hårigt på både golv och i bokhyllor..

På onsdag fyller AlgotBallong år.. Även Koffe.

På återseende mina vänner..

Jag kommer bli galen här idag.

Ja, nu har jag suttit här i två timmar, om en halvtimme så kommer jag stänga receptionen. Då ska jag äta lunch och städa, ska maskera lister och sedan när jag ger upp ska jag sätta mig här nere och hoppas på att klockan ska slå 18.
Jag kan ge er ett filmtips på vad ni absolut inte ska hyra, vi floppade tre filmer, helt värdelösa allihopa!
Sämre, sämst, mindre sämst.

1. Welcome to the jungle - Rysare
Filmen är filmad på samma sätt som Blair Witch, det händer ingenting på säkert 50minuter, sen i slutet så händer det saker, 10 minuter innan filmer är slut. Jag förstår inte hur vi orkade hålla ut denna film. Den var värdelös.

2. Martyrs - Rysare
Att filmen var på franska räddade absolut inte den, jag spydde innan jag slog på den i princip. Den här filmen var den äckligaste film jag någonsin sett, men den var inte bra. För det var upprepade scener hela tiden, det hände inte heller så mycket i den här filmen. Med äcklig menar jag inte läskig, utan bokstavligt talat. Att flå en människa levande och bara spara ansiktet är äckligt, inte läskigt.

3. Finding Amanda - Komedi
Ja, alltså jag kan inte riktigt sätta ord på den här filmen. Den var inte rolig, kanske mer skulle vilja kalla den Drama? Jag rekommenderar inte den här, för den gav liksom inget intryck alls.

Här har ni lite av mina åsikter om de här skitfilmerna som jag & alfred hyrde..

Jobb.

Alltså ett jobb kan vara jobbigt både fysiskt och psykiskt. Alfreds jobb är fysiskt jobbigt, mitt är psykiskt. Jag tittar ut mot campingen och ser en super tom camping, det står endast fyra husvagnar på campingen. Jag vet att jag måste sitta här till klockan sex ikväll och vänta på ingen alls i princip. Jag har ju lärt mig att slappna av när de är lugnt, men ibland kan det bli super tråkigt. Jag saknar min kollega sånna här dagar.. Och nu när jag kollar på schemat så kommer jag vara ensam väldigt mycket den här månaden, supertråkigt.
Jag har ju maskeringen att göra, men jag klarar inte av att göra mer än kanske en timma, sen tappar jag fokusen.. Ja, jag skulle bli väldigt glad över lite besök..

PÅ återseende,

Regn och åter regn,

Det bara vräcker ner, jag har ingen lust alls att gå ut för tillfället, och jag är jävligt glad att jag inte behöver göra det heller.
Jag har städat toaletterna på jobbet och fortsatt att maskera på toa3, det går bara en timme, sen tappar man fokus.. Men jag har ju några dagar på mig att maskera, tills på fredag igen. Jag jobbar ju hela veckan..v28-29 Lör-Tor, v.29-30 Lör-Tor..
Men sen ska jag iaf få vara lång ledig i hela fyra dagar, skönt!!

Jaja, på återseende,
Kan inte låta bli att längta tills den 2 sept.

Jag ska till Rhodos.



Den 2 september ska jag åka till Rhodos med Pappa, Carina, Lillasyster och hennes kompis.
Ska bo på ett All inclusive Hotell, 4 stjärnor.
Jag fick mina resecheckar som jag var så nervös över sist jag skrev, och dem är skickade till solresor. Så nu kan jag sova lugnt på natten igen.






Nervös..

Hjälp.
Posten skulle öppna kl 11, han skulle skicka Id nr, hoppas jag??
Kommer jag få mitt brev? Gud.
Jag får ont i magen.

Mammas kusin..

Igår åkte jag, mamma och Alfred till Torgås för att plocka in bäddsoffan, till våran förvåning så är mammas kusin stefan och hans fru carina på plats. Så vi gick dit och pratade lite, det var trevligt, vi har inte träffats på massor av år.. Men nu är det fixat iaf, det enda som behövs göras är att åka till soptippen.... Hjälp?

Igår beställde jag även en resa, med pappas familj. :) Vi skulle fått en resecheck för 10,000kr för 8000kr.. Men han ändrade sig, för han hade "missuppfattat".. Han skulle ha 9! Suck. Då fick man ju bita i äpplet och betala det. Dock prutade jag ner det till 8700kr, hehe. För 8500kr gick han minsann inte med på, fast det var han som lovat & sedan ändrat sig..
Så om han inte lurade mig på mina tusenlappar så ska jag åka till Rhodos ... Det ska bli en överraskning till Lotta, så säg inget ifall ni ser det här. Ok? :)

Idag, 3 år förlovade tillsammans... :)

På torsdag

PÅ torsdag har jag och Alfred varit förlovade i 3 år, på både gott och ont..
Vi får se hur våran saga slutar... Det vet ingen

.

Sommarlov?

Jag tror att min blogg har tagit sommarlov, den släpper några tentor då och då, men inget allvarligt..

Sen uppdatering

I helgen var jag i Öje och åkte båt, det var supertrevligt! Dock kunde jag låtit bli att betala in mig på Larz Krizterz, det sög. Det största problemet var väl att jag inte hade någon att umgås med.. Menmen. På söndagen sov jag över hos pappa, där blev det mycket skratt, och i måndags var jag i Borlänge. Lotta o Carina tog död på mig med deras shoppingtur. :)
Och nu sitter jag här.
Jag jobbar halvdag idag, sen imorgon ska jag till Mora och besöka tandregleringen. Må det snart bli den sista...
Inte för att tandställningen i sig stör mig, utan den har ju blivit en del av mig under de här två åren som jag haft den, utan det är att åka till mora hela tiden.

Igår regnade det faktiskt lite, det var skönt i början av Friskis & Svettis passet men när man senare skulel göra massor av övningar på marken så var det inte roligt längre, och knotten och myggen käkade upp mig, FAN för Sverige´s alla blodsugna insekter!

Nu ska jag öppna receptionen.
På återseende.

RSS 2.0