Imorgon..

Imorgon är det första april, och då ska man tydligen luras, jag trodde det var fult att lura folk. Men detta är kanske enda dagen som det är okej att luras, vad vet jag. Jag har inget sug på att lura någon, vi får väl se om jag blir lurad eller om jag slipper..
Sedan kan man börja räkna ned till min arbetslöshet, imorgon är det 19 dagar kvar tills jag blir arbetslös och får leva värre än dem som lever i fängelset, kanske inte rikigt, men jag är orolig för det.

Troligtvis måste jag flytta hem igen, för att jag inte har råd att bo kvar, det är inte dyrt att bo i torgås, men de blir ju massa små kostnader, mer bensin och sådant skit.
Ja, vi får se..

12 dagar totalt ska jag jobba i april månad, fan jag får ångest och ont i magen när jag tänker på det.
Jag söker jobb och jobb och jobb.
Jag har sökt jobb till outletshopen i Transtrand, men det fick jag svar ifrån att jag inte fick, så det sög ju riktigt! det hade varit alldeles perfekt.


Nåväl, på återseende mina vänner.

Söndag...

Ja, idag är det söndag, och hela dagen har jag kollat på femman, som alla söndagar tidigare. Man behöver aldrig zappa sig ifrån kanal fem, härlig söndagskväll. Jag älskar söndagar nu mera, det är en dag som jag verkligenn vill vara ensam på.
Dock kom jag inte ihåg min frukost, så den är kvar i Transtrand, thats sucks a lot. Tog även med mig Görans nycklar till hans jobb bil, jag skulle nämnligen flytta den i lördags, så la jag nyckeln i jackfickan, sedan glömde jag den där. Mitt minne är som en sill. Fruktansvärt.

Igår så var jag och mamma hos Paulina och Uffe, vi åt räkor och pratade, vi släckte lamporna och tände stearinljus, som folk uppmanade alla till att göra, så vi var med på den här grejen, även om jag själv inte riktigt tror på det. Men dock är det något vi borde göra fler gånger, för ingen musik, ingen tv och dator gjorde att man var mer social. Så det är något jag rekommenderar..

Imorgon är det måndag igen, början på en ny vecka. Det är sista veckan vi har praktikant, sedan är jag bara kvar i två veckor till, tror jag det är. Sedan blir Kattis ensam i växeln, stackars henne säger jag bara. Man säger att ensam är stark, och det tror jag väl. Men fan vad ensamt.. Ja, och vad ska jag göra ? Jag vet inte. Jag var t.o.m in på turistbyrån och frågade om jobb, men det var upptaget. Jag vet inte vad jag ska göra...

Ha en bra dag.. (läs: kväll)

Internet

Varför förklara något på internet, jag förstår inte det?
Det blir bara missuppfattningar, men jag pallar inte riktigt tjafsa.

Justnu är jag bara så jävla besviken på det här väglaget som suger, det blir inget mora som jag och mamma såg fram till, vi skulle ju handla grejer, mest mamma tror jag. Menmen, det var det. Vi får åka till Sälen och handla då, fast dock inte det vi skulle köpa.
Ha en bra dag.

P.s Såg på BigBrother igår, hehe. d.s

Fredag

Nu är det fredag igen, Alfred är i Västerås och planerar sin framtid, medans tiden och framtiden står stilla hos mig själv. I helgen ska han vara kvar i Borlänge säger han, så jag blir ensamen. Men jag har löst det så att jag och mamma ska äta plankstek idag, imorgon ska vi åka till mora och handla lite, sedan blev vi bjudna till Paulina på räkfrossa! Mumma!
Så jag har en fullspäckad helg iallafall, och det känns riktigt skönt.
Ikväll ska jag och mamma sova till Irene Huss.

Vi hörs på måndag igen!
Trevlig helg!
Kram Linda

Läkarbesök och Biobesök.

