Hejdå blogg.se!

Hejdå!

http://blogg.lindie.se

Lör

Jag hade lätt kunna gått ut och kalasat idag med, men jag vill inte gå ut själv.. Så jag stannar hemma med popcorn och tv, kan vara skönt det med.
Jag får hoppas att ni på fjällis får det super skoj!

...

Vilken sjukkväll! :)

Jag sitter här och dricker cola och tänker på gårdagen, herregud så jävla freakad.

Vi hade en "mys" förfest här, som slutade i dans dans dans till massor av bra musik (tex. håkan ;) Vi hälsade på mina nya grannar, och fick även med dem på förfesten.. Sedan drog vi upp på högis, där det var en kilometer lång kö (nu överdrev jag för att det skulle låta rockare än de var, men kö var de) Jag blev nästan ihjäl klämd av ett packe killar som tyckte de där med att trängas i kön var roligt. Men jag lever iallafall. Inne på högis var det ungefär lika lång kö i garderoben, dem hade nog lite att göra igår misstänker jag. Dansgolvet var fyllt med glas så det var ganska halt under klackarna.. Träffade massor med människor, men det var så jävla svårt att prata med folk och det kan jag säga hörs på min röst också, jag är skapligt irriterad i halsen. Jag skulle köpa 1 cider igår, men det visade sig vara nån himla vip grej, visste väl inte jag heller. Dock började dem pussa på min hand och ja, inte vet jag. Jag pinnade snabbt där ifrån. Dagen rullade på alldeles för fort, klockan blev snabbt två och jag åkte hem och la mig :)
Men den var sjuk. Kan inte återberätta hälften ..

Te=kissnödig!

Idag har jag druckit fem stora koppar med te, och ja. jag kan säga att te är vätskedrivande. Herregud! Jag springer på toaletten som aldrig förr.
Men det är en väldigt trivsamt dryck att umgås vid..

Isbiten.

Jag har satt upp julgardiner, julstjärna och "pyramider", försöker finna min inre julkänsla. men den ligger långt borta, kanske beror de på den bara marken som är blöt. eller kanske beror de på att jag inte tycker om att fira högtider själv. min greklandsresa känns långt borta justnu, känner mig allmänt opepp och deppig.. kan detta även vara vädrets fel? De är ju super mörkt exakt hela tiden.
jag som trodde att solterapin jag fick i grekland skulle hålla hela vintern, men den höll inte ens tills december har börjat, vilket misslyckat val jag gjorde, tio tusen åt skogen!


vilken flashback jag fick. jag minns när jag gav en kille jag tyckte var så oerhört fin en ros vid studenten, jag minns hur jag tog mod till mig att hänga den runt halsen. vad sött om det hände mig.. jag vill poängtera att jag inte tog studenten samtidigt.. :)

Ibland vill jag skrika!

SE MIG!

Halva dagen har gått.

Tittar ut mot fjället ifrån mitt köksfönster, inser att det faktiskt inte alls är så mycket snö kvar även där. Vad är det här ? Är det inte meningen att det ska bli vinter nu ? På riktigt? Det är ju knappt en månad kvar tills tomten knackar på dörren och önskar oss alla en riktigt god jul. Nu tror kanske inte jag på tomten, men ni förstår ju vart jag vill komma..
Jag fastnar i mina depplåtar på mp3, de kan nog bero på att hela min mp3 är fylld av deprimerade låtar. Måste nog försöka byta ut dem låtarna emot lite gladare musik.
Men samtidigt, varför kan inte de dystra låtarna få vara kvar? De är ju en del av mitt liv trottsallt.

Har frågat mig gång på gång varför vänner ljuger för varandra, är det inte lättare att säga sanningen, så slipper man bli ledsen och besviken på att få höra sanningen på annat håll. Jag är lite besviken, men jag orkar inte gräva ner mig i det. Jag ruskar på mig och skiter fullständigt i det.



Ironiskt.

