Öje.

Jag har nog funderat alldeles för mycket på detta, men jag tror svaret blev att jag åker till Öje. Så om tre timmar ska jag gasa mig iväg ner till byn och packa väskan, måste nog diska min disk också, annars luktar det nog inte mumma.. :)
Jag saknar Alfredo
På återseende.

Skön dag

Jag njuter av varje sekund.

Jag har hunnit med att checka in lite folk, städat och suttit ute i solen, jag har dock öppnat receptionen en två timmar tidigare, det är ju så varmt här inne så har jag inget annat att göra, så då känns det som det inte spelar någon roll..
10st gästande vagnar har vi, och vi väntar in flera! :)

Justja, har tagit lite kort också. Alla vagnar står ju så långt ifrån varandra så man får inga roliga kort, det kanske blir något om någon dag istället.. Vi får se.

På återseende.

Har jag berättat?

Har jag berättat att några av mina bilder som jag tar i sommar kommer hamna i en camping tidning? Jag ska ut och ta lite kort idag hade jag tänkt, får se om det blir några bra! Jag har ju tills den 26/7 på mig, den 27/7 ska dem skickas in.

Jag, Sara och Stephanie var till Mora i tisdags, vi köpte alla ett par assköna byxor! Jag har dem på mig nu.. :)
Jag hade det väldigt trevligt, lite skratt, lite shopping. :)

I helgen kanske Alfred inte skulle komma hem, lite besviken är jag medtanke på att jag är LEDIG i helgen!!! Plus att kommer han inte hem, så får jag inte träffa honom förrän nästa fredag v27. Och då jobbar jag ju, såklart.
Men men.
Jag ska antingen följa med mamma och Göran till Öje, om dem åker när jag slutat jobbet.. Eller så ska jag hitta på något med Stephanie! :) Vi får se vart planerna hamnar i slutändan..

Ni har väl inte missat att solen är framme? Passa på att njuta bäst ni kan!
Jag ska gå ut när jag stängt receptionen igen. :) Då blir det fotosession!

På återseende.

Hjälp

Helt plötsligt dyker det upp 4 husbilar/vagnar och ska checka in samtidigt! Helt sjukt, från att vara helt dött till att alla ska checka in samtidigt, men skoj iallafall för Caravan. :)
Jag slutar om en timma och en kvart, det känns skönt.. 
Sen ska jag få vara leeeedig, i en hel dag :D Haha
Den ska jag iaf spendera med Stephanie.. i Mora..

Jaja.. Nu ska jag prata i telefon en snabbis.. :)

Pååterseende,

Vacker väder

Idag är det superfint väder, jag har oljat våran bänk utanför receptionen och snigeln som står utanför. Jag har även städat toaletten så den var ren och fräsch.
Men det som är störst den här dagen det är att jag betalat min första räkning, alldeles själv. Innan har jag skickat in pengar till mamma så har hon fått betala dem, men nu kan jag göra det själv. Det känns jävligt skönt!

PÅ återseende

Jag lider.

Tänk att allt ska gå så fort.
10.000kr är mycket pengar att bara ha några timmar på sig att bestämma sig, men det var ju värt ett försök iaf. Tyvärr fick jag inte med mig någon, och då blev det ju dyrare för mig och det suger!! :(
Blääääääää!!!!
Jag är lite deppad nu!

Godmorgon

Godmorgon alla sjusovare!

Jag sitter på jobbet och läser tidningen m.m, har precis öppnat telefonen och dörren.
Förhoppningsvis så får jag sällskap av min kära vapendragare jonathan i solen, för tro det eller ej solen skiner! :)

Jag vet att jag lovat att jag ska ta kort på min lägenhet, och ikväll tror jag faktiskt att jag ska göra det! Men jag vågar ju inte lova något eftersom jag sett hur det gått tidigare!

På tisdag är jag äntligen ledig! och min lediga dag ska jag tillbringa med Stephanie i Mora :)
Vill någon vara med?

På återseende.

Lindiehusar..

Jag hade ju en inrednings blogg för huset i Torgås, men den har jag nu tagit bort eftersom det inte är aktuellt för tillfället. Kanske upptar man den bloggen om 10år, kanske inte. :)
Det är framtiden som visar det...

Linda

Idag är det min namnsdag, inte så mycket att hänga i julgranen, men det är alltid något.
Jag jobbar hela den här helgen, men nästa helg är faktiskt första lediga helgen sen jag började på Caravan.
Vi ska troligtvis åka till Uppsala och träffa Alfreds mormor!