Nu har jag varit hos läkaren, Håkan hette han. Han var väldigt nogrann som läkare, lyssnade bra och försökte verkligen hitta vad det kan vara för fel, och dumförklarade inte mig för att jag åkte dit och var orolig. Han testade mig på lite olika sätt, han lyste mig i ögonen, kolla blodtryck och massor av annat. Sedan så fick en sköterska ta blodvärde och blodsockervärde på mig. Allt såg bra ut. Det var första gången för mig som  någon stack mig i armen, så jag var lite smått nervös, drömde lite mardröm om det inatt, men det gick ju bra. Det var ju skönare än i fingret faktiskt. Hon fyllde tre rör med mitt blod, så ska dem skickas på provningar så är det något som inte ser bra ut då ringer han mig. Jag hoppas att jag inte behöver höra av honom något mer, inte för att han var otrevlig utan för att jag vill inte att det ska vara något annat. 125 kr fattigare blev jag, men man slipper ha en orolig pojkvän, nu vet han att det inte var något speciellt.
 
Från det ena till det andra.
Jag var ju på bio igår med Paulina, den kan jag varmt rekommendera. Det gjorde ingenting att den var 2½ timma lång för den var spännande hela vägen. Jag är ju inte så imponerad över Högis Bio, men det har ju inte med filmen att göra. Jag är rädd för att skriva för mycket om jag beskriver filmen, så jag säger bara, titta på den!

Yrsel.

Nu är jag trött på yrseln, imorgon klockan ett ska jag till läkaren, 125kr fattigare, kanske är det värt det. Om jag får hjälp.
Vi får väl se vad doktorn säger till mig. Antagligen det som står på vårdguiden, att det är några kristaller som ligger i kläm i öronen.

Idag ska jag på bio med Paulina, två timmar och trettiotvåminuter är filmen. Vi kommer ha tid att ta det lugnt iallafall, jag hoppas filmen är bra.

..

Snart slutar jag för dagen, den har bestått av massa rapporter och huvudvärk. Att sitta och stirra in sig i dataskärmen gör att jag får skit ont i mitt huvud..
Ansträngningshuvudvärk är vad det kallas tror jag.

Ska vi snacka väder tro?
Det toksnöade igår, och var mulet och deppigt, idag var det superfint väder med klarblå himmel och sol. Härliga omställningar, knepigt det där.
Jag hoppas det är fint väder i helgen så kanske man kan grilla lite.

Ja, nej.
Nu tycker jag attjag bara svamlar. Jag kanske återkommer senare, om jag har något att säga!

.....

Jag vet inte riktigt hur och vad jag känner, känner mig snurrig i bollen tack vare min yrsel, det är mycket känslor i min kropp för tillfället. Inget jag riktigt kan sätta finger på,inte heller kanske vill uttrycka mig i här.

Mina hemsideplaner krossades igår, pga många anledningar. Det var fruktansvärt surt, för jag såg verkligen fram emot det. Men i ett annat liv kanske, men människor som lyssnar & vill hjälpa till.

Idag är Kattis hemma med sjukt barn, så vi får se hur det går med att sluta tidigare imorgon. Vi ska nämnligen ha Åres växel hela eftermiddagen imorgon. Och i värsta fall så måste vi åka raka vägen till bion om jag slutar kl 17. Dock har jag inte hunnit köpa något godis, och idag lär inte min mamma ha tid att vänta på mig på ICA, hon ska nämnligen på någon föreläsning på olnispa klockan sex idag. Ja, vi får väl se.

Jag spekulerar lite i hur filmen kommer vara imorgon, jag tror den kommer vara djup och lite tung. Men jag hoppas ju på att den är bra, men det vet man ju inte förrän man sett den. Det visar sig skulle jag tro. :)

Nu ska jag gå på toaletten och sedan ska jag hämta mer vatten och frukt.
Ta hand om er.

På återseende.

Hemsideplaner.

Igår blev jag så less på allt, så jag la ner allt som hade hemsida.

Ungar.

Jadu, ungar kan vara bra elaka ibland. De kan slänga ur sig den mest ärligaste kommentaren de kan komma på, ett riktigt slag under bältet. Det är synd att man inte lär sig att tänka sig för innan man bara kastar ur sig vad man ´tycker och tänker som barn. De små "söta oskyldiga" barnen kan ju faktiskt såra de stora "elaka" vuxna också, men dem har nog inte kommit i det tänktet ännu, tyvärr.

