Jag försöker.

Jag försöker se om man kan tjäna pengar på att blogga, så förtillfället håller jag till på http://Lindie.bubbleroom.se .. det funkar tydligen så att om man kollar på min blogg så får jag poäng.. och justnu är de typ 10.000kr i potten.. Vet att jag inte kommer dit, men man kan ju alltid försöka. Jag älskar ju det här med blogg!

ont i hjärtgropen

You don't have to close your eyes 'cause it's standing right before you.

hjälp

jag  har sett världens groteskaste bild på mig själv, och jag vet att nu är det dags för att göra träning och bra mat till en stor del av mitt liv. jag ska försöka gå varje dag, och blir det inte gå. Då får jag hålla till på friskis. Nu ska jag gå ner, 10 kg helst! Men det lär ju aldrig ska hända, tyvärr.

Imorgon ska jag laga soppa till middag, och så ska jag ju givetvis äta soppa till lunch.
Det blir grönsaksoppa till middag, och karibisk soppa till lunch. Den till middag blir helt ifrån skratch.

Håll tummarna för att jag ska bli vacker och smidig.

hemma igen.

Nu är jag hemma ifrån min lilla trip till Falun, det är en fin stad men många fina gator, höm...
Vi hittade till intervjuplatsen nästan direkt, så det var skönt att kunna slappna av. Det gick väl bra. Fick svaret på dom där testerna jag gjorde. Lite roligt.
Men jag tror att det kommer lösa sig med alltihopa, jag hoppas verkligen det! (småler)


Jag har fått tag på ett svartbord med stolar, så jag är glad.
EM 3495:- + Jysk 1600:- Dock var det ju halva priset på stolarna nästa vecka, så jag kan inte köpa dem förrän då. Men det är tur att man frågar innan man bara handlar. :)
Nu fattas bara en annan färg på väggarna, sedan kanske jag finner nån inspiration över att göra något i hemmet.
Dock så önskar jag att jag vore rik. För jag behöver ju mer än matbord+stolar.. Tyvärr!!



Förresten, Vi såg avspärrningarna där Linda hittades, det är inget litet område som är avspärrat. Helt sjukt.
Hoppas dem löser det snart, så man kan släppa spekulationerna.

På återseende.

today



Jag har varit på en liten promenad, den blev inte lång, och inte så effektiv. Men det var trivsamt.
Dagen började ju med underbart väder, men avslutades med regn och rusk. Jag som hade hoppats på en till promenad lite senare eller friskis, men det blev inget av de. Tyvärr!

Tog en fika paus på bullans med brudarna. Eller jag drack vatten, hade ju inte ens min plånbok med mig, men tur var ju det. Dem har ju ändå ingenting som jag kan äta med min nya diet! :)

Falun imorgon.

Hm. Imorgon ska jag till Falun på intervju för Sälen, det känns knepigt. Men vad gör man inte för att få lite jobb? Jag vill inte sitta och rulla tummarna längre, men troligtvis får jag göra det till december.. I helgen hade jag jättetrevligt, så de gör jag gärna om. Men kanske inte två dagar i sträck? :D
Jag hoppas att min telefon kommer idag, då kan jag använda den som gps när vi är i Falun, för jag hittar absolut inte. Tur att mamma ska följa med, annars skulle jag aldrig hitta!

Näe, nu tror jag att jag ska försöka äta frukost, sedan får det bära iväg med kameran mot någon okänd destination.. Älskar dem röda löven utanför fönstret.

tack.