Väckarklockan ringde vid klockan nio, telefonen skrek: Svennebanan.. så det var ganska svårt att inte höra. Nu sitter man här, lagom mysig i soffan och ska snart hoppa in i duschen. Jag undrar om drömmar ibland kan bli sanna, eller om de bara är slump när de väl händer..

suck

Ibland tror jag att folk ska förstå vad man menar utan att säga något. Så typiskt. Idag försökte jag få min mamma att skriva ut ett papper, men det som jag missade var att säga att hon skulle klicka in på länken. Typiskt. Verkligen typiskt! Måste skriva på ett domänavtal.  Kunde dem inte skicka det på posten så man kan skriva under det som en normal människa, jag äger ingen skrivare! Tomten kanske vill ge mig en i julklapp?

I drömmarnasvärld.

I drömmarnas värld:

" Ingen kommer tro mig att jag sitter här med Bingo och fikar "
Det var vad jag tänkte i min dröm, och de är väl klart ingen tror. Jag låg ju i sängen och snoozade hela natten, inte var jag i stockholm och absolut inte med Bingo och Katrin.

En annan dröm jag drömde inatt var att min lillasyster blev attackerad av en ren, så vi syskon fick rädda henne genom att skrika och springa emot den stackars renen. Och ja, det funkade ju faktiskt.


Det är alltid lika kul och vakna och undra vad det är för sjuka osannolika drömmar man drömmer. Det finns ju mer historia i min dröm från inatt. Men jag föredrar att inte beskriva den lika bokstavligt. Jag kan säga att jag skällde ut en person för vissa saker, och det var så skönt och lättande. Men inte ens denna gång var det mer än en dröm. Typiskt.

MTV

Mtv dunkar i bakgrunden och jag väntar på att klockan ska ticka. Om 25 minuter ska jag och en vän mötas utanför systemet, vilket ställe att mötas på tänker ni. Men jag tänkte så här: där finns det bänkar att sitta på ifall man får vänta. :) Jag är fortfarande ovan med tänderna.

Ciao!

Kom ihåg att om en vecka kanske så ligger min blogg på min egna hemsida som inte är upplagd än http://Lindie.se

Mora.

Sitter och funderar på min dag, den har varit toppen. Började dagen med att vakna upp och inte fatta varför alarmet på telefonen ringde. Jag frågade mig högt och tydligt: Varför ska jag upp nu? Sedan kom jag på att : Ja just fan. Jag ska till Mora och ta ur 50% av min tandställning, klädde på mig ett par svarta shorts med gråleggings och ett linne. Ett säkert kort. Brummade iväg för att hämta min kära vän zazze. Sedan lite mer än en timme efter så satt vi i väntrummet hos tandläkaren, och ytterligare en timme så var jag en halvtandställning fattigare. Sjukt skönt!

tänderna.



Detta är en suddig bild. Men nu är halva tandställningen ur, yeah! :)

Nervös.

Jag är lite nervös över tandläkaren imorgon, brukar aldrig känna fjärilar i magen för att åka till tandläkaren. De är ju knappast så att jag har tandläkarskräck efter alla dessa år med varje månadsbesök. Men jag är nervös över hur de kommer kännas att ta ur tandställningen som suttit där i två och ett halvt år. De är ju en del av mig, men bara en liten del av mig. Jag hoppas att det syns att jag tagit ur den :)

På återseende.

Lägg Lindie.se på minnet..

Om nån dag.

Om någon dag får ni läsa min blogg på Lindie.se

Ciao!

Ingen ensam helg.

Denna helg har inte varit ensam, inte för en endaste sekund. Och det känns toppen! Att vara omringad av familj och bästa vännen känns verkligen bäst. Jag har fått min dator ominstallerad. Så nu sitter jag med Windows 7, vet inte riktigt om jag har sett så mycket skillnad än. Lite skoj att man kan skaka på rutan så blir den större/mindre. Roligt!
Igår var vi till Malung, Alfred tatuerade den kinesiskadrakenshuvud och så gullade jag med lilla Alice. Så himla go tösabit. :)
Toppen helg!
Undrar när det kommer bli en helg med mycket människor igen...

snoozande hund

jag njuter av ljudet av nalles andetag, han verkar sova djupt..
min prins kan jag sakna alldeles för mycket ibland.