Jag vet inte vad jag ska säga riktigt.

Men helgen var inte den bästa direkt.
Mitt huvud är lite knepigt, känner mig titt som tätt snurrig i huvudet, och lite smått illamående. Bajs på det!

Ja, jag ska trottsallt mitt huvud träna, för jag tycker det är så jävla skoj!

...


Helg, jävla helg.

Jag vill till jobbet igen, slippa tänka, bara jobba jobba jobba.
Dagarna går så sakta ..

Visdomstand.

Jag har så fruktansvärt ont i vänstersida käke, jag tror det kommer en visdomstand, och min panik råder. Hur fan ska jag få plats med fyra visdomständer, när jag dragit ur tre tänder för att tänderna ska få plats? Nej, jag vet inte hur det ska gå till.
Det gör skit ont!
Jag har tagit den interligenta värktabletten, kanske är den smart nog att få bort min värk på rätt sida, men antagligen inte.

Jag tycker det är sååå jävla skönt att det är fredag idag, dock var jag här redan vid halv åtta idag, jag fattar inte vad jag gjorde på jobbet så tidigt, men jag hade fruktansvärt tråkigt hemma. :)

Vad ska man hitta på i helgen då?
Inte en blekaste, får återkomma med det.

Linda

Earth hour.

Jag vet inte hur det stavas, men det är nya påhittet, att vi ska släcka alla lampor i en timme kl 18.30 den 28 mars, eller var det april, det var nog april.
Jag fattar inte vad det ska hjälpa jorden, men vad jag förstod på P3 så hade det något med stjärnorna och något sånt. Men tror ni att det hjälper att man släcker lamporna i en timma? Mja, jag vet inte riktigt. Det kanske gör det.
Vad ska man hitta på i mörkret den timman då?
Och jag som är mörkrädd. Ska jag sitta här ensam i mörkret, i en liten stuga i skogen?
Eller får man kanske titta på tv? Nej, jag fattar inte om man måste ha helt bäcksvart eller om man kan titta på tv, men i mörkret. För det kan jag fixa, utan problem.
Någon som fattar, jag behöver hjälp..

Knepig mage.

Jag vet inte vad det är med min mage, men igår hade jag ont i den hela dagen, både i äggstockar och magknip i själva magen.. På träningen blev jag alldeles blev och jag kände mig alldeles snurrig. Idag så mådde jag bra, tills klockan slog fyra, då blev jag alldeles varm och snurrig och fruktansvärt illamående igen. Jag vet inte vad det är.. Sen var jag super illamående, tills halv sju, sen kunde jag äta mat som vanligt, och den mat jag ätit har jag än så länge fått behålla. Jag vet inte vad det är med min kropp. Är det kroppens sätt att säga stopp? Eller vad är det som sker med mig?

Det är skönt att det snart är fredag iallafall..
Vi får se hur det slutar....

Onsdag...

Nu är vi redan inne på mitten av denna arbetsvecka, och det var som jag befarade, denna veckan springer iväg lika fort som alla andra. Jag sökte jobb i Malung igår, systembolaget. Det tog mig ungefär en timma, det var endast webbansökningar som gällde och det var inte att bara göra, det var hundra moment. Skit tråkigt!
Det var nästan så jag gav upp mitt i processen, men jag fortsatte kämpa mig igenom den.
Vissa moment var svårare att svara på än andra, tex när kan du börja jobba, när vill du sluta? Om jag aldrig vill sluta jobba då? Ja, det kunde man inte välja. :)

I helgen, vad ska man hitta på då? Inte en jävla aning! Jag orkar inte ha några planer justnu, det blir aldrig som man hoppas och tänker. :)
Ja, nu ska jag sluta.
Puss på er.