Igår var det iallafall Midsommarafton, jag och Algot käkade laxrulle till lunch och pizza till middag, vi såg även på fotboll.. Italienare är duktiga på att fejka smärtor, tillslut var det inte ens kul att titta.. Svenskarna behövde knappt peta på dem och dem gjorde volter och slog sig jättehårt. Suck!
Sedan tog jag iallafall en tripp till Malung, eller nej.. Jag skjutsade min storebror till Äppelbo rättare sagt! :)

Grattis iaf alla som heter Linda. :)

Jobb

Jobb jobb jobb.. :)

..

Nu har jag sett på Greys anatomy på nätet, vilket jävla avsnitt!
Med respekt för alla som kan ha missat det så säger jag ingenting! Men usch och fy, tur man satt där man satt, annars hade tårarna sprutat som alla andra avsnitt.

Om en kvart ska jag öppna receptionen igen, hoppas det kommer någon och håller mig sällskap de sista två timmarna! Uttråkad som fan! Finns ju inget att göra. Har ju inte direkt tänkt att gå ut i detta väder heller.
Nej nu ska jag göra mig redo!

På återseende.

......

Vad ska man säga?


Idag är nog första dagen som jag sitter i receptionen helt själv, det känns väldigt bra. Dock flyter inte timmarna på lika fort som tidigare, jag har varit och kollat in handikapptoaletten, bytt soppåse. Vi har ju nämligen gäster på campingen, plus att det ska komma en herre nu idag. Imorgon jobbar Emma med mig, så då skulle vi nog få en bättre genomgång över hur de städar på denna camping. Jag vet ju hur man städar, men inte hur dem gör.

Regnet bara öser ner, har ingen lust alls att göra något ute. Det räckte med den lilla biten till CC-torget. Jag och Emma har fått en uppgift nu över sommaren. Vi ska vara med och skriva lite i en artikel, även så ska jag ta lite kort till artikeln. Det tycker jag känns väldigt skoj! Jag hoppas att vädret blir bra och att vi kan få något bra kort på området.

Angående lönen så har jag ingenting att klaga på, jag är supernöjd. Och arbetskamraterna är supergulliga! Det blir en väldigt mysig och familjär stämning i gruppen när vi är så få.

Troligtvis... Om jag orkar! Så ska jag baka ikväll..


Efter jobbet igår så handlade jag allt som skulle behövas för kvällen, gasade iväg till Lima för att hämta våran fritös som vi köpt. Häller i oljan som jag köpte på Ica, då räcker den inte ens upp till "Min" strecket. Surt. Då fick vi byta meny till lördagens middag. Men det gjorde väl inte jättemycket, men detta innebär ju att jag måste på Ica idag igen. Jag hade ingen som helst lust med det!


Eftersom att vi inte har några kanaler mer än 1,2,4,6.. så har jag missat Grey´s Anatomy och Desperata hemmafruar. Jag är lite bitter över det, men hade hoppats på att få se på det imorgon, men just nu ser det väldigt mörkt ut.



Nästa vecka ska jag skriva på kontrakt på lägenheten....


Ni får ha en bra helg, själv jobbar jag hela denna helg och nästa.. Men det är bara att bita i det äpplet.


Lunch

Klockan är tolv, matdosan är på sin plats i micron, och jag väntar med spänning på en god lunch.
Efter lunchen ska jag gå upp till våran handikappstoalett och se över hur den ser ut..
Men nu ska jag njuta av lunchen i samma lugn och ro som tidigare.

Hoppas ni har en fin lördag i regnet.

På återseende.
Linda

Igår & Idag

Igår checkade jag in mina två första gäster, det kändes bra.
Idag är jag helt själv i receptionen, jag antar att Aniko & Magnus kommer lite senare under dagen, jag har redan haft mitt första samtal, och det kommer komma in en under dagen eller imorgon.
Jag tycker det här känns alldeles prima!


Jag hoppas att min gamla kollega Kattis har det bra i växeln, jag skänker en tanke åt dig då och då.

På återseende mina vänner.

Dålig uppdatering.

Det var exakt fem dagar sedan jag skrevs sist, och det är inte alls likt mig.. Men när man inte har tillgång till internet som förr, så är det inte alls lika lätt att uppdatera.
Igår fick vi vara själva på eftermiddagen, vi fick varsitt första samtal, det känns jättebra..
Idag börjar jag inte förrän kl 14.. Vi har delat på en dag.. :)

Jag lovar att jag ska ta lite kort på lägenheten sen, så ni som inte vill komma och hälsa på.. får se iallafall.. :P
Men jag vet inte riktigt när..