Ont i magen.

Hur ska jag klara mig utan pengar i början på december till den 24 januari. Jag dör!

Mina knän

Nu gick jag några meter och mitt högra knä (det brukar alltid vara vänster som gör ondast) börjar krångla men jag fortsatte gå. Det blev kanske inte mycket bättre, men lite bättre ju fler steg jag tog. Är så himla trött på att ha ont i mina knän, när ska det växa bort då? Suck!
Jag ska på gymmet med Sara runt fyra, det ska bli skönt.. Sedan åker jag till Transtrand och går en promenad med Mamma o nalle.

Jag klarade det igen!

Jag får bo kvar i en månad till, och jag får besikta min bil i januari. Vilket halelujamoment liksom!

Har kommit på en sak mina kära vänner, jag ska till Mora på fredag, måndag och måndagen efter det. Sedan om man tittar på vad jag ska göra i mora så är det tandläkarbesök måndag, även den andra måndagen, sedan veckan efter ska jag till tandläkaren i sälen. Herregud. Det känns som man önskar det gick att dra ut på grejerna till en dag, men det går ju inte tyvärr. Så jag kommer ju få tandläkarräkning på säkert över 1000kr också, har ju en liten del att betala i mora och sedan ska jag ha en vanlig undersökning och den kostar ju runt 600kr och så har jag ju det där pengarna man får varje år, så då blir det väl runt 300kr där också. Vi får alla hålla tummarna på att det bara är tandsten och sedan hejdå. Som det brukar vara..


Jag har ju även sagt att folk inte ska förvänta sig julklappar av mig, eller jag har varit hårdare. Folk kommer INTE få några julklappar av mig. Men jag kan ju inte slita mig, jag hatar mig själv för det :) Jag älskar att ge bort saker, även om jag är fattig och inte riktigt har råd med det. Men det är absolut inga stora grejer som folket i fråga får.

Dem som kan känna sig träffade är pappa med familj, mammis, Lotta och Alfred.. Men jag vill inte ha något utav dig Alfred iaf, jag har inte varit snäll i år. :)



Denna bild föreställer min orkidé som jag äger. Dem tappar ju blommorna ibland så det ser som dem är döda. Men nu har jag lyckats fått två knoppar på den enda. och det är jag glad över. Hoppas bara att dem inte dör innan dem hinner blomma ut.


Jag ger er en bild med mitt fåniga fotoleende. Om två veckor kan jag le med tänderna igen! Härligt!
På återseende mina käraste.

Te.

Jag har druckit massor med te idag, det är himla gott! :)

Tog en promenad med Sara idag, det var ruskigt skönt.. Imorgon ska jag försöka ta en promenad på morgonen, gå på gymmet med Sara och sedan ta en promenad till med mamma och Nalle. :) När man väl tränar så blir det mycket på samma gång..

Inloggad

Jag har loggat in tre-fyra gånger idag på min blogg, försökt hitta inspiritation till ett förnuftigt inlägg. Men jag kan inte komma på något förnuftigt. Imorgon ska jag iallafall ta en promenad med Sara, hon har numera flyttat till Sälen. Och det är jag superglad över!

Malung

Jag sitter i gästrummet i Malung hos min pappa, ska snart lägga mig och sova till one tree hill. Om allt blir som jag vill så ska vi träna lite badminton imorgon, annars så blir det inget alls sånt.
Pappa och jag skulle besöka Anna, Alice och Daniel, men dem var såklart inte hemma. Så det gick ju inget vidare! Och när inte dem var hemma så testade vi Farfar, men inte ens han var hemma. Så de var ju typiskt när jag försökte hälsa på lite folk. Menmen, tanken är ju lika god som handlingen i sig är.