Irene Huss

Idag är det tisdag, vilket innebär att jag måste köpa aftonbladet och en dvd film. Jag måste utöka min dvdsamling. Jag ska köpa Grey´s Anatomy boxen när jag får råd. Dock tycker jag inte alls om att låna ut mina filmer, för det tar sådan tid innan man får tillbaka dem, eller så får man aldrig tillbaka dem. När jag köpt alla filmer jag inte har av Irene Huss så ska jag ha ett maraton. Det blir ju några timmar iallafall. :)

Jag tror jag har löst iallafall fredagen den 27:e, då ska jag ha myskväll med mammsen, hon är också själv. Så då blir det lite mamma-dotter-tid.
På onsdag den 25 ska jag på bio med Paulina, då blir det fläsk dag. Vi ska först gå på MCdonalds, sedan blir det 2 ½ timmes fläskande på bion. Jag längtar dit faktiskt. Skönt att hitta på något med en kompis.. Visst vi tränar ihop varje vecka, men man hinner liksom inte prata så mycket på passet, man är ju så fokuserad på att träna.. :)
Dock kan man ju inte direkt snacka så mycket på bion heller. :)
Äsch, ni fattar..

Nej, nu ska jag nog kolla på mina kassarapporter.. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!! Så less på det, det är alltid något fel.. :(

Tisdag idag.

Undrar om denna vecka kommer knata iväg i samma takt som alla andra veckor, ju längre in i mars vi kommer.. Ju mer blir jag nervös, jag har inget jobb efter det här. Jag har ju jobbat konstant sen jag tog studenten, jag har haft två veckors ledig. Och nu då? Hur länge blir jag "ledig" (Läs: Arbetslös) denna gång? Jag tror det kommer ta lite längre tid.
Jag är stammis på ams.se, jag håller utkik efter alla jobb, men jag finner inget som jag kan söka med min kompetens.
Jag hoppas att jag slipper vara arbetslös så länge, för jag kommer klättra på väggarna efter ett tag! Usch.

Ska kika in på ams.se
Hej med er.


Ofokuserad

Mys

Idag är jag fruktansvärt ofokuserad, jag vet inte vad det är med mig. jag känner mig inte närvarande, men jag sitter här.
jag hoppas att jag blir mer fokuserad när jag går på friskis, annars blir det inge bra.
Jag är inte alls förkyld längre, så jag var bara borta en vecka ifrån träningen, så det känns ju skönt. Jag tycker det är trevligt att träna nu mera, jag ska försöka gå ut och gå lite sen till sommaren.

Har ni något tips på sommar jobb?
Jag skulle väldigt gärna ha ett sommarjobb,eller helst av allt ett fast jobb, men det kryllar det ju inte av direkt.

Mitt liv känns så klyvet, jag vill bo med alfred, men jag vet inte hur villig jag är att flytta med honom till västerås, men måste jag så måste jag. men jag får ångest! jag har ju ett hus kanske. gah!
Skulle ni kunna flytta på er för er kärleksskull?
Ja, jag vet inte. Jag mår illa av bara tanken på att jag måste bestämma mig!

Hemsida.

Jag har planer på att starta en egen hemsida, med egen blogg och bildgalleri, där jag kan lägga upp bilder på saker jag tagit kort på, och annat smått och gott.
Så vi får se när detta sker, snarast hoppas jag.. Men det kanske rinner ut ur sanden, men jag hoppas inte det.

Hur har helgen varit?
Den har varit som vanligt, lugn. Jag och Alfred åt fisk i lördags, så jävla gott det är med riktigt fångad fisk... Mums! Sedan tittade vi på melodifestivalen som alla andra svensson familjer, jag tyckte inte rätt låt vann, men den kan nog gå hem i moskva, det tror jag säket. Med tanke på att hon skulle sjunga på ryska.
Nu idag har vi lekt i snön, jag försökte kasta alfred i snön, men det var jag som flög som en liten vante. Vi skrattade och hade skoj iallafall..
Sedan åkte han till Borlänge, och kommer att vara borta ifrån mig ännu en vecka, blä för det.
Fick besök av Tärry och hennes pojkvän Erik, dem kom med pizza och pajer ifrån Felix. Happy! Dock tror jag att jag fick fel påse, för jag fick köttfärs eller om det är taco. Men jag ska höra med henne imorgon. Hon är ju nämnligen vår praktikant. :)

Men min förkylning har iallafall gått och blivit bättre, så det är jätteskönt. Det var nog bara några bakterier som inte kom så långt på mitt underbara immunförsvar, eller något sådant.
Så imorgon ska jag nog ta och träna igen, beroende på om Paulie är frisk eller inte, annars får jag åka dit själv.. Det går ju det också.