Tack för en trevlig helg allihopa! :)

Jag ska bara:

Den här Alfons Åberg syndromen verkar ha smittat hela världens män. Det är nog ett av de mest vanliga fraserna som kommer ur en mans mun. Jag sitter nu och väntar på vaktmästaren för Malungshem, han skulle bara på byggen. Så jag är fast i min lägenhet ett tag till, sedan måste jag åka och handla är jag rädd. Jag har dragit ut på det, men när resan till Mora blev inställd så får jag väl gå ner och köpa mig mat då, annars hungrar jag ihjäl :)

jag vet att även jag lovat att jag skulle ta bilder på min nya lägenhet, så jag får ju ta och använda denna fras; jag ska bara få till det bra först!
Men dem kommer, någongång här framöver.
Ni som inte kan vänta på bilder kan ju alltid ringa mig och bestämma ett möte? :D (Mina vänner alltså)

vem bestämmer egentligen?

Vem bestämmer egentligen över vem som ska bli känd, populär eller vem som inte ska vara någon? Vem bestämmer vårat öde, vem är det som egentligen sitter och leker med oss som marinettdockor? Jag blir rädd ibland över att tex läsa vissas bloggar, dem innehåller precis samma dynga som min. Men dem är kända, jag unnar dem det. Men vad är det för skillnad? Jag tittar på idol och jag ser många drömmar rasa, varför blev just Dileva känd? Han är inte ens bra, han är bara märklig. Är det utstrålningen? Är det att man inte är en i mängden? Jag förstår inte. För justnu känns det som någon bestämmer över oss, hur mycket vi än presterar. Vare sig det är någon som folk kallar gud, eller om det är någon som sitter här på jorden och förstör för andra. Jag tror mer på det sistnämnda tyvärr...



Så vad vill jag få ut av det här inlägget? Inget mer än att få skriva ut mina tankar för en liten liten stund.

min dag.

jag är alldeles dagvild, men tydligen är det onsdag idag. :) jag har varit ute och gått med stephanie, 1 timme uppförsbacke. det var trevligt. sedan fortsatte min dag med bullans (jag drack vatten idag) och den avslutas nog med filmen: dumpa honom!
men det får vi se.

Malungshem har iallafall varit här och fixat in en till garderob, så nu ska jag börja packa in mina kläder i garderoben... så förhoppningsvis så får jag det lite hemtrevligt här i veckan.. Imorgon så måste jag vänta på att Malungshem kommer igen och hjälper mig att sätta upp tavlor, vilken service va? Härligt!

På återseende!

snart.

om en timme kommer stephanie, då ska vi åka och gymma.. jag ska få bort mitt hull och mina armar nu. så byebye?

tonight.

hm. jag vet inte vad jag ska hitta på, är alldeles för rastlös. jag ska gå ut och gå imorgon, inga undanflykter. även om jag ska få gå helt själv. på fredag ska jag åka med stephanie till mora, vi ska storhandla. Hoppas bara att jag får tag på min bankdosa innan dess. Sedan ska jag med Mammi på lördag, hon ska köpa möbler. & får jag tag på ett bord så ska jag köpa mig ett bord :)


Just idag känner jag mig ensammen. Vill ha filmkväll med nån mänsklig själ, men det finns ingen som har tid och lust.
Måste ju se den nya wallander filmen, jag ligger ju back. Det hinner ju komma ut en ny i oktober innan jag hunnit titta på filmen, menmen.



På återseende.

om jag är lycklig nu..??

om jag är lite lycklig nu, ska ni förstöra detta då?

Vad fan är det för fel på er?

Ibland undrar jag, vad sjutton det kan vara för fel på folk. Varför dem kan vara så elaka och vilja förstöra för andra människor? Jag ser inte alls någon sport i det hela, men tydligen är det många människor som inte kan unna en annan människas lycka så dem går och stampar ner den lilla lycka människan byggt upp. Fruktansvärt tråkigt tycker jag!
Men tydligen är man en jävla till bra konkurrens då? Eller vad är det frågan om? Bah.

Idag ska jag på arbetsintervju, jag hoppas att det går bra. Jag ska försöka att inte bli allt för nervös. Ska snart sminka mig, eller sätta lite färg på mina ögonfransar. Sedan klä på mig och bege mig. Jag hoppas verkligen att jag får jobbet, FÖR JAG TYCKER OM FÖRETAGET TROTTSALLT!