Men nu ska jag sluta.
På återseende, kanske om fem dagar, kanske om en ?

Flyttning och sova i gästrummet.

Jag har ju flyttat lite små saker och kläder, men idag ska jag flytta MIN säng och soffan.. Jag ska snart gå upp och äta lite frukost, det som jag har här. En brödskiva och lite messmör. :)
Sov i gästrummet inatt i Sälen, eftersom att min säng inte är på plats än. Gästsängen ägs av Skistar.

Studenten igår var inte alls rolig, då tycker jag faktiskt att Malung har roligare student. Och jag tror det faktiskt var ganska många som höll med mig. Dagen blev ju inte roligare av att det var svinkallt :) Min student var asvarm och Alfreds svinkall! Vilka kontraster.
Men som vi sa, eller de var Amanda som sa. "Det är Alfreds dag i dag"... Huvudsaken han har roligt, men det gjorde ju inget om dom hade lagt upp själva studenten roligare. Det dom gör i Borlänge på studenten, gjorde vi i nian. :)

Jaja, hursomhaver.
Jag bor numera i Norra Brändan..

Min flytt detta år.
Från Södra Brändan - Hammarsbyn
Från Hammarsbyn - Norra Brändan.
och kanske blir det ... Västerås också..


Student och flytt..

Jag är ledig imorgon och på lördag, så jag hade tänkt att jag skulle hinna med att flytta och vara social på en student. Det känns inte alls som Alfreds student är lika speciell som min var, vi ska inte göra något tillsammans och vi ska inte äta eller fika ihop. Plus att kvällen verkar inte vara så speciellt planerad. Så jag blir nog inte kvar alls länge i Borlänge.. Det kanske kommer några bilder på mitt nya hem lite senare.... På återseende.

Frukost

Jag sitter och äter frukost för mig själv i stugan, och jag tänker sista gången.. Sista gången jag duschar och behöver skynda mig, dock inte sista inte jag äter frukost här, för de lär jag ju ska göra imorgon...
Men jag njuter, och jag antar att gubben i stugan brevid njuter precis lika mycket som jag, han kan få tro att han vunnit, men jag flyttar även för att det ska bli kortare att åka.. Men visst han vann. Men jag kommer tillbaka, om några år, starkare och tuffare...


Nu ska jag iallafall äta min frukost och sedan åka på jobbet..


På återseende..

Gummiboll.

Jag vet att jag är lite som en gummiboll, men jag tycker nog att bägaren har runnit över nu. Att anklaga mig för att tjäla ved, och ringa till den som äger veden och säga det.. Det var droppen! På fredag flyttar vi till lägenheten jag var och kollade på förr, jag skiter i om det bara blir 6 månader. Jag pallar inte bo hos honom något mer. Eller egentligen bor jag inte hos honom, jag bor bara på samma gård i ett eget hus. Det var ju mer skönt att bo hemma än att bo ensam, vilket inte riktigt är rätt.
Alfred tar ju studenten på fredag, så jag kan ju inte flytta in direkt på fredag, men om jag åker hem tidigt på lördagen så kan jag flytta lite av grejerna då.
Dock är det inte speciellt mycket att flytta, jag äger ju endast tvn, soffan, soffbordet, de opackade möblerna och sängen.
Sen är det små grejer. Så det är ju väldigt skönt!

Min första dag var lugn, men det var samtidigt myckjet att ta in. Som jag skrev i tidigare inlägg, jag trivdes verkligen med min kollega, hon var väldigt trevlig och lätt att prata med. Så det känns jättebra.


På återseende.

Snabb sammanfattning..

jag ska skriva en snabb sammanfattning över den senaste veckan och denna dag, som är min första på det nya jobbet. För er som inte vet det så fick jag jobbet på Caravan i Tandådalen.
Förra veckan var jag i Borlänge och jobbade lite som kallskänk, slitigt men mycket roligt!
I helgen så satt jag och Alfred i solen och njöt, vilket inte min kära granne gillade så speciellt mycket, kan skriva mer om det senare..
Och idag var min första dag på caravan, de var en lugn dag. Jag och en tjej som heter Emma fick sitta och sätta upp schema alldeles själva, så det känns jättebra.
Än så länge är jag supernöjd, hon var väldigt lätt att prata med, så det tycker jag var skönt.


Jag kanske skriver lite mer när jag kommer hem, ska säga hej till mamma, sen ska jag åka hem till mitt.
ha en bra dag.
På återseende.

RSS 2.0