Jag tror även att jag bestämt mig nu, jag ska tatuera mig. Fyfan, jag är jättenervös. Men jag vill fortfarande ha den som jag velat ha i ett halv år nu, så jag hinner nog inte ändra mig .. eller ångra mig! Nu ska jag bara hitta något bra typsnitt så kanske jag skriver LLindie brevid... Vi får se.

Så. nu skulle jag behöva hjälp.
Ska jag döpa min hemsideadress till Lindie.se eller något annat? Vad skulle ni komma ihåg lätt??

Ha en bra dag!
Imorgon börjar ännu en jobb vecka..
Kramas

Studenten



Jag är glad över att jag aldrig mer ska behöva ta studenten, men visst hade jag skoj!
men jag skulle aldrig mer kunna sätta mig vid skolbänken igen. Jag tror jag fortfarande är lite för skoltrött för att se mig själv vid skolbänken. Men kanske om tio år? Då kanske jag är jättesugen på det, vad vet jag?
Men justnu vill jag bara jobba och tjäna pengar! Men det finns väl inget jobb justnu, men jag söker och söker. Men vad kan jag göra mer än det jag är utbildad till? Inget :)
Eller jag vill inte torka bajs på pensionärer, inte heller på små ungar. Så vårdjobbet är ingen grej för mig.
Men ja, jag är stolt över min pojkvän som tänker sätta sig vid skolbänken 5 år till, det hade jag aldrig pallat! Aldrig någonsin! Men har man framtidsdrömmar så tror jag det går bra..
Men ja, jag älskar verkligen Alfred!
Men vi får se vad som händer i framtiden, men jag tror på oss.
Men om jag inte flyttar ner med honom, så kommer det bli svårt. Svårare än vad det är idag. Men jag vill verkligen leva med honom..

Mycket skratt.

Idag har jag skrattat mycket, det känns skönt, dock är jag så förkyld att det tynger mitt huvud.
Men jag har haft en bra dag, och imorgon är det sista dagen för denna vecka, och jävlar vad skönt det ska bli.
Tärry ska köpa pizza och paj på felix på söndag,  det tycker jag ska bli bra!

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen..
Och vad fan ska jag göra v.13 den 27-29?? Då stannar Alfred i Borlänge, för att han vägrar skriva Högskoleprovet i Malung. Så har någon något tips så är jag öppen för förslag.


Onsdag..

Jag tycker denna vecka har gått fort, imorgon är det liksom torsdag, och då innebör det att det snart är fredag, åh gud vad jag längtar. ska bli skönt att få vara ledig..Dock vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på i helgen, antagligen blir det samma gamla vanliga, sitta hemma och glo på tv. Det är skönt, men ganska tråkigt liv att läsa om kan jag tro.
Jag och Paulie ska gå på Män som hatar kvinnor, den 25 mars, jag längtar! Dock kostar biobesöket 100kr, men det är ju värt det när man går med en kompis.. Men våran bio här uppe är ingen höjdare. Men jag hoppas filmen är bra.

Jag kan poängtera att jag älskar när det är ljust ute när jag vaknar, och när det är ljust när jag kommer hem. Jag är inte alls lika trött som jag brukar vara, det känns härligt. Dock skulle jag vilja ha lite mer sol och värme.. Men den verkar ju inte vilja komma hit. Det har ju snöat hela natten igår, och ganska mycket på dagen idag. Så jag börjar bli fruktansvärt less på dessa små flingor som dimper ner var och varannan kvart. Men det finns ju vissa idioter (läs:människor) som älskar den där snön. Jag är inte en av dem.
Så, kan solen, värmen och flipflopsen komma fram?