Veckans stora om och men är väl om man ska åka på country sm, jag gillar ju inte direkt musikgenre men det är ju liksom ett stort event här uppe under hösten. Vi får se, det är ju knappast gratis heller. :)

På återseende.

Hjälp.

Jag har fått massor av hjälp idag, känns som lägenheten aldrig blir tom. Men jag jobbar på det. Har fått blivit av med lite kläder som jag inte kommer i längre, mina tuttar har ju växt fortare än jag hinner med. Ska försöka sluta med läsk, godis och annat sånt skit. Måste försöka stoppa detta.
Det har hänt lite tråkiga saker, så jag vet inte riktigt hur min framtid ser ut trottsallt. Detta suger, vill ju veta vad som händer i mitt liv, vill ha kontroll. men det har jag inte.

Nyinflyttad.

Jag sitter hemma eller jag vet inte vad jag ska kalla hemma för att folk ska veta att jag är där jag än är. Jag är iallafall på gräddhyllan, mitt nya hem. Det jag hoppas att jag kommer få kalla mitt hem ett tag, så håll en tumme för mig..
Jag, mamma och Göran har flyttat hela dagen idag, så jag kan villigt erkänna att jag är superdupertrött.

Jag sitter och luskar i vad jag saknar i min lägenhet, tänkte göra en liten lista:


* Gardinstång till alla fyra fönster.
* Gardiner
* Duschdraperi
* Lite mer tallrikar
* Rullgardin, eller något liknande.
* m.m.m.m.m.

Jag glömde iallafall toapapper, tandborste och tandkräm (plus en hel del annat..) i brändan, så jag längtar tills jag kommer dit och kan borsta mina tänder.. Dock har min kära granne Emelie lånat ut en toarulle till mig, tacka gudarna för det!

Jag återkommer om en uppdatering och någon bild sedan när jag kommit in ordentligt..


Natt.

Jag är inte trött, det är helt sjukt .. Jag försöker sluta grubbla över saker och ting, men det går fan inte alls bra.
Kanske ska jag slå på saltkråkan och tvinga mig själv att sova?

Även om jag kommer sakna min lägenhet som jag sitter i nu, så längtar jag tills jag får flytta och försöka göra mig hemmastadd i den nya lägenheten. Måste verkligen inhandla saker, typ som gardinstång, besticklåda osv.
Men jag träffade min granne idag iallafall, han erbjöd sina tjänster, eller jag fick rättare sagt låna hans verktygslåda. Han visste precis hur mycket verktyg jag äger, ingenting. Hmm :)

Återkommer med bilder när jag fått in alla möbler dit..

Gamla kläder..

Jag provade kläder ifrån typ förra året och sen jag gick i sjuan.
Kunde ju inte ha en enda kjol från när jag gick på högstadiet, det kanske ni tycker är normalt, men det trivs jag inte riktigt med.. Om jag ska vara ärlig.
Provade nån skjorta och sådant som jag hade för max 2 år sedan, kommer till bysten och allt blir helt kajko. Detta suger! Jag ska försöka börja med att tänka på vad jag äter och försöka att inte äta så mycket chips och annan skit.
Det ska iallafall bli friskis tre dagar i veckan, lätt!

Nu ska jag bli smal, fin och vältränad. Önska mig lycka till.

Mattips utan ris,potatis o sådan skit?

....

just nu känner jag mig fruktansvärt deppig...


Om du lämnade mig nu.