Imorgon åker jag iallafall hem till Sälen igen.. Då blir det massor med tv på kvällen att sova till, skönt!

Alla kan inte älska alla.

Alltså jag fattar inte.
Hur svårt kan det vara att hälsa på folk och vara trevlig? Om dem inte ens klarar det i privatlivet, klarar dem det i arbetslivet då? Jag är trött på otrevliga människor som både och otrevliga hemma & på jobbet. Jag vet att man kan inte tycka om alla och det begär jag inte heller. Men ska man kunna vara i samma rund är det en fördel om man iallafall hälsar. Tragiskt.

Lite lek..



Jag har lekt lite med bakgrunder till min hemsida.. Jag tycker de är kul att utvecklas.. De här är en av mina lekfoton..

Jag klarade det!



Visst kunde jag ha gjort bättre av mig! (Det kan man alltid om man inte får 100%) Men jag klarade det. Och de känns jävligt skönt!

Promenad

Nu har jag varit på en promenad med min mp3, det kändes väldigt skönt. Känner mig både kall och varm i ansiktet, känns som jag kokar över. Ska snart hoppa in i duschen, men jag måste vänta en stund.. Annars blir det explotion i kroppen, och så sticker de.
Efter duschen ska jag börja lite smått med värdskapsutbildningen, som jag måste genomgå innan jag börjar jobba :) Jag har sett lite på det, det var jätteskoj att känna igen Mats o Mattias, det känns som man inte är helt off i Skistars historia heller. Skönt!
Jag har iallafall gjort ett memorispel, jag kunde ju svaren. Men mitt minne suger, alltså vart alla korten ligger osv. Men de gick väl hyfsat tror jag, jag är nöjd med min insatts. :)

Jaja.
Nu börjar jag tina upp...

På återseende.

Kreaktiv.

Jag försöker vara kreaktiv, kanske producera lite magi som jag sedan kan ge bort, eller något i den stilen! Men jag har fel verktyg, det stör mig lite. Måste låna lite av min lillasyster i helgen, kanske lyckas jag..
Jag hoppas ni gillar kreaktiva presenter!

hemsida

Om allt flyter på som jag vill så kommer jag snart ha en egen hemsida där jag kommer kunna lägga upp bilder och dyligt. En sida som bara jag har rättigheter till. Tur man har folk som kan hjälpa en med kodning och annat, för att göra det själv tror jag inte att jag skulle klara av ...

Idag har jag hjälpt Amanda lite, de känns bra att kunna vara en hjälpande hand som vän.

Nu ska jag laga mig mat, för de lär väl ingen annan ska göra åt mig är jag rädd. Kanske mitt alter ego om jag har tur?

Håkan Hellström - Precis som romeo.

Jag har varit på en promenad själv i kylan, de var livsfarligt när jag kom över på västsidan. Snor halt, de gick inte lika fort på den sidan som på den andra.. När jag kom hem så gjorde jag lite situps, tränade armarna med hantlarna.. Så jag är stolt över mig själv idag.
Ska försöka komma ut imorgon med...

Ikväll är det desperata!

Vargar hit och dit.

Det kryllar av vargar i Dalarna, och jag kan säga att det är lika spännande och oroaväckande att släppa sin hund varje gång. Kommer jag få se honom efter denna jakthelg också? Kommer jag kunna lukta honom i pannan, och pussa på honom. Utan honom lär det kännas tomt. Den här hunden har tagit väldigt stor plats i mitt hjärta. Han har gjort många spår och jag är orolig varje dag Göran tar honom på älgjakt..
Vargarna, kan ni låta bli min hund?
Han heter Nalle och springer runt i skogarna vid Särna och Öje.. Han är alldeles för betydelsefull..


(egentligen får ni gärna låta bli att hundar....)

Önskelista





Tryck på  bilden så får vi se vad som sker. :)

.......

It's all very cold outside 
like the way I'm feeling inside


Genomtänkta blogginlägg.