Nå. Ni får ha det bra. För det ska jag försöka göra, trotts min förkylning :)

Nu klockan halv tre.

Nu satt jag mig och slog på rixfm och kollade min mail, det har gått ganska fort idag kan jag säga. Jag har haft fullt upp. Skönt kan jag säga!
Nu är det två och en halvtimme kvar tills jag slutar, och idag mår jag mycket bättre, är liksom piggare. Hostar bara, och snörvlar, ingen halsont. Så det är skönt!

Jag saknar Alfred.


Åhj.

Jag vet att jag skrev att jag skrev att jag inte skulle skriva om min hals ont.. Men ja. Jag är så jävla slak. Inatt har jag vaknat typ tusen gånger av att jag hostar, och så dricker jag och det resulterar i att  jag måste upp på toaletten..
Så dagen idag har varit fruktansvärd. Hostar hela tiden.
Jag får se hur jag mår imorgon, har inte direkt råd att vara sjuk justnu.. men vi får väl se.

Jag har iallafall ansträngt mig och diskat, så lite nytta har jag gjort här hemma. Men nu sitter jag med en pappersbit i näsan och känner mig lagom vacker. Men så är det när jag är sjukling.

Nej, idag har jag ingenting att skriva om helt uppenbarligen..
Jag är ledsen :)

Ont i halsen.

Ja, jag skulle kunna skriva en hel uppsats om hur irriterad jag är på min hals, men jag låter bli. För jag tror att de få läsarna jag har inte är så intresserad av detta.
Men vem vet? Jag kanske har fel.

Jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva, jag tappade tråden..
Kanske blir ett inlägg hemma ist.
Ta hand om er.

vilka följer?

Vilka följer min blogg dagligen, kikar in ibland?
Vore skoj att veta.
Jag har koll på de mesta bloggarna jag har till höger längst ner, dem är jag in på flera gånger om dagen.

Ont i halsen.....

Gosh!
Jag hostar, harklar mig, och nu har jag siktet mot kaffemaskinen, dock inte kaffe i mina tankar.. Utan kanske te, eller en smarrig kopp med varm choklad. Men beslutsångesten tar tag i mig, vad vill jag ha?
Min Moster kommer över idag, hon ska mellan landa innan hon åker hem till Östersund igen.
Trevligt trevligt!

Grattis till Jonathan och Svärfar på födelsedagen!

Nu ska jag bege mig till fikarummet, då måste jag välja vilken knapp jag ska trycka på.
Jobbigt!

My new shoes-


Ungefär så här ser de skor som jag köpt ut, fast snyggare!

Jag har gått och fått super ont i halsen, vad är det för idé? Jag vill ju inte vara sjuk. Men så är det när man åker till en lortig stad, med dålig lukt. Jag är ju van en frisk och ren luft.

Jag har hittat ett jobb i Falun, som jag ska söka. Dock vill jag inte flytta dit, men vad fan ska jag göra då?

Nu ska jag fortsätta jobba och tycka synd om mej själv :P För jag har ont! :)
Nejdå.
Kram på er.

Födelsedag, tandläkartid och bilåkning.

Jag har hunnit fylla 20, varit hos tandläkaren, fått en "faktura" på 3390 kr.. Så den ska jag nog betala nästa gång, så jag slipper tänka på det något mer. Sedan har jag ju åkt till Borlänge, det var ju ingen höjdare själva bilåkningen, ganska ensamt.
Men när jag väl kom fram så har jag haft en underbar helg, skönt..
Jag har köpt mig två par skor och ett par jeans byxor..

Jag älskar Alfred! BTW!

Åhh.

Jag blev så överraskad, superglad blev jag!

Lisa kom ner för trappen och sa: Nu får du sluta svara i växeln.
Jag - Jahaaa.. Okej
Lisa: Solan tar växeln
Jag -  Okej..
Sedan så bjöd dem mig på tårta och så fick jag två buketter tulpaner + en strut med choklad.
Jag blev glatt överraskad, vilken dag ! <3

Uppvaktad.