En fruktansvär bra låt, dock så är det redan försent.
Men jag ska inte förstöra min lycka som jag bär på idag. Jag har fått tillbaka mitt gamla jobb och mina gamla kollegor. Jag trivdes så bra med dem så jag är lycklig som fan.
Så nu har jag boende och jobb, synd bara att inte kärleken kunde funkat likabra. Men ibland så får man nöja sig med sina uppgångar. :)

Detta inlägg blir bara flams och trams. men jag är så glad.
Dock fick jag inte ens extra jobba på Caravan i helgen som kommer, men då kan jag ju åka på marknad och country sm. :)

tonight. goodnight.

hm.

ska jag sammanfatta min upplevelse på experium, eller ska jag berätta hur det kändes att det gick för mig på intervjun? jag vet inte vad ni är mest intresserad över, men jag skriver om lite av bådeoch.
Själva experium var helt underbart vackert på dem ställena som var klart, båten som alfred varit med att göra var ju jättefin och målningarna, jag säger bara wow!
Min intervju däremot kunde gått bättre, den tog slut efter 15 min, och det ser jag som nått dåligt. Jag tror inte att jag kommer få detta jobb, så jag hoppas ju självklart på Skistarshop! Så vi får se vad som sker på tisdag.
Jag vill ju verkligen ha ett bra jobb med trevliga arbetskamrater!


aja.
allt kan inte gå superbra för mig jämt.. :/

godmorgon!

godmorgon allihopa!

jag har duschat och ätit frukost, ska väl om några timmar åka upp på experium och marknadsföra mig själv. jag har lite fjärilar i magen, men det hör väl till skulle jag tro.
sedan är jag ju lite nervös att ringa min granne och säga att jag inte kommer ta det boendet  trottsallt, känner mig jättedum.. men om man får tag på ett större boende och tvättmaskin så tackar iallafall inte jag nej.


jag återkommer senare idag om hur intervjun gick :)

fläsk veckan tog verkligen sina spår.

jag sitter här och njuter av att känna sig slak i kroppen, man har en viss känsla när man tränat som gör att man blir avslappnad och kan njuta av något som man tidigare inte skulle ha njutit av lika bra. Jag kan inte förklara känslan jag har i kroppen bättre än så.
men jag kan ärligt säga att fläskveckan på rhodos har tagit sina spår på både hull och kondition/motion. de första minutrarna var värst, sedan blev det ju drygt från och till. Men det är alltid jobbigast att komma igång. Därför funkar friskis och svettis så bra på mig, för jag blir peppad av andra.
Om man har dålig diciplin på träning så bör man gå på friskis, iallafall prova innan man säger att man inte klarar av det. För att gå på gym är inte alls lika lätt.
Då kan man ju bara gå därifrån när det blir tråkigt. '

Så testa friskis mina vänner.. Gör det!

På återseende.

surströmming.

om några minuter ska jag hålla min kära mor sällskap när hon äter den hemskt äckliga maten surströmming, själv ska jag väl äta resterna från förrigår? dags att äta upp detta förstår jag.
sedan ska jag och min vapendragare stephanie åka på friskis och svettis och svettas riktigt ordentligt!
och när vi är klara med det ska vi se på den nya filmen cellisten eller vad den heter med emelie. :) dagen är fullspäckad, i like it a lot.

Smell you.
Linda

Lägenhet.



Jag ska ju flytta ifrån mitt rymliga vardagsrum. Men den lägenheten jag fått tag på är helt ok, dock är det ju ett rum, men då är min avskiljare en bra möbel. Då kan man "gömma" säng hörnan lite iallafall.
Den lägenheten jag får nu har tvättmaskin och det ligger på gräddhyllan typ. Så jag är glad!
Hoppas att diskmaskinen blir kvar i lägenheten, hoppas hoppas!!
Jag längtar nästan till min nya lägenhet! Samtidigt som det kommer bli svårt att säga farväl till den här.

Nu har ni en uppdatering på mitt boendeproblem iallafall..
Och om du kattis läser min blogg än, vi får lika badrum :)

ett måste!!

