Söndag...

Ja, idag är det söndag, och hela dagen har jag kollat på femman, som alla söndagar tidigare. Man behöver aldrig zappa sig ifrån kanal fem, härlig söndagskväll. Jag älskar söndagar nu mera, det är en dag som jag verkligenn vill vara ensam på.
Dock kom jag inte ihåg min frukost, så den är kvar i Transtrand, thats sucks a lot. Tog även med mig Görans nycklar till hans jobb bil, jag skulle nämnligen flytta den i lördags, så la jag nyckeln i jackfickan, sedan glömde jag den där. Mitt minne är som en sill. Fruktansvärt.

Igår så var jag och mamma hos Paulina och Uffe, vi åt räkor och pratade, vi släckte lamporna och tände stearinljus, som folk uppmanade alla till att göra, så vi var med på den här grejen, även om jag själv inte riktigt tror på det. Men dock är det något vi borde göra fler gånger, för ingen musik, ingen tv och dator gjorde att man var mer social. Så det är något jag rekommenderar..

Imorgon är det måndag igen, början på en ny vecka. Det är sista veckan vi har praktikant, sedan är jag bara kvar i två veckor till, tror jag det är. Sedan blir Kattis ensam i växeln, stackars henne säger jag bara. Man säger att ensam är stark, och det tror jag väl. Men fan vad ensamt.. Ja, och vad ska jag göra ? Jag vet inte. Jag var t.o.m in på turistbyrån och frågade om jobb, men det var upptaget. Jag vet inte vad jag ska göra...

Ha en bra dag.. (läs: kväll)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0