Åh, när jag kom på jobbet idag så låg det en lapp som det stod Grattis Linda 20år, med en strut med mumsig choklad, plus en lapp där det stod Grattis världens bästa tjej, jag älskar dig" .. Första lappen var ifrån Marie och andra ifrån Mamma. Det gjorde min dag, man glömde nästan bort att plånboken var borta..
Sedan öppnade man upp malungsbladet och där har mamma skrivit Grattis Linda Antonsson. :) Jag gillar uppvaktning.
Fick även en present ifrån Ulf och Paulina, tack och bock!
Har fått massor av gratulationer ifrån nästan alla på jobbet, det är man inte van.
Plus massa sms med grattis
Tack allihopa!
Jag är glad idag!
Det var en bättre födelsedag än många andra gånger.

Har ätit ute idag med Paulina; Kjällan och Daniel. De åt fish and chips, och jag åt thaikycklig, mums!
Jag köpte ju nya skor igår, med 8 cms klack, var lite nervös upp för backen, men det gick bra.

Ja, nu får vi hoppas att min plånbok är hemma, annars gråter jag!
Och jag vill ju inte att detta ska få förstöra min dag!
Grattis igen till min kära bror! <3

GRATTIS!

GRATTIS TILL MIG SJÄLV OCH MIN STOREBROR!


det blir inget system för mig, för jag hittar inte min plånbok, och i plånbok ligger det både körkort och leg. Hoppas den är i bilen eller hemma, den kan inte vara på något annat ställe.
Blä!


Fikadag

Hejhopp.

Jag jobbade in en halvtimme på lunchen idag så jag kunde sluta tidigare, det var gött som fan.
Sedan kom jag ner på byn och gick in på apoteket, vilket tog typ en halvtimma. Suck!
Men äntligen fick jag och Sara sätta oss och fika och prata lite. Dock är inte en timma så mycket, så jag ska försöka hålla kontakten med henne, för vi har haft väldigt trevligt under dessa år.
Men nu är jag hemma, ska snart se på Greys Anatomy sedan ska jag sova.

Jag skulle köpa fika till mig och Katarina, men det glömde jag bort. Kanske kan köpa något när vi går ut och äter imorgon, jag hoppas det.

1800kr för elen denna månad, nice.. eller inte.

Mycket idag.

Idag har det gått i ett hela dagen, så nu är det bara en timma kvar sedan slutar jag! FYFAN vad skönt!
Jag ska fika med Sara, och köpa ut p-piller för 700kr, helt jävla sinnessjukt. Jag tror nog minsann att lilla mannen får punga upp lite om jag ska ha råd att käka dessa piller. Fy helvete.

På fredag åker jag till Mora, sedan vidare till Borlänge! Jippie!

Själv i växeln

Jag är själv i växeln idag, och mina planer på att få sluta en halvtimma tidigare såg jag som borta. men jag fick hjälp utav Åre´s växeln, och min lycka är nu räddad igen! Det är bra att man kan sammarbeta.

Imorgon fyller jag år, det känns inte något speciellt med det, jag fyller ju bara 20 år, big deal?
Hm, ja det borde vara det. :S

Koppla på charmen, be nice!

Jag har haft ont i nacken hela dagen, och är väldigt trött i huvudet. Men jag kopplar på charmen och är trevlig mot alla som jag pratar med, även dem som inte är trevliga.
Man måste försöka inte ta det personligt, och det gör jag inte heller.

Men nu skulle jag vilja att klockan är fem och att jag får gå hem! P-p-p-please!
Näe, jag ska gå och hämta mig en kopp med grönt citron tea.

Jag saknar vissa personer, ni hör aldrig av er?


support, stöd, vad som helst.