Hm.
Jag måste satsa på att gå ner i vikt nu, jag ser ut som en padda på alla bilder ifrån rhodos. Tyvärr har jag flera liter läsk i kylskåpet, som jag lyckades ta med mig från rhodos, mitt barskåp fick jag med mig. :D haha. Förhoppningsvis så kommer någon som jag kan bjuda på lite läsk.
Om det inte skulle börja mörkna så skulle jag gå ut och gå en liten stund, men jag är ju lite mörkrädd så det verkar väl inte vara någon bra idé..
Men imorgon ska jag nog gå en liten sväng själv, sedan skulle jag och mammsen gå också.
Helst av allt skulle jag väl börja med friskis och svettis igen också, antingen så åker jag själv eller så väntar jag på att stephanie ska bli frisk så hon pallar motionera ..

Jag skulle behöva tips och råd på vad sjutton man ska äta till frukost om man ska låta bli kolhydrater??
Nått som är gott men går ganska fort.. Help me!!

It´s time to say goodbye.


Jag kommer sakna dig min vän, men jag hoppas att vi kan träffas trottsallt detta..

efter tio.

nu har jag sett 17 again, och den var väl bra. men inte superbra. Den hade helt klart sina sidor, och så fanns det ju ett romantiskt avslut också.

Nu är klockan tio minuter över tio, och jag ser på fyran. Det finns ju inte så många andra kanaler att välja på i mitt snart fd hem.
Så det blev helt enkelt fyran som fick stå på efter filmen...

Jag kommer sakna min bästa vän och själsfrände, men vad som än händer så kommer jag alltid att älska honom, vare sig att han vill eller inte.
Och jag kommer verkligen känna mig ensam, men jag överlever...

bingolotto.

idag har jag och mina favoriter spelat bingolotto, vi vann inte ett skit, men det gjorde ingenting för det var väldigt trevligt faktiskt.
Funderar på att spela på söndag igen, detta är numera ungdomligt att spela bingolotto. :)

Imorgon ska jag nog åka med Stephanie till Malung, fick ju nyss ett sms av Carina där det stod att hon hade en överraskning till mig :) nyfiken som fan. Sen på tisdag åker jag till Borlänge. och på Torsdag ska jag på intervju, skönt att kunna fördriva tiden lite..

:)

söndag

jag tror det är söndag, jag har missat dagarna och datumen redan. visst kan jag tjuvkika på datorn, men vem vill fuska? :)
det känns skit tråkigt att sitta ensam i en lägenhet, men det är så det kommer vara i fortsättningen, och det är väl bara att acceptera. jag kommer troligtvis ta lägenheten som ligger bara ca 500 meter ifrån hemmet (jag är dålig på avstånd men det är inte alls långt), den är inte super stor, inte alls som min dröm lägenhet nu. :( Men den är billig, allt ingår i priset och det är inte alls fel.
Jag ska ta ett kort på min gamla lägenhet innan jag flyttar, jag har ju varit lite dålig på det.. Haha.
Men jag ska verkligen försöka göra det.

Nu ska jag sätta på en tvättmaskin.
Ha det bra.

Kväll.

Nu är det kväll och det finns absolut ingenting på tv. Det enda som finns på tv är kändisdjungeln och det kan ju ärligt säga att sög igår när jag tittade på det.
Så hur ska jag fördriva min tid? Jag har faktiskt ingen aning.
Att skriva flera miljoner blogginlägg gör nog ingen glad.



Jag har iallafall sysselsatt mig med att gå till bullans med mamma och marie, det var en trevlig liten tur. Har äntligen fått mitt icakort, så nu ska jag få lite mer uppsikt över vad maten egentligen kostar åt lilla mig, för jag är rädd att den kostar lite för mycket än vad den borde. Men vem vet, vi får se.

Nu ska jag försöka fördriva tiden med något annat.
Ha en fin kväll.
Kom gärna & hälsa på mej.

....

Det känns knepigt att bli ensam efter nästan fyra år, det kommer bli något nytt. Känns som att jag knappt kommer ihåg hur de var, men jag överlever nog.

My little trip to Rhodos and Ixia.