Jag tänker inte så mycket över mina inlägg. Jag skriver vad som finns i mitt huvud, ibland finns det ingenting. Då blir det antingen inget inlägg eller så blir de några få ord. För att visa för er som inte ser mig varje dag, att jag lever.

Borde man inte följa den här oskrivna lagen? Behandla som du själv vill bli behandlad? Jag försöker följa den så gott det går, men det är ju ibland man inser att man gjort ett stort misstag. Men i stora drag försöker jag göra det. Synd bara att väldigt få gör de.. Eller så gör dem de. Men jag misstänker att dem gör misstag och inte inser dem lika ofta som jag gör. Ja, jag vet inte. Det känns ibland lite meningslöst iaf.

Jag har en fundering på hur jag ska göra.. Jag vill ju ha en tatuering på andra benet, men jag vet inte om jag ska tatuera Kim, eller om jag ska göra döskallen som jag velat göra i två år.. Tips?


Vad gör du om dagarna egentligen?

Jag får frågan vad jag gör om dagarna, och jag försöker fördriva tiden så bra som möjligt. Idag vet jag inte riktigt vad jag hittat på. Jag har varit överallt och ingenstans känns det som.
Jag har iallafall gått och blivit beroende av Te med persikosmak.

söndag

Idag är de Farsdag, och jag har nomninerat honom till en resa. Så vi kan ju alltid hoppas att han vinner.

söndag.

Om ungefär en kvart är de söndag, och vad har jag att se fram emot?
Jo, desperata och greys.. Jag har missat båda avsnitten..
Så imorgon stänger jag in mig vid min dumburk. (som alla kvällar)

Hjärtgropen dör inombords.-

Tänk att hur mycket man än springer ifrån känslorna så hinner dem ikapp en. Jag hatar att somna ensam, att äta ensam, att bara vara framför tvn ensam. Att jag sedan blev nekad att ha min hund hemma hos mig gjorde saken knappast bättre. Nu sitter jag fånig som jag är och gråter över min ensamhet. Så töntigt. Men jag kan inte hjälpa det.

Jag vill inte vara ensam ikväll, absolut inte.

Nuffe på besök.

Idag ska jag åka och hämta Nuffe, så jag vill inte ha något besök alls av någon idag! :)

Imorgon

Imorgon tror jag att jag ska laga middag till mig själv, och hyra en film.
Känner för att bara vara imorn..

Men vi får se..

Godnatt på er

Hur blir det sen?

Jag sitter och funderar på hur det blir sedan när jag börjar jobba igen, kommer jag få en chock? Känns som jag flyter runt och degar och har inte direkt det stressigt. Jag behöver inte planera, jag tar dagarna som dem kommer. Men gud vad jag längtar tills jag börjar jobba! För jag gillar planering, helst minst en vecka i förväg. Nu är jag så himla slumpig.

Jag har iallafall köpt jackan jag föll för .. får mer än halva av mammi i julklapp, så det tackar jag för!! Då slipper jag frysa ihjäl i vinter. Hade ju tänkt vänta en stund med jacka, men vintern kom ju så himla plötsligt! Fattar inte vad som hände.

Hade en lunchdejt med min gamla kollega Emma och min kära granne Emelie, det var trevligt. Lunchdejten avslutades men det kom snabbt fler människor så som Josse, Joppe, Sara och Patte. Jag älskar att ha bymöte! Älskar att bo i Sälen.

Eftersom jag inte har någon karl att älska och vara förälskad i, så blir det ting jag förälskar mig i och älskar. Sorry för det, men så är det!

I´m just Lindie (pop)

Inlåst.

Jag tittade på det här programmet Inlåst, det var avslutning på programmet. Det verkade som faktiskt pojkarna blivit bättre, att dem lärt sig någonting på den korta tiden i fängelset. Och jag hoppas att det fortsätter så, att deras mentorer finns där även om ett år, som om någon månad.
Tänk om alla fick den andra chansen som dem fick i programmet, det vore fint. Jag vet många som skulle behöva vara med i lyxfällan eller inlåst typ. Nu pratar jag inte om mig själv.