Jag känner mig kluven, jag vill inte att gubben ska vinna men samtidigt så orkar jag inte gå på tårna för att slippa bli anfallen med aggretion var och varannan dag. Jag har hittat en underbart stor tvåa i Transtrand som jag är sugen på, men den är det inte tillträde på förrän 1 maj, det är ju lite sent kan jag tycka. Plus att den nästan är på 5000kr, och jag blir arbetslös i april månad. Jag har ju satsat på att få jobba, men man vet ju aldrig. Bara för att jag vill betyder ju inte att jag kommer få jobb.
Men men.
Jag är osäker.
Sedan har jag ringt till en person som äger lägenheterna i Transtrand på Östrasidan, men han hade ingen ledig lägenhet förtillfället. Men skulle ringa mig om det blev något ledigt.
I wish.
Sedan skulle det bli en ledig tvåa på gräddhyllan men där vill jag inte bo. Jag vill ha ett kök, inte en jävla kokvrå.

Jag får se om han kommer och skäller på mig på torsdag. Då dör jag!

lägenhet, hus,vad?


Denna lägenhet kan jag få om jag vill. Eller jag får väl betala för den.
Jag vill, men samtidigt vill jag inte.
Den är inte direkt gratis.
Gah.
Jag vet inte. HJÄLP!

Godmorgon

God morgon.

Det kan man ju kalla det, antar jag. När jag gick ut ur huset och skulle borsta av bilen, då ser jag att Hans står och gömmer sig bakom en gardin och lyfter på den lite då och då. Jag tycker det känns löjligt att han smygtittar, vad vill han att ska ske?
I fredags när jag skulle prata med honom så tittade han inte på mig under hela samtalet, fruktansvärt respektlöst, jag hade hoppats på att han i alla fall kunde visa någon form respekt mot mig. Men han har väl bestämt att det är fel. Att allt jag gör och kommer göra är fel. Kanske stör jag honom när jag startar bilen på morgonen? Tja, jag vet inte vad han vill, om han njuter av att leta fel. Uppenbarligen.

Jag har faktiskt kollat på andra boendeformer, men det finns ju inga lägenheter. Två lägenheter i Transtrand, den som Alfreds mamma bodde i (läs: en trea) och en tvåa, tvåan hade ju varit perfekt, men tillträde 1 maj. Det som stör mig mest är ju att jag känner mig som hemma i mormors lilla stuga, det känns som mitt hem. Men det är ju surgubben som gör att det är svårt att trivas på gården, men kanske blir det bättre. Han kanske lär sig att leva med det. Varför ska han få iväg mig för?
Men sedan finns det vissa bekvämligheter som jag inte trivs med, att jag inte kan duscha och njuta, att det är en pers istället för något jag förr såg fram emot. Jag sover inte ut på helgerna, jag går upp och eldar. Jag kan inte diska vid diskhon, utan måste stå vid mitt köksbord. Det finns inte heller någon fläkt så det blir matos i hela huset, jag luktar väl det jag lagat nästa dag.
Men ändå trivs jag, och sover bra.

Vissa bekvämligheter kan man väl lösa med hjälp av pengar, men den här gubben är svår att lösa med pengar och tålamod. Det finns ingen tålamod i världen, det tror jag inte. Jag vet ju att det finns en snäll människa i den bittra gubben, men han vill inte visa mig den längre. Usch och fy.

Nej, nu ska jag sluta skriva!

Ska ta bort min frustration på rapporterna istället.
Ta hand om er.

Puss Linda.


Söndag.

Jag sitter ensam i mörkret, endast mina fönsterlampor och tvn lyser upp i vardagsrummet.. Varken jag eller min "kära" granne har något utelampa på, det känns som det är onödigt.. Brasan sprakar, och smäller .. Mormor hade några platta plankor som jag eldar på nu, snart är veden slut i hennes bod, och vad gör jag då?
Den här veckan Alfred har varit hemma hos mig så har jag nog sparat en hel del på min el, dock har han ju tittat på tvn hela dagarna, men det tror jag iallafall att drar mindre än att värma upp huset med direkt el.... Jag kommar sakna Alfred, men jag får ju träffa honom på fredag igen, dock i hans hem, det var ju ett tag sedan jag var där, så jag kan väl erkänna att det är min tur att komma och hälsa på..

Ja, jag saknar helt klart Alfred...


RSS 2.0