Nu har jag sett en annan del av Grekland, och det trivdes jag bra med.
Det var fin miljö, inte alls lika mycket skräp som på andra delar i landet.
Dock mer kackerlackor, fick t.o.m byta rum för jag hade sånna problem med dem.
Jag sov typ fyra timmar på två dagar, men jag fick tillslut byta rum och där fick man minsann sova gott. ;)

Denna bild är tagen kl 6 på morgonen när jag inte somnat på hela natten..


Jag                     Poolutsikt

Tjejerna                       Pappsen                         Lillasyster

Onsdag: Dålig sömn, hann inte med att göra så mycket eftersom vi kom när allt var stängt
Torsdag: Dålig sömn, drinkande både i poolbaren och vid sedan ett stort bra barhäng med farsan.
Fredag: Sömn, drinkande i poolbaren, kan väl villigt erkänna att det skedde de flesta dagarna. Dålig ursäkt men vattnet vad fan odrickbart :)
Lördag: Sömn.
Söndag: Dålig sömn
Måndag: Sov heeeeeeeela natten nästan.
Tisdag: Sov som en klubbad säl.
Onsdag: Likadär.

Min vecka har iallafall bestått av att sola, bada, dricka och umgås.
Vi träffade en hel mysig familj som vi hade skit trevligt med, speciellt sista dagen. Jag och en herre kastade i Lotta med kläderna på. Och såklart hamnade jag i med kläderna på + mina brillor. :) 2 gånger.. Men vi hade väldigt skoj..
En vecka som gärna hade fått varit två. Nästan alla utom vi skulle vara där i två veckor, det sög.




Byebye vänner. :)
Jag pallar inte skriva om allt..

Hemma igen.

Nu är jag hemma igen efter en helt underbar vecka, jag sitter iovs inte hemma utan på arlanda, kommer inte att vara hemma förrän kl 13 ..
Jag kommer försöka lägga ut lite bilder och dyligt men även prata lite om resan, men inte justnu. För jag har inte så himla många minuter kvar.. Tyvärr..

vax, riitch, vax.

Nu har jag provat tre olika ställen att vaxa på, och jag kan säga att tv verkligen har skrämt upp mig i onödan. Visst det var ju absolut inte skönt, men jag sa inte ett skit under hela timmen. Förstår inte de brudarna som skriker högt som fan. Nej, antingen har jag högre smärttröskel än vad jag tror, eller så spelar folk mer än vad jag trott.
Jag vaxade iallafall bikinilinjen, benen och ögonbrynen. Och om någon tar en brasilianare så kan jag kanske börja förstå att man skriker. Men mja.
Jag är hyfsat nöjd med resultatet.

Nu ska jag sova, sedan bär det iväg imorgon..
:)
Godnatt

Ska se på The perfect man. Finns han måntro? Tveksamt.

Godmorgon yxkast

Jag ligger här i sängen & jag är minst sagt sjukt trött. Det är något slags av arbetare utanför fönstret som pankar och slår så mycket dem kan. Så sova är inte att tänka på. Men man ska kanske inte klaga, jag sov ju iallafall inte bort hela dagen.

Dålig webcam bild. Men se vilka fina tänder jag fått av denna tandställning. Jag kan nästan varmt rekommendera den, visst det tar lång tid och kan göra väldigt ont (som det gör just nu). Men det finns ju ett ordspråk som säger: vill man vara fin får man lida pin. Och det är värt lidandet när man ser resultatet.
Jag längtar tills hösten är slut, för jag misstänker att det blir samma med denna tandställning också.
Jippi!



Och imorgon bitti går tåget ifrån Malung - Borlänge -Stockholm Arlanda. Vi ska starta ifrån Arlanda kl 17. Sen kommer vi till värmen runt 21 (svensktid) 22 grekisk. Så den dagen blir ju att bara däcka på hotellrummet.
Ni får ha en väldigt bra vecka i regnet!

På återseende.

RSS 2.0