Fin mat utan dejt.

Jag lagar god mat, men jag får aldrig dela med mig av maten. Jag får avnjuta den själv, och låtsas att någon fin människa tackar så gott för maten. :)
Nu ska jag iallafall gå och laga mat, kyckling tacos utan tacoskal eller bröd. :)
Ciao!

Tränat

Idag har jag tränat i 1,5 timme, det kändes jävligt skönt faktiskt.
Ni borde testa? :)

Fullspäckad dag.

Min dag började med att bli väckt av en Göran som hostar högre än högt, när han väl blir förkyld så hostar han ihjäl sig, inte bra alls. Jag klädde iaf på mig kläderna och pyste sakta men ganska osäkert till familjen Nilssons hem, där väntade en underbar frukost med levande ljus och annan ätbar mat, inte för man kan äta ljus tänker ni. Men ni förstår hur jag menar.
Avrundade den trivsamma frukosten vid runt 11.30 tiden, med att åka och hjälpa min kära vän Stephanie med en sak jag inte direkt kan skriva på nätet ifall hennes pojkvän råkar hamna på min blogg. Men så. Tänk inget snuskigt, tänk julklapp. Okej ? :)
Höll iaf henne sällskap när hon åt en trivsam lunch som hon lagat undertiden vi pysslade med annat.

Och nu kan vi ju hoppa några timmar, för att skriva om att man sitter på Bullans är som att säga att man sover varje natt, för de sker nästan varje dag. Inte för man alltid fikar, men det är ju vårat ställe i Sälen, en mötesplats helt enkelt.
Iallafall jag hamnade hos Tobias i Transtrand, där vi allihopa lagade ihop en god thaigryta, helt underbart gott. Lite farligt med god stark mat, äter mig alldeles för tok på mätt. Men helt underbart. Vi toppade maten med ett gäng sånger/spelande på ps3,

Och nu sitter jag här och klockan är 00.09, så. Det har varit en trivsam dag utan datorn, uppskattat!

Gäsp.

Jag förstår inte hur det här vädret kan påverka mig så mycket, jag är dödstrött. Sitter och gäspar och försöker att inte somna sittandes i soffan, men det går ju lite sådär.
Jag hoppas att Jonas och Tobias kommer till Sälen snart så jag kan röra på döfläsket ner till bullans. Och ta min en varmkopp med te. Annars så finner ni mig sovandes i soffan med datorn på magen..


Say goodnight and go.

Sanningen måste komma fram.

Ärlighet varar längst, det är en standard replik folk kör med. Men i slutändan vill dem inte höra sanningen. Min åsikt är av den att jag vill höra ärlighet av mina nära och kära, och om jag frågar någon vemsomhelst om jag passar i den här klänningen. Då vill jag inte höra en vitlögn, för den vita lögnen kan kosta mig flera hundra kronor.

Vissa saker vill folk inte höra, och man får välja sanningarna väl.

Tisdag.

Samma som många dagar vaknar jag av att någon stönar, jag tittar mig omkring i rummet.. Ingen mer än jag är där, sedan kommer knackningarna. Jag vet att pipifåglarna knackar en hel del, men inte kan dem då stöna. Vem är denna filur? Lite senare så vaknar jag riktigt av att min telefon vibrerar, det är skönt att få sms runt nio-halv tio. Då finns det ingen chans att jag sover bort hela dagen iallafall.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon.

Jag hoppas att jag ska träna imorgon med angie.
Och förhoppningsvis så får man kanske träffa Jonas i veckan, det ser jag verkligen fram emot!
Hör av dig Joni!

Killar.

Jag vet att jag pratar mycket om pojkar, men det finns ju så många utav er. Men de är endast en som intresserar mig mest, dock ska jag lägga ner den idén och gå vidare.

Hmm..
Jaja. Jag hade inget vettigt att skriva här.

Jag ser fram emot

Jag ser fram emot att börja jobba igen den 1 dec! :)

RSS